Rygsække til børn

Her finder du vores store udvalg af rygsække til børn. Der er både hverdagsrygsække samt børnerygsække til outdoor og spejder til både drenge og piger. 

  per side
  Sorter stigende

  Få det hele med: Rygsække til børn

  Når der skal oppakning med, så er en praktisk rygsæk god at have ved hånden – og det gælder både de ældste og yngste i familien. Små børn kan også sagtens have god brug af en lille rygsæk, som kan bære det allermest nødvendige til en sjov og lærerig dag.

  Skal dit barn have en god rygsæk til dagene i børnehave, skole eller SFO? Måske har de brug for en vandrerygsæk til familieturene ud i det blå eller til eventyr som spejder? Så behøver du ikke lede meget længere.

  Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af rygsække til børn, og du finder helt sikkert også den helt rigtige blandt de mange modeller, som falder i god jord hos både piger og drenge i alle aldre.

  Ikke nok med, at der er en masse flotte farver at vælge imellem, så er der også et hav af forskellige seje modeller med flotte designs, som alle sidder godt på en lille ryg. Nogle modeller er mere tekniske end andre, mens nogle er store, og andre er små.

  Vores store udvalg af børnerygsække kommer fra populære og kendte kvalitetsmærker som FjällrävenDeuterHaglöfs og Lego Bags.

   

  Tjek på de mindstes bagage med smarte børnerygsække

  Når dit barn skal bære skolebøger eller kommer med på eventyr ud ad vandrestierne, skal det selvfølgelig have en ordentlig rygsæk, som sidder godt og passer til både formål og behov.

  Ligesom når du skal vælge en ny rygsæk, så er det nemlig også vigtigt, at dit barns sidder helt rigtigt – særligt hvis barnet skal med ud at gå langt, eller hvis der skal tunge ting i tasken.

  Her på siden finder du et stort udvalg af gode rygsække til børn, og vi har naturligvis både rygsække til små såvel som store børn. Der er mulighed for at finde både den rette lille rygsæk til børn til den mest nødvendige bagage – eller en stor rygsæk med plads til lidt af hvert.

  I vores udvalg finder du for eksempel alsidige børnerygsække, som er velegnede til hverdagen. De har den helt rette størrelse til når børnene skal kunne have bamserne med i børnehaven eller et par lette bøger og en madpakke med i skole.

  Hvis du leder efter egentlige skoletasker til børn, finder du selvfølgelig også et stort udvalg her hos Eventyrsport.

  Hverdagsrygsækkene til de mindste er ofte lidt simplere end de mere tekniske vandrerygsække til børn, som skal bære mere vægt. Til gengæld er hverdagstaskerne stadig komfortable, nemme at få til at passe perfekt, og så har de flotte farver og mønstre, som vil lyse enhver skolegård op.

  I vores brede udvalg kan du finde rygsække til friske drenge og seje piger, som kan bruges til alle hverdagens udfordringer – lige fra skole til sport og spejder. Det er bare at gå opdagelse og vælge en, som dit barn synes om.

   

  Børnerygsække til ferier og rejser

  Du finder også flere rygsække til børn, som er velegnede til diverse ture ud i det blå – både de små ture og de lidt længere. Blandt andet har vi et stort udvalg af gode vandrerygsække og spejderrygsække til børn.

  Disse rygsække har bæresystemer, som er lavet til at kunne holde til den ekstra vægt fra bagage, ligesom der er ekstra polstring og diverse justeringsmuligheder, så vandrerygsækken sidder så komfortabelt som muligt.

  Selvom et barn naturligvis ikke kan bære lige så meget grej som en voksen, når det kommer til vandreture, så kan de mindste i flokken sagtens fragte nogle af de lettere ting eller deres eget tøj i en god, lille vandrerygsæk, som fordeler belastningen på hoften og lader barnet bevæge sig frit og ubesværet.

  Hvis destinationen kalder mere på badeluffer end vandrestøvler, så er er det måske ikke lige rygsækken, der er den mest optimale løsning. Her kunne en god rullekuffert eller -taske måske også være en løsning. Og til weekendturene hjem til en ven eller ud til et hyggeligt sommerhus er en duffel bag eller sportstaske til børn helt ideel.

  Hvis du er i tvivl om, hvordan du vælger den mest optimale taske eller rygsæk til dit barn, kan du læse meget mere på vores store blog. Her har vi blandt andet en stor guide til, hvordan du finder den rette børnerygsæk.

   

  Rygsække til børn: Gode tilbud og udsalg

  Er du på udkig efter en rygsæk til børn, så er det da et skud værd at se, om ikke den helt rette model er på tilbud.

  Det kan du ved at bruge vores tilbudsfilter her på siden, eller ved at klikke ind på vores store outlet, hvor vi har samlet alle de bedste tilbud på grej og beklædning til hele familien.