Børnerygsække

39 Varer

Her finder du vores store udvalg af rygsække til børn. Der er både hverdagsrygsække samt børnerygsække til outdoor og spejder til både drenge og piger. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Få det hele med: Rygsække til børn

Når der skal oppakning med, så er en praktisk rygsæk god at have ved hånden – og det gælder både de ældste og yngste i familien. Små børn kan også sagtens have god brug af en lille rygsæk, som kan bære det allermest nødvendige til en sjov og lærerig dag.

Skal dit barn have en god rygsæk til dagene i børnehave, skole eller SFO? Måske har de brug for en vandrerygsæk til familieturene ud i det blå eller til eventyr som spejder? Så behøver du ikke lede meget længere.

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af rygsække til børn, og du finder helt sikkert også den helt rigtige blandt de mange modeller, som falder i god jord hos både piger og drenge i alle aldre.

Ikke nok med, at der er en masse flotte farver at vælge imellem, så er der også et hav af forskellige seje modeller med flotte designs, som alle sidder godt på en lille ryg. Nogle modeller er mere tekniske end andre, mens nogle er store, og andre er små.

Vores store udvalg af børnerygsække kommer fra populære og kendte kvalitetsmærker som FjällrävenDeuterHaglöfs og Lego Bags.

Tjek på de mindstes bagage med smarte børnerygsække

Børnerygsække fra kvalitetsmærker såsom Fjällräven

Når dit barn skal bære skolebøger eller kommer med på eventyr ud ad vandrestierne, skal det selvfølgelig have en ordentlig rygsæk, som sidder godt og passer til både formål og behov.

Ligesom når du skal vælge en ny rygsæk til dig selv, så er det nemlig også vigtigt, at rygsækken til dit barn sidder helt rigtigt – særligt hvis barnet skal med ud at gå langt, eller hvis der skal tunge ting i tasken. Du kan for eksempel vælge at kigge efter en rygsæk til børn med spænde foran, så du er sikker på, at der er god støtte i rygsækken til dit barns ryg.

Her på siden finder du et stort udvalg af gode rygsække til børn, og vi har naturligvis både rygsække til små såvel som store børn. Der er mulighed for at finde både den rette lille rygsæk til børn til den mest nødvendige bagage – eller en stor rygsæk med plads til lidt af hvert.

I vores udvalg finder du for eksempel alsidige børnerygsække, som er velegnede til hverdagen. De har den helt rette størrelse til at være børnehavetaske, når børnene skal kunne have bamserne med i børnehaven eller et par lette bøger og en madpakke med i skole.

Hvis du leder efter egentlige skoletasker til børn, finder du selvfølgelig også et stort udvalg her hos Eventyrsport.

Hverdagsrygsækkene til de mindste er ofte lidt simplere end de mere tekniske vandrerygsække til børn, som skal bære mere vægt. Til gengæld er hverdagstaskerne stadig komfortable, nemme at få til at passe perfekt, og så har de flotte farver og mønstre, som vil lyse enhver skolegård op. En stor del af hverdagstaskerne er også rygsække med spænde foran for optimal støtte.

I vores brede udvalg finde du et stort udvalg af rygsække til friske drenge og seje piger, som kan bruges til alle hverdagens udfordringer – lige fra skole til sport og spejder. Det er bare om at gå på opdagelse og vælge en, som dit barn synes om.

Børnerygsække til ferier og rejser

Du finder også flere rygsække til børn, som er velegnede til diverse ture ud i det blå – både de små ture og de lidt længere. Blandt andet har vi et stort udvalg af gode vandrerygsække og spejderrygsække til børn.

Disse rygsække har bæresystemer, som er lavet til at kunne holde til den ekstra vægt fra bagage, ligesom der er ekstra polstring og diverse justeringsmuligheder, så vandrerygsækken sidder så komfortabelt som muligt.

Selvom et barn naturligvis ikke kan bære lige så meget grej som en voksen, når det kommer til vandreture, så kan de mindste i flokken sagtens fragte nogle af de lettere ting eller deres eget tøj i en god, lille vandrerygsæk, som fordeler belastningen på hoften og lader barnet bevæge sig frit og ubesværet.

Hvis destinationen kalder mere på badeluffer end vandrestøvler, så er det måske ikke lige rygsækken, der er den mest optimale løsning. Her kunne en god rullekuffert eller -taske måske også være en løsning. Og til weekendturene hjem til en ven eller ud til et hyggeligt sommerhus er en duffel bag eller sportstaske til børn helt ideel.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du vælger den mest optimale taske eller rygsæk til dit barn, kan du læse meget mere på vores store blog. Her har vi blandt andet en stor guide til, hvordan du finder den rette børnerygsæk.

Tag børnene med på eventyr

Find de bedste rygsække til børn online her

Er du selv helt vild med at være ude i naturen, hvorfor så ikke tage hele familien med? Der er masser af gode muligheder for at have hyggelige udendørsstunder med familien. Hvad end det gælder vandring, naturaktiviteter eller blot sjov i baghaven.

På vores store blog finder du en masse god inspiration til udendørs oplevelser med hele familien.

Men hvis I nu har en drøm om, at hele familien skal med ud på vandreeventyr, så er der bestemt ingen grund til, at den drøm ikke skal kunne gå i opfyldelse. Der findes både ture og udstyr, som passer helt perfekt til børn. Som nævnt ovenfor kan du finde en masse god inspiration til forskellige ture på vores store blog.

I forhold til udstyr, så kan du her hos Eventyrsport finde en masse godt udstyr i høj kvalitet til børn. Du finder eksempelvis gode vandrerygsække til børn, som er designet og tilpasset til børn. Så er der ikke noget i vejen for en god vandretur med lidt udstyr i rygsækken.

Du finder selvfølgelig også en masse andet godt udstyr til børn. Alt fra støvler og sko til jakker og bukser. 

Rygsæk børn - perfekt til skolebøgerne

Find gode skoletasker til børn online her

Er der noget, der er vigtigt, så er det, at skoletasken sidder, som det skal. Det er trods alt en taske, som bliver brugt alle ugens hverdage, og som fyldes med vægt fra både skolebøger, penalhuse, drikkedunke og madpakker.

Men en børnerygsæk er ikke bare en rygsæk. Den skal helst passe til barnets smag. For så er det da så meget sjovere at tage den på hver morgen.

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af skoletasker til børn, og du finder også smarte penalhuse, som passer perfekt ned i børnerygsækken.

Du kan finde børnerygsække og skoletasker i en masse forskellige farver og modeller. Derfor er der helt sikkert også en, som falder i dit barns smag. Så det er bare om at gå på opdagelse i vores store udvalg af produkter til børn.

Børnerygsække til alle aktiviteter

Der er ingen tvivl om, at børn ofte laver en masse forskellige ting. Alt fra skole, svømning og fodbold til spejder, hytteture og overnatninger hos venner. I alle tilfælde skal der nogle pakkenelliker med i bagagen. Og her er en børnerygsæk altså det helt ideelle bud på, hvordan tingene skal fragtes.

Næsten uanset, hvilken aktivitet der er tale om, så er det altid nemt at pakke en rygsæk, tage den på ryggen og så ellers komme afsted.

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af forskellige børnerygsække, så der er nogle, der passer til alt det, som hverdagen og weekenderne kan byde på. Så det er bare om at tage et kig på dem og finde den model, der passer bedst til dit barn og det, som de holder af at lave.

Rygsække til børn: Gode tilbud og udsalg

Er du på udkig efter en god taske til dit barn, så kan du altså finde rygsække fra flere gode og kendte mærker her hos Eventyrsport. Vi har både rygsække til skolen, til de små ture, børnehavetasker, og til hvis dit barn skal med familien ud på vandretur.

Hvis du leder efter en rygsæk til børn, så er det et skud værd at se, om ikke den helt rette model er på tilbud.

Det kan du ved at bruge vores tilbudsfilter her på siden, eller ved at klikke ind på vores store outlet, hvor vi har samlet alle de bedste tilbud på grej og beklædning til hele familien.

Du kan få fri fragt og returfragt, og samtidig er der 365 dages returret fra købsdato ved fremvisning af gyldig bon. Så du kan altså roligt bestille en fin rygsæk hjem fra webshoppen.

Hvis du gerne vil have hjælp til at få valgt den rette rygsæk og måske have dit barn med for at prøve de forskellige modeller, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Her står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du kan få det helt rette produkt med hjem.