1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Striktrøjer og sweatere til det kolde vejr

Når frosten bider og vinden rusker i træerne, er der ikke noget som at pakke sig ind i en tyk striktrøje eller sweater, inden du trækker vinterjakken ind om overkroppen. En striktrøje er nemlig lig med hygge, varme og behagelighed.

Hvad end du leder efter en striktrøje eller sweater, så finder du et kæmpe udvalg her hos os. Vi har sweatere og striktrøjer til både herrer og damer, og vi har et bredt udvalg af modeller, så du kan finde striktrøjer med lynlås eller knapper eller helt uden, tynde og tykke striktrøjer og sweatere, samt masser af andre.

Vi har også striktrøjer og sweatere til børn, så du kan finde hele familiens vintergarderobe her på siden. Vi har mærker som Fjällräven, Holebrook, Ulvang, Mikk-Line og mange andre.

En striktrøje eller sweater kan være en god makker

Med en god striktrøje eller sweater kan du nemt holde varmen, når du tager ud og vandrer eller færdes udendørs på andre måder. En god varm trøje vil nemlig isolere, så du ikke får kulde ind udefra, og så varmen heller ikke forlader din krop unødvendigt.

Skal du på skiferie eller på anden måde være ude, når det er rigtig koldt, kan du bruge en striktrøje eller sweater som en del af en lag-på-lag-konstruktion. Her opbygger du din beklædning i lag, så du altid kan tilføje eller fjerne et lag afhængigt af vejret og forholdene.

En god striktrøje i uld kan bruges som mellemlag, så du ikke kommer til at fryse. Det vil også give dig mulighed for at blive længere ude på pisterne, på vandreruten eller på anden måde fortsætte den aktivitet, du er i gang med.

Du vil også kunne bruge en tynd striktrøje som mellemlag, hvis vejret ikke er nær så koldt. En tynd striktrøje kan derfor være et godt valg om efteråret eller foråret, eller hvis det er en af de lidt køligere sommerdage eller -aftener.

Har du bare behov for en sweater eller striktrøje, der hurtigt kan tages på til en kølig aften rundt om bålet, til havearbejdet eller bare til fyraften på sofaen, så er en striktrøje med