5 bud på vinterstøvler til børn

Henter data...
< Forrige artikel Næste artikel >
5 bud på vinterstøvler til børn
Inspiration
15 September 2022

5 bud på vinterstøvler til børn

I takt med at de køligere måneder nærmer sig, nærmer sæsonen for vinterstøvler til de små sig også. Vi giver dig her 5 bud på fodtøj, som kan holde små fødder varme i den kolde (og våde) tid.

Det kan være svært som forælder at navigere rundt i de mange forskellige muligheder, når den står på støvleindkøb til vintersæsonen. Men frygt ej! Vi har her samlet 5 bud på varme og vandtætte vinterstøvler, så du nemt kan klæde dit barn på, når efteråret og vinteren lurer om hjørnet.

Beito GTX fra Viking 


Fås i flere farver

Beito GTX fra Viking er en varm foret støvle i tekstil med et højt skaft, der beskytter mod regn, sne og mudder. Den er derfor særdeles velegnet til barnet, som er aktiv ude i mange timer, i al slags vejr. Støvlen er gjort vandtæt med en Gore-Tex ® membran, og Velcro® -lukningen, samt stroppen bagtil, gør den nem at tage af og på. Derudover gør den kraftige sål det lettere at stå fast på glat underlag. Støvlen fås i størrelse 32-36.

 

Eagle Warm GTX fra Viking 

Fås i flere farver

Denne støvle fra Viking byder ligeså på gode detaljer såsom Velcro®-lukning og en vandtæt Gore-Tex® membran, blot i et mere urbant sneaker-lignende look. Indeni gemmer der sig et varmt fleece-fór, og støvlen er desuden udstyret med refleksdetaljer til den mørke tid. Fås i størrelse 33- 41.


Fulla fra Bisgaard 


Fås i flere farver

Fulla er en foret støvle i et lækkert look til de lidt større børn. Den er gjort vandtæt med en membran bestående af genanvendeligt materiale, og støvlen er desuden fri for skadelige kemikalier. Støvlens overdel er i læder, og elastikpanelerne i siden hjælper til at få den hurtigt af og på. Den er derfor god til når både udseende og funktionalitet helst skal gå op i en højere enhed. Fås i størrelse 35-40.

Hunter Tex fra Bisgaard 


Hunter Tex er en håndlavet børne-vinterstøvle til de mindste. Den består af læder og er foret med uld, der både er temperaturregulerende og isolerer selv i fugtig tilstand. Støvlen er vandtæt, og med justerbare Velcro®-stropper. Derudover er inder-sålen også i uld, perfekt til at varme om små fødder. Fås i størrelse 21-30.

 

Eddie fra Bisgaard

Fra Bisgaard finder vi også Eddie-støvlen, som ligeså er foret med uld i snefanget øverst på støvlen. Støvlen er gjort vandtæt med en membran, og har et højt skaft til at holde elementerne ude. Den er derfor særligt egnet til de kolde dage. Længere nede gemmer der sig et tekstil fór af genanvendt materiale, samt en varm uld inder-sål. Under bunden finder du en kraftig sål med mønster til at stå imod i glat terræn, og på overdelen findes Velcro® -lukningen, der gør støvlen nem for barnet selv at få af og på. Fås i størrelse 26-36.

Hvis du vil have flere gode råd til valg af vinterstøvler til dit barn, kan du også tjekke denne ud: https://www.eventyrsport.dk/artikler/article/valg-af-vinterstoevler-til-born

Vinterstøvlen på forsidebilledet: 'Bjork GTX BOA' fra Viking 

Inspiration
Posted: September 15, 2022
Forfatter: Lærke Sol Kappel Andersen