Striktrøjer og sweatere til damer

83 Varer

Her finder du vores lune udvalg af striktrøjer og sweatere til damer. Her er masser af uld, men også bomuld og diverse materialeblandinger. Ensfarvede, mønstrede - noget for enhver smag.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Striktrøjer til damer: Hyggelige og praktiske langærmede trøjer

Hvem kan ikke godt lide at hoppe i en lækker, vamset sweater og komme ud at nyde en gåtur med hunden, lidt havearbejde eller en længere vandretur i smukke naturomgivelser? Det er de færreste, der ikke nyder tiden udenfor, hvis man bare er klædt ordentligt på til lejligheden.

Med en lækker striktrøje kan du klare det meste. Striktrøjer er behagelige at have på, fordi de er lavet med bevægelighed in mente, og selvom strik i uld kan være noget, der bringer minder frem om kradsende julegaver for mange, så er det altså langt fra mange striktrøjer, der er fremstillet i en ubehageligt materiale.

Her i kategorien finder du striktrøjer og striksweatre til damer i alle udformninger, og mange er lavet i merinould, der er et virkelig behageligt og åndbart materiale. Tag et kig nedover siden og se på de mange modeller af striktrøjer til damer fra mærker som Fjällräven, Holebrook, Sherpa og mange andre.

Du kan bruge striktrøjer til stort set alt

Der findes næsten ikke det, som en striktrøje ikke passer til. Vandreture, camping og fisketure kalder næsten på en striktrøje, mens du også kan bruge striktrøjer som isolerende mellemlag, hvis du for eksempel skal på skiferie eller andet, hvor du befinder dig i et koldt klima.

Du kan altså både bruge striktrøjer og strikkede sweatre som yderste lag på de dage, hvor vejret hverken er vådt eller meget koldt, og du kan bruge dem på de dage, hvor det er nødvendigt med et varmt lag under for eksempel en regnjakke, en vindjakke eller en dunjakke.

Denne opbygning af beklædning kaldes også lag-på-lag eller 3-lags-princippet. Her opbygger du dit tøj gennem forskellige lag, så du altid kan fjerne et lag eller tilføje et, afhængigt af hvordan vejret arter sig, eller om du ændrer aktivitetsniveau i løbet af dagen. Du kan læse meget mere om 3-lags-princippet på vores blog, hvor du også kan finde inspiration til for eksempel tøjvalg, vandreruter og meget andet.

Striktrøjer til damer, der passer til din personlige stil

Selvom en striktrøje eller strikket sweater er ideel til outdoorbrug, fordi de isolerer godt, kan de i høj grad også bruges til hverdag. Især på disse tidspunkter er det rart at føle, at du ifører dig en striktrøje, der passer til din personlige stil.

Hos os finder du et bredt udvalg af striktrøjer og striksweatre til damer, så du kan finde en, der passer til dig. Vi har strikkede trøjer og sweatre i alle mulige forskellige farver, og vi har striktrøjer med og uden mønster.

I kategorien er der også lange striktrøjer, der kan bruges som kjoler på de dage, hvor det skal være enten ekstra hyggeligt eller ekstra varmt. Vi har også enkelte ponchoer, der både ser smarte ud og varmer godt, samt striktrøjer med knapper eller lynlås, der ikke behøves at tages over hovedet, og som kan bruges som åben trøje også.

Altid gode tilbud på damestriktrøjer

En god striktrøje eller striksweater kan sagtens være dyr, men kvalitet behøver ikke nødvendigvis ruinere dig. Hos Eventyrsport har vi altid gode tilbud på damestriktrøjer, så du kan finde en model, der passer din stil, dine behov og din pengepung. Den nemmeste måde at få et overblik over, hvilke sweaters til damer, der er på tilbud lige nu, er ved at bruge filteret ”kun tilbud”, som du finder længere oppe på siden.

Husk også, at vi tilbyder fri fragt, når du bestiller her på siden. Har du fået en forkert størrelse hjem eller er der noget andet i vejen, tilbyder vi både 365 dages bytteservice og gratis retur. Du er også altid velkommen til at komme ind og besøge en af vores butikker, hvor du kan se vores udvalg eller prøve en sweater af, inden du køber den. Der står vores personale også altid klar til at hjælpe dig.