Computerrygsække

41 Varer

Her finder du små rygsække, der har en eller anden form for lomme til laptop og måske tablet. De kommer fra gode rygsækmærker som: Haglöfs, Osprey, Fjällräven, Deuter, Vaude og The North Face.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

En computerrygsæk beskytter både din computer og din ryg

Der kan være mange grunde til, at du skal have din computer med dig, når du er på farten, men uanset hvad du skal, så er det vigtigt, at du passer godt på din computer, når du ikke er hjemme. Men en computer kan også være tung, og slæber du den med dig i en taske hængt over skulderen eller lignende, så kan du skade din ryg.

Med en computerrygsæk er du sikker på, at din computer er pakket forsvarligt ind, så den ikke udsættes for vind og vejr, samtidig med, at du kan have den på ryggen, så du ikke sikrer dig en skade i den nærmeste fremtid.

Vi har et bredt udvalg af forskellige rygsække til computer, så du nemt kan pakke din computer ned og tage med dig. Blandt andet kan du finde computer- og laptoprygsække fra populære mærker som Fjällräven og Haglöfs, men vi har også meget andet. Tag et kig på siden, og så er vi helt sikre på, at du finder noget, der falder i din smag!

Tag din PC med fra A til B

Computer, PC, laptop - uanset hvad du kalder den, så er computeren ofte et kært eje og arbejdsredskab, der indeholder vigtige dokumenter og billeder fra dejlige ferie- og hverdagsstunder. Derfor skal din computer selvfølgelig være godt sikret mod skrammer og slag, når du har den med dig. Med en laptoprygsæk kan du både passe godt på computeren og på din ryg.

I vores udvalg af rygsække til laptops finder du både store og små rygsække, og flere af modellerne har en velpolstret indertaske eller lomme til computeren. Hvis du vil passe særligt godt på din PC, kan du vælge en computerrygsæk med ekstra sikringer mod tyveri, for eksempel rygsækkene fra Pacsafe.

Få plads til det hele i din computerrygsæk

Når du har computeren med dig på farten, så er der ofte også andre ting, du har behov for. Du har med garanti også en oplader med, så din computer kan lades igen, hvis den løber tør for strøm, men måske har du også en mus og et tastatur samt andet tilbehør.

Derudover kan det også være nødvendigt at have andre ting med, som for eksempel et sæt skiftetøj, enkelte toiletsager, en lille regnjakke, frokost eller masser af andet habengut, du kunne få brug for på farten. Alt dette får du også plads til i en computerrygsæk.

Der er nemlig god plads i sådan en rygsæk, og typisk er de lavet sådan, at der er en lomme, der støder op mod ryggen, hvor computeren kan være. Det efterlader plads i resten af rygsækken til, at du kan have de ting med dig, som du har brug for. En computertaske eller -rygsæk er derfor en enormt praktisk løsning, der giver dig mulighed for at have plads til det hele på farten.

De fleste tasker i denne kategori er dog kun lavet som dagsrygsække, så skal du være afsted i længere tid, kan vi i stedet anbefale en af vores vandrerygsække, der har meget mere plads, og samtidig er lavet til at skåne ryggen så meget som muligt. Du kan stadig sagtens passe på din computer i en større rygsæk, for eksempel ved at bruge en mindre computertaske eller en dry bag.

Vælg en computertaske, der matcher dig og din hverdag

Selvom en computerrygsæk har en temmelig praktisk karakter, så er det for mange mennesker stadig vigtigt, at rygsækken er smart eller har et bestemt udtryk, der passer til deres personlighed. Derfor har vi også et stort udvalg af rygsække til computer, og vi har mange forskellige farver, udtryk og udformninger.

Det giver dig muligheden for at vælge en computertaske, som passer til dig som person, og den hverdag du har. Det vil i sidste ende også give dig meget mere lyst til at bruge tasken, når du skal ud ad døren.

Tilbud på rygsække til computer

Er du på udkig efter en rygsæk til PC, som er af god kvalitet, men til billigere penge? Hos Eventyrsport har vi løbende tilbud på diverse rygsække, herunder computerrygsække. Du kan bruge filtrene til at sortere på mærke, rumfang og meget andet, så du nemt kan finde lige præcis det, du leder efter.

Ved at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du være blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på computerrygsække og andet godt udstyr. Det er selvfølgelig ganske gratis at blive medlem, og der er mange fordele at hente.