Bagage

451 Varer

Store og små rygsække, duffles, rullekufferter, skuldertasker, computertasker – hver ting til sin tid. Mange ting kan naturligvis bruges til flere formål, og der stilles ikke lige høje krav til det hele.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Bagage til når du skal langt væk hjemmefra

Skal du på tur, uanset hvor i verden, og hvad du skal lave, så har du brug for at have bagage med dig. Det er altid rart at have dine egne ting med dig, og ofte har du rent praktisk behov for nogle meget specifikke ting, for eksempel ekstra tøj og sko, pung, mobil, toiletsager og andet. Med den rette form for bagage kan du have plads til lidt af hvert og være forberedt på din næste tur eller rejse.

Uanset om du leder efter en rygsæk, der kan få dig fra bunden til toppen af Kilimanjaro med alt hvad du har brug for til turen, om du skal bruge en vandtæt pose, til når du padler i kajak gennem det smukke vand i Geirangerdalen, eller om du mangler en smart rejsetaske med hjul, der let kan få dig gennem lufthavne, togstationer eller lignende, så har vi lige det, du har brug for. Kategorien bagage spænder bredt, så tag et kig på siden og gå på opdagelse i alt fra Fjällräven rygsække til Osprey rejsetasker og The North Face duffelbags.

Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af bagage, du finder her i kategorien.

Vandrerygsæk

Ved en vandrerygsæk er tilpasning alfa og omega, mens størrelse og indretning kommer i næste række. Et godt og robust bæresystem kan gøre forskellen på en god og en træls tur, og husk, at hoftebæltet er det sted med den absolut største belastning. Det er nemlig her, det meste rygsækkens vægt overføres til din krop. Det skal være polstret med et formfast skum, have de rigtige vinkler og den rigtige længde. Det samme gælder for bæreselerne, som skal kunne tilpasses, så de ikke sidder og gnaver. Brystrem er obligatorisk. Hvis ryglængden ikke kan justeres, skal du finde en rygsæk, der passer fra starten.

Prøv rygsækken i butikken med vægt i, så du kan mærke, om den kan tilpasses dig. Rygsækkens størrelse afhænger af turens formål og din egen størrelse. Erfaringen viser dog, at uanset sækkens størrelse bliver den altid fyldt. Soveposerum, sidelommer, frontlomme, udstyrsløkker, flydende toplåg med mere er detaljer, der bør overvejes, og et godt kompressionssystem er guld værd. Og så skal materialerne selvfølgelig være af en ordentlig kvalitet. Tænk også på regnovertræk og transportpose til eventuelle flyveture.

Daypacks

Dagtursrygsække - også kaldet daypacks - er en meget stor kategori. Find ud af, om du skal bruge din daypack til multisport, skolebøger, computer, sportstøj, indkøb, vandring, cykling eller rejse og find så én, der passer i størrelse, smag og indretning. Måske har du brug for et par stykker. Skal du bære tunge ting som bøger og computere, så sørg for et par gode, velsiddende seler. Skal du cykle, er god ventilation på ryggen af foretrække.

Dufflebags

Dufflebags er en meget alsidig form for bagage, og de kan bruges til alle typer aktiviteter og fungerer både som kufferter, sportstasker og grejbeholdere på større ekskursioner. Dufflebags fås i alle størrelser, uanset om du har brug for en helt lille med plads til 30 liter, eller om du har brug for den helt store med plads til op mod 100 liter.

Vandtæt opbevaring og rygsækovertræk

Vandtæt opbevaring/indpakning er en nødvendighed på kano- og kajakture, og sækkene kan også bruges som indsats i rygsækken. De fås i et væld af farver og størrelser og også i specialudgaver til telefoner, kameraer, computere med mere. Under "Tilbehør" finder du spænder, regnovertræk og lignende.