Computerrygsække

Her finder du små rygsække, der har en eller anden form for lomme til laptop og måske tablet. De kommer fra gode rygsækmærker som: Haglöfs, Osprey, Fjällräven, Deuter, Vaude og The North Face.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Computerrygsæk: Pas på ryg og computer med rygsække til laptop og PC

  Vær sikker på, at computeren er pakket godt ind, når du er på farten.

  Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af rygsække til computer. Computerrygsækkene kommer fra gode mærker som Fjällräven, Haglöfs, The North Face og Osprey, og du finder flere forskellige modeller.

  Tag din PC med fra A til B

  Computer, PC, laptop - uanset hvad du kalder den, så er computeren ofte et kært eje og arbejdsredskab indeholdende vigtige dokumenter og billeder fra dejlige ferie- og hverdagsstunder.

  Derfor skal din computer selvfølgelig være godt sikret mod skrammer og slag, når du har den med dig. Med en rygsæk til din laptop kan du både passe godt på computeren og på din ryg.

  Selv små computere kan føles tunge, når du skal bære rundt på dem i længere tid. Derfor er en computerrygsæk ofte et bedre valg end en computertaske, der måske skal bæres over skulderen eller på anden måde kan belaste kroppen, når du bærer vægten fra computeren i længere tid.

  I vores udvalg af rygsække til laptops finder du både store og små rygsække, og flere af modellerne har en velpolstret indertaske eller lomme til computeren.

  Hvis du vil passe særligt godt på din PC, kan du vælge en computerrygsæk med ekstra sikringer mod tyveri, f.eks. rygsækkene fra Pacsafe.

  Tilbud på rygsække til computer

  Er du på udkig efter en rygsæk til PC, som er af god kvalitet, men til en billigere penge? Hos Eventyrsport har vi løbende tilbud på diverse rygsække, herunder computerrygsække – du kan finde dem ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side eller ved at trykke lige her.

  Ved at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du være blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på computerrygsække og andet godt udstyr. Det er ganske gratis at blive medlem.

  Læs om alle fordelene ved kundeklubben her.

   

  Se også:

  Computertasker

  Alle rygsække

  Regnovertræk og tilbehør til rygsække