Indkøbskurv 0

Skibukser børn

Her finder du skibukser til børn i alle aldre. Bukserne er vandtætte om med varm foring, seler og andre praktiske detaljer. Didriksons og Isbjörn. Skijakker finder du under Jakker børn\skijakker-
Pris
Mærke
Køn
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
20 40 60 80 100 Alle

Skibukser til børn

 

Børn og sne er en herlig kombination, men man skal naturligvis være klædt på til det. Hos Eventyrsport finder du både børneskijakker, børneskibukser og flyverdragter, der er klar til udfordringerne i den hvide verden.

 

Isoleringsevne

En af de vigtigste ting ved børneskitøj er, at det skal være varmt. Små børn har ikke samme evne til at sige til, når de bliver kolde, som voksne har. Og man kan jo ikke lade lidt kulde spolere den gode leg! Så en vis mængde isolering i skitøjet er en god idé. Så kan man supplere med flere eller færre lag under bukserne, hvis temperaturen ender i den godt og vel blå ende af termometeret. Godt undertøj skal der under alle omstændigheder til.

 

Vandtæthed

Når ungerne tumler sig i sneen, hænger den naturligvis fast i tøjet, så det er ret smart, at den ikke gør tøjet vådt, når den tør. Vådt tøj er både koldt og tungt, så vandtæt og måske ligefrem åndbart tøj anbefales. Sørg også for, at det er svært for sneen at trænge ind under tøjet, f.eks. vha. snefang i jakke og bukser, en halsedisse og gode vanter. For de mindste er en flyverdragt det aller bedste.

 

Tumleplads

Skiskole, kælketur, sneboldkamp og snehulebygning kræver alt sammen tøj, der er til at røre sig i, så sørg for, at det ikke sidder alt for stramt. Det skal på den anden side heller ikke sidde og flagre og dermed risikere at hænge fast i noget.

 

 

Se også:

Skijakker

Flyverdragter

Huer og pandebånd

Handsker og luffer

Skibriller og -hjelme

Undertøj