Drikkedunke og drikkesystemer

Her finder du vores udvalg af drikkeflasker og vandblærer til hverdag og outdoor. Her er også tilbehør, f.eks. vandfiltre og rensetabletter. Fra bl.a. Camelbak, Nalgene og Primus.

  per side
  Sorter stigende

  Ingen tørst: Drikkedunke, vandblærer m.m.

  Slip for dyre flaskevand og hav dit eget kolde vand med på farten, både til daglig og i fritiden.

  Her på siden finder du et godt udvalg af vandflasker og vandblærer til rygsæk fra bl.a. Camelbak, Nalgene, Primus og Stanley.

  Mange af drikkeflaskerne er i plast, så du ikke behøver bekymre dig om smadret glas i tasken eller rygsækken.

  Det hele flasker sig med vand lige ved hånden

  På vandreturen, efter cykelturen til arbejde, i frokostpausen på studiet – tørsten må slukkes mange gange i løbet af dagen, og så er det rart at have lidt koldt lige ved hånden med en drikkedunk, vanddunk eller lignende.

  I vores udvalg finder du bl.a. drikkeflasker, som er perfekte at have med på turene i det fri, men som også er rigtige gode til hverdag, f.eks. på arbejdet eller studiet. Du kan også snildt bruge drikkedunkene til sport. Vi har vandflasker med og uden logo, og til børnene findes der modeller med flotte farver og mønstre. Mange af vores vandflasker er i plastik og er uden kemi som BPA. Vi har dog også termodrikkedunke i rustfrit stål. Med en termodunk kan din drikkelse holde sig kold i endnu flere timer, hvilket f.eks. er en stor fordel, når du er på tur.

  Vores drikkeflasker findes i flere forskellige størrelser, bl.a. har vi drikkedunke på 1 liter, men også modeller, der kan indeholde mindre, hvis du ikke har behov for den helt store drikkeflaske. Flere af vores drikkedunke er med sugerør, hvilket gør dem nemme at drikke af, også for børn. Modellerne med sugerør er desuden velegnede i forbindelse med sport.

  Hvis du er på farten, f.eks. på vandretur, kan det være rigtig rart at kunne drikke vand samtidig med at have hænderne fri. Det kan klare med et drikkesystem, f.eks. en vandblære. Her i vores sortiment finder du vandblærer til rygsæk, som giver dig mulighed for blot at tage vandblærens drikkeslange i munden og slukke tørsten. Smart og nemt.

  Tilbud på drikkedunke m.m.

  Skal du have en ny vandflaske eller et drikkesystem?

  Vi har ofte gode tilbud her hos Eventyrsport, også på vores drikkeflasker og vandblærer. Du kan se en samlet oversigt over de aktuelle tilbud på denne side ved at klikke her.

  Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker og se vores udvalg af drikkesystemer og drikkedunke her.

   

  Se også:

  Termokrus og termoflasker