Bæltetasker

14 Varer

Hav de vigtigste ting inden for række- og synsvidde, når du er på farten med en praktisk og smart bæltetaske. Vi har mavebælter til mænd og kvinder, og der er forskellige størrelser at vælge imellem.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Få det hele med på farten: Smarte bæltetasker fra gode kvalitetsmærker

Har du brug for at have penge, nøgler og andre værdigenstande tæt på dig, når du er på farten? Så er en bæltetaske det oplagte valg.

Kært barn har mange navne og det samme gælder for bæltetasken, som også går under navnet mavetaske, bum bag og fanny pack. Men uanset hvad du kalder den, så har den de samme gode egenskaber.

Du kan have alle dine ting og værdigenstande helt tæt på dig, og du kan gå rundt og nyde dine omgivelser uden at skulle slæbe rundt på tasken i hænderne, men i stedet med hænderne frie, så du ikke er begrænset af noget. Dette er blot et par af de gode fordele, der gør bæltetasken til en af de mest praktiske tasker. I hvert fald når det kommer til mindre tasker.

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af mavetasker. Du kan finde bæltetasker fra gode og kendte kvalitetsmærker som FjällrävenArc'teryxOsprey og The North Face.

Vi har flere forskellige modeller, som kan bruges til forskellige formål og situationer - alt fra hverdag til lange vandreekspeditioner. Med en fin bæltetaske, er du med det samme på rette vej!

Det eneste, du skal gøre, er at tage et kig i vores udvalg af bæltetasker til herrerdamer og børn, og finde den model, der passer perfekt til det, du skal bruge den til.

Hav det vigtigste lige ved hånden

Noget af det, som en mavetaske er allermest kendt for, er, at du kan have alt det vigtigste lige ved hånden og i sikkerhed tæt på kroppen.

Du kan i vores udvalg finde mange forskellige slags bæltetasker. Nogle har mange rum og andre har færre, nogle er store og andre er små. Men uanset hvilken størrelse taske du vælger, eller hvor mange detaljer og funktioner den har, så er fælles for alle modeller, at de kan indeholde alle de vigtigste ting - så du har dem sikkert opbevaret tæt på dig.

Er du eksempelvis på storbyferie eller blot ude på udlandseventyr, så er en fanny pack helt ideel til at opbevare alle dine personlige genstande, som bare ikke må forsvinde. Dette inkluderer eksempelvis pung, pas, mobil og nøgler. Ofte er der også plads til andre småting i tasken - og hvis du går efter en af de store modeller, så er der også plads til eksempelvis både vandflaske, snacks og kamera.

Hvilken type bæltetaske du bør vælge, afhænger i høj grad af, hvilket eventyr du skal ud på, og hvad du forventer, at der skal kunne være i tasken. Men uanset hvad, så er der altid plads til de allervigtigste genstande, så du ikke pludselig står uden pas eller penge - hvilket jo altid er at foretrække.

En fremragende følgesvend i flere situationer

På storbyferien, på festivalen, i lufthavnen, på junglestien, på vandreturen eller i offentlig transport. Der er mange steder, hvor det kan være rart at have værdigenstandene lige ved hånden og inden for synsvidde. Med en bæltetaske rundt om livet, eller måske på tværs af overkroppen, er det nemt at komme til tingene, og du slipper for at have dem i en rygsæk, som du ikke i samme grad kan holde øje med.

I vores udvalg af mavetasker kan du vælge en lille bæltetaske. De små bæltetasker er for eksempel ideelle til løbeturen, hvor du bare skal have et par småting med dig. Du kan også vælge en stor bæltetaske. Vi har større bæltetasker med flere rum, så du kan have både penge, nøgler, mobil og andet med dig.

Selvom bæltetasken oprindeligt er designet som en taske, der, som navnet direkte indikerer, er en taske, som også er et bælte, så betyder det ikke, at den udelukkende kan bruges på den måde. En mavetaske kan nemlig også sagtens bruges, som en lille skuldertaske som du tager på, på tværs af overkroppen.

