Damebukser

320 Varer

Her finder du vores kæmpe udvalg i outdoorbukser, rejsebukser, vandrebukser samt kneepants og shorts til damer. Med eller uden zip-off, tynde og lette eller kraftige og slidstærke - vi har det hele.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Shorts og bukser til damer i høj kvalitet

Når det kommer til bukser og shorts til damer, så findes der et utal af muligheder og modeller at vælge imellem. Og det er jo egentlig meget godt, for forskellige aktiviteter og situationer kræver gerne forskellige typer af bukser og shorts.

Alt efter hvad du skal lave, og hvilken aktivitet du har i tankerne, så er der altid en underdel der passer bedre til det ene, og en der passer bedre til det andet. Men bare rolig, der er råd for det hele. Her hos Eventyrsport har vi nemlig butikken og webshoppen fyldt med gode kvalitets bukser og shorts til kvinder.

Om du skal afsted på en lang ekspedition, en dag på stranden, på arbejde eller noget helt andet, betyder ikke noget, der er altid et par bukser eller shorts, der passer til situationen.

Her på siden kan du finde et stort udvalg af forskellige slags bukser. Vi har både bukser, shorts, knickers og kneepants, zip-off bukser, tights, skibukser og regnbukser til damer. Så der er som sagt en model til enhver lejlighed.

Alle vores damebukser kommer fra gode kvalitetsmærker såsom FjällrävenHaglöfsHelly HansenVaudeLundhags samt mange flere. Så det er bare om at gå på jagt i udvalget og finde frem til det helt rigtige par.

Damebukser til skønt friluftsliv

Der er som bekendt en masse forskellige typer af bukser og shorts til damer. Der er noget til enhver lejlighed. Så hvad en du er på udkig efter et par lækre damebukser til friluftsliv, sport eller hverdag, så kan du helt sikkert finde et par, der passer helt perfekt.

Er du vild med at være ude i naturen, måske på vandreture eller længere eventyr, så kan et par gode solide frilufts- eller vandrebukser være det helt rette valg for dig.

Der er selvfølgelig en del ting at overveje, når du skal finde det helt rette par bukser til friluftslivet. Heldigvis har vi nogle gode råd og tips, som du kan tage udgangspunkt i.

Først og fremmest er det en god ide at overveje, hvilket vejr du formodentlig skal ud i. Hvis du skal ud på eventyr, hvor vejret kan blive lidt barskt med vind og regn, så bør du kigge efter et par robuste og vindtætte bukser. Sådan et par vil eksempelvis passe glimrende til en tur i fjeldet.

Går turen i stedet til varmere himmelstrøg, så er et par tykke og robuste bukser måske ikke lige sagen. Her er det i stedet smart at vælge et par mere lette bukser, der også kan tørre hurtigt. Et oplagt valg er en zip-off model.

Med sådan et par kan du justere længden på dine vandrebukser alt efter temperatur og tid på dagen. Og det er jo egentlig meget rart.

Hvis det er de helt varme eventyr, som du skal ud på, så er det selvfølgelig par shorts der kan vise sig at være det allerbedste valg. Med et par shorts er der luft til benene altid, og det er samtidig nemt at kunne stikke fødderne ned i et koldt vandløb, hvis du trænger til nedkøling på vejen. Der er både shorts i tights-stilen og mere løse shorts, at vælge imellem. Her er det helt op til dig, hvilken type du foretrækker - de har samme gode funktioner.

Ny i naturen eller garvet kender?

Ud over at tænke på længder og tykkelser når du skal finde bukser, så er det også en god ide, at overveje hvor meget du gerne vil have, at dine nye friluftsbukser eller vandrebukser faktisk skal kunne.

Hvis du for eksempel er ny i outdoor-livet og endnu ikke ved, om det er din kop te, så behøver dit første par friluftsbukser måske ikke at være en af de allermest tekniske modeller. Her giver det mere mening at investere en god og solid outdoor-buks i neutralt design. Og så kan du jo med tiden, hvis du bliver fanget af friluftslivet, altid udvide dit private sortiment af outdoor-bukser med mere tekniske modeller.

Er du allerede en vandre, og holder du af at opholde dig i naturen, så kan du med fordel vælge en af de mere tekniske vandrebukser til damer, som sidder godt og og har lommer alle de rigtige steder. De kan bruges til en masse forskellige eventyr, og bidrage med ekstra komfort og funktioner. Og det er jo meget rart, hvis du skal have dem på en hel dag, der måske byder på både bjergklatring, regnvejr eller hård vind.

Hvis du gerne vil læse lidt mere om forskellige typer af vandrebukser, inden du beslutter dig for, hvilken model du gerne vil købe, så kan du tage et kig på artiklen 'Det skal du være opmærksom på, når du køber vandrebukser'. Her får du 12 gode tips til at træffe dit valg.

Gode damebukser til hverdagslivet

I vores udvalg af shorts og bukser til damer kan du selvfølgelig også finde en masse modeller, som egner sig helt ideelt til hverdagslivet.

Det er forskelligt, hvad ens hverdag byder på, og derfor er der også en masse forskellige modeller og designs. Der er blandt andet bukser med vidde i benene, løsere bukser, strammere modeller og mange flere modeller med forskellige designs og former.

I vores udvalg kan du finde modeller, som er mere eller mindre i outdoorstilen, men de er knap så voldsomme i materialevalget og udstyrsniveauet. Nogle modeller er helt enkle, og her er der lagt vægt på, at de skal kunne bruges på en almindelig arbejdsplads, hvor de lidt rå fjeldbukser måske ikke er helt så velsete. Men du kan altså stadig få et par shorts eller bukser til damer fra dit yndlingsmærke og i de samme gode materialer - blot uden det meget tekniske look.

Bukserne kan naturligvis også bruges til alle hverdagens andre sysler, som gåture med hunden, indkøb i byen, skovture med familien, havearbejde osv. Der er med andre ord ikke det, som du ikke kan bruge et par gode kvalitetsbukser til.

De perfekte tights til al slags bevægelse

En anden type bukser, som mange kvinder også holder af, er tights. Denne type af damebukser er specielt egnede til sport, såsom løb, men eksempelvis også til vandring, hvis du gerne vil have noget andet end den klassiske vandrebuks.

Tights er tætsiddende og strækbare, og de egner sig derfor helt perfekt til en masse forskellige aktiviteter, hvor man skal have god bevægelsesfrihed. En løbetur eller yogatime bliver bare lidt mere sjov, hvis tøj og udstyr sidder præcis, som det skal! Så behøver du kun at fokusere på den aktivitet, du er i gang med.

Du kan også kombinere dine tights med en nederdel eller shorts, eller bruge dem som et par ekstra varme lange underbukser. 

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af gode kvalitets tights til damer. Der er både de klassiske modeller, men også modeller med ekstra beskyttelse på de mere udsatte steder, såsom knæene. Sådan et par er især gode til vandring, hvor man ikke altid kan vide sig sikker på, hvad turen byder på.

Du kan også finde shorts til damer, som er fremstillet i samme stil som tights - selvfølgelig bare i kortere modeller. De egner sig præcis som de lange tights perfekt til sport og bevægelse, især når det foregår i varmere temperaturer.

Forskellige designs og gode materialer

På samme måde som der findes bukser og shorts til en masse forskellige formål, så findes der selvfølgelig også modeller i en masse forskellige farve, former og materialer.

Du kan eksempelvis finde damebukser i lette og hurtigtørrende kunststoffer, som er særdeles velegnede til ferie og rejse under varmere himmelstrøg, f.eks. i Afrika eller Østen. Hvis du skal til disse egne, så kan du med fordel også overveje, om du skal vælge en model, hvor du kan lyne benene af, så du på en gang har både shorts og lange bukser. Altså zip-off bukser.

Vil du gerne have så mange muligheder i et par som muligt, så kan du også vælge de damebukser, der har to lynlåse i benene. På den måde har du tre forskellige par samlet i et. Det er ret smart, da det sparer både penge, plads og vægt i bagagen.

I den anden ende af skalaen finder du de klassiske vandrebukser. De er typisk fremstillet i mere kraftige og slidstærke materialer. Yderligere er de som regel forsynet med en større eller mindre mængde af funktionelle detaljer og lommer, som kan være super smarte, når du skal ud på vandretur.

Når det kommer til shorts og kneepants - eller knæbukser, knickers eller piratbukser; kært barn har mange navne - så gælder det samme med hensyn til materialer og udstyr. Disse kortere bukser laves i sagens natur ikke i lige så hardcore materialer som de vildeste fjeldbukser. Med til gengæld findes der rigtig mange modeller i de lette, hurtigttørrende materialer.

Der er også en masse flotte dameshorts i forskellige farver og designs. Mange af disse shorts kan sagtens bruges til hverdag eller ferier, på samme måde som et par denim shorts. Sæt dem sammen med en fin t-shirt, og så er du klar til at tage afsted.

I vores udvalg af damebukser til hverdag og fritid, kan du som nævnt, finde modeller, som er mere eller mindre i outdoorstilen, men uanset hvad så er de knap så voldsomme i materialevalget og udstyrsniveauet. Smag og behag er som bekendt forskelligt, og derfor vi selvfølgelig også modeller i et væld af forskellige farver og former. Der er derfor helt sikkert også et par hverdagsbukser, der passer til din hverdagsstil.

Uanset, hvad du har planer om at bruge dine nye shorts eller bukser til, så kan du i vores store udvalg, altid finde en model som passer helt perfekt til formålet. Det er bare om at gå på jagt i udvalget og finde det helt rette par.

Gode tilbud på bukser og shorts til damer

Kvalitet og pris har det med at følges ad. Her hos Eventyrsport behøver du dog langt fra at bruge en formue bare fordi, at du gerne vil have shorts og bukser til damer i god kvalitet.

Vi har nemlig løbende gode tilbud på bukser, shorts, zip-off bukser, vandrebukser osv. Så der er rigtig gode chancer for, at du kan få det helt rette par kvalitets damebukser med hjem til en helt skarp pris.

Du kan se de mange gode tilbud på damebukser og -shorts ved at vælge tilbudsfiltret til venstre øverst på siden her.

I vores store outlet kan du også finde lækre bukser og shorts i gode kvalitetsmaterialer og til rigtig gode priser. Samtidig kan du også finde en masse andet grej til spændende eventyr eller hverdagens aktiviteter til skarpe priser, der ikke bryder budgettet.

Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi har forskellige tilbud på damebukser og -shorts, så kan du med fordel melde dig ind i Eventyrsports Kundeklub – det er ganske gratis. 

Find dine nye damebukser hos Eventyrsport

Kort sagt: hvis du er på udkig efter gode bukser eller shorts til damer i høj kvalitet - så kan du finde dem her hos Eventyrsport.

Her på siden finder du udelukkende damebukser, men du kan selvfølgelig også finde en masse bukser og shorts til herrer og børn.

Finder du ikke det de bukser, du skal bruge her i webshoppen, eller har du spørgsmål til størrelse og pasformer, så er du selvfølgelig også mere end velkommen til at besøge en af vores mange butikker, som ligger placeret rundt omkring i hele landet. Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning.