Bæltetasker

Hav de vigtigste ting inden for række- og synsvidde, når du er på farten med en praktisk og smart bæltetaske. Vi har mavebælter til mænd og kvinder, og der er forskellige størrelser at vælge imellem.

  per side
  Sorter stigende

  Få det hele med på farten: Smarte bæltetasker

  Har du brug for at have penge, nøgler og andre værdigenstande tæt på dig, når du er på farten? Så er en bæltetaske, eller mavetaske, det oplagte valg.

  Tag et kig i vores udvalg her på siden, hvor du finder mavetasker til kvinder og mænd.

  Hav det vigtigste lige ved hånden

  På storbyferien, på festivalen, i lufthavnen eller i offentlig transport. Der er mange steder, hvor det kan være rart at have værdigenstande lige ved hånden og inden for synsvidde. Med en bæltetaske rundt om livet er det nemt at komme til tingene, og du slipper for at have dem i en rygsæk, som du ikke i samme grad kan holde øje med.

  I vores udvalg af mavetasker har vi både små modeller, som f.eks. er ideelle til løbeturen, hvor du bare skal have et par småting med dig. Der er også større bæltetasker med flere rum, så du kan have både penge, nøgler, mobil og andet med dig.

  I sortimentet finder du mavetasker til både kvinder og mænd.

  Vores bæltetasker har justerbare bælter, så de kommer til at sidde komfortabelt. Flere af mavetaskerne er desuden lavet i slidstærkt nylon, så de kan holde til mange gode oplevelser.

   

  Se også:

  Pengebælter

  Daypacks 

  Rejsetilbehør