Hvis du egentlig er mere til en helt klassisk skuldertaske, så kan du selvfølgelig også tage et kig på vores mange flotte skuldertasker til både damer og herrer. I udvalget kan du finde skuldertasker i både små og store modeller, så der er noget til ethvert behov.

Men i vores sortiment af bæltetasker finder du selvfølgelig også et godt udvalg af flotte og praktiske modeller til både kvinder og mænd.

Ud over at være en fremragende følgesvend på diverse rejser og eventyr, så har mavetasker også en masse praktiske funktioner. Funktioner som faktisk udelukkende bekræfter dens status som fantastisk opbevaringsrum. Eksempelvis har vores bæltetasker justerbare bælter, så de kommer til at sidde komfortabelt. Flere af mavetaskerne er desuden lavet i slidstærkt nylon, så de kan holde til mange gode oplevelser.

Alt i alt, så kan du ikke gå helt galt i byen, hvis du vælger en god bæltetaske - og der er helt sikkert en model, der passer til din smag.

Bæltetasker til enhver smag

Ligesom denne type taske går under flere navne - fanny pack, bum bag, bæltetaske, mavetaske - så kan den også bruges til flere forskellige situationer og samtidig af alle og enhver. I vores udvalg har vi både bæltetasker til børn, kvinder og mænd.

Samtidig har vi mavetasker, som er designet meget forskelligt, så du kan næsten vide dig sikker på, at der er en model, der passer både til din smag og dit behov.

Hvis du er på udkig efter en god bæltetaske, som du kan bruge, når du er afsted på vandreeventyr, så kan det eksempelvis være, at du skal tage et kig på en af de lidt større modeller med flere detaljer.

Et godt bud er Osprey's Talon 6 bæltetaske. Denne taske er et godt alternativ til en lille rygsæk, hvis du gerne vil have overkroppen fri til bevægelse, når du er afsted på tur. Dette kan eksempelvis være meget rart, hvis man er afsted på en vandretur i et lidt mere krævende terræn, hvor du måske også skal have armene i brug og klatre over forskellige forhindringer.

Talon 6 har med sin størrelse på 6 liter god plads til alt det, man kan få brug for, når man er ude på eventyr. Der er plads til både nøgler, telefon, lidt mad og drikke, samt eventuelt en mindre, let jakke eller trøje til hvis der skulle komme et skift i vejret.

Bæltetasken er designet med to lommer til flasker, yderlommer med lynlås, reflekser og et par kompressionsremme samt en lomme og en nøgleholder inde i hovedrummet. Yderligere er den lavet af genanvendt nylon, som er Bluesign®-mærket og PFC-frit. Alt i alt, så er der altså tale om den helt rette bæltetaske til dig, som skal afsted på eventyr, men gerne vil have overkroppen fri!

Er det i stedet en bæltetaske til storbyferien, hverdagen eller festivalen, som du er på udkig efter, så er der selvfølgelig også flere gode bud. Her er det måske i stedet en af de mindre modeller, som du bør tage et kig på.

Det kan eksempelvis være Fjällräven's Ulvö Hip Bag Medium bæltetaske. Denne bæltetaske kommer i flere flotte farver, såsom Hokkaido Orange eller Mountain Blue samt i mere neutrale farver såsom sort. Den har et rumfang på 2 liter og er fremstillet i materialer, som gør, at den kan klare en byge, hvilket betyder, at den er helt ideel til hverdag, ferier og festivaler.

En bæltetaske, som størrelsesmæssigt befinder sig midt imellem de andre to, er Lumbnical S bæltetaske fra The North Face. Denne taske har et rumfang på 4 liter og en skarp grøn og hvid farve, og den er perfekt til både hverdagsbrug og korte vandreture.

Dette er blot et par forslag til, hvilke bæltetasker du kan bruge til forskellige situationer og eventyr. Men det er selvfølgelig helt op til dig at vælge, hvilken mavetaske der fungerer bedst for dig og i de situationer, du tiltænker at bruge den.

Uanset hvad, så kan du finde modeller i flere forskellige designs og farver, så der er noget til enhver smag og stil, samt til ethvert behov - det er blot om at finde frem til den model, der passer allerbedst til dig!

Bæltetaskens historie

Mavetasken er jo som bekendt noget anderledes end den klassiske rygsæk eller en skuldertaske. Den bæres rundt som et bælte, hvormed den bæres på hofterne frem for på skuldrene. Det er noget anderledes, men kan også være en ganske god måde at få lidt afveksling.

Bæltetaskens historie er lidt svær at blive klog på. Der er dog nogle, der mener, at mavetasken kan spores tilbage til 80'ernes New York, hvor den var populær blandt unge gadekunstnere.

Den helt klassiske bæltetaske bæres som nævnt rundt om maven eller på hoften. Men med tiden har mavetasken også fået andre placeringer. Der er eksempelvis, som allerede nævnt, flere som bærer tasken på samme måde som en skuldertaske, men hvor den så fortsat er tættere på kroppen. Enten foran eller bagved.

Hvordan du helst vil bære din mavetaske, er selvfølgelig helt op til dig, men der er nogle modeller, som primært er egnet til at sidde på den oprindeligt tiltænkte position. Men uanset hvad du foretrækker, så er en bæltetaske en supersmart taske, som man blot skal være glad for blev opfundet.

Tag bæltetasken med på rejse

Vi har allerede været omkring emnet, men det kan altså næsten ikke siges nok - en bæltetaske er den perfekte type taske, til når du skal afsted på rejser og eventyr.

Med en mavetaske har du alt, hvad du skal bruge lige inden for rækkevidde og synsfelt, og de forskellige størrelser og designs, som du kan finde i vores sortiment, betyder, at der er bæltetasker, der passer til alle typer af eventyr og rejser.

Men selvom en bæltetaske kan udgøre din allerbedste rejsemakker, så kan du selvfølgelig også finde andre gode typer af tasker, som egner sig glimrende til, når du skal afsted på rejse.

Med et pengebælte får du en mindre taske, som er helt perfekt til at passe på dine penge, dit pas og billetter, når du er ude og rejse. Find din næste lille taske blandt vores brede udvalg af de populære og praktiske pengebælter.

Skal du have lidt mere med dig, når du er afsted rundt på dagsture, så er en af vores gode daypacks også et glimrende forslag til dig. En lille rygsæk er perfekt til både dagsvandreturen og turen rundt i storbyen, hvor du gerne vil have eksempelvis vand, snacks, kamera og eventuelt en ekstra trøje med dig. Tag et kig i vores store udvalg af små rygsække og daypacks.

Uanset hvilken type taske, du foretrækker, når du er afsted på rejser og eventyr, så kan du finde den her hos Eventyrsport - og en god bæltetaske er og bliver et glimrende bud.

Når man skal ud og rejse, så er der helt generelt et væld af forskellige ting, som man skal huske at pakke ned. Det kan være svært at holde overblikket.

Derfor har vi også samlet alt indenfor rejsetilbehør på én side. Her finder du på én gang de bedste og de mest funktionelle ting til rejsen - uanset hvilken rejse du skal ud på. Du kan finde alt indenfor rejsetilbehør hos os.

Find bæltetasker på tilbud hos Eventyrsport

Hos os kan du løbende finde tilbud på bæltetasker til damer, herrer og børn. Derfor er der også rigtig gode chancer for, at du kan finde den helt rette mavetaske til en rigtig god pris. Du kan finde de mange gode tilbud på bæltetasker ved at benytte filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden.

Derudover kan du også tage et kig i vores store outlet, hvor du kan finde tilbud på fanny packs, men også på en masse andet godt udstyr, grej og tøj - til priser som ikke bryder budgettet.

Vil du gerne være blandt de første, der får besked om udsalg og gode tilbud, eksempelvis på bæltetasker, så kan du blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt og ganske gratis at blive medlem!

Finder du ikke det, du leder efter her på webshoppen, eller vil du gerne have nogle gode råd til valg af taske, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker, som ligger placeret rundt omkring i hele landet. Der står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål til modeller, materialer eller noget helt andet, så du får den rette bæltetaske med hjem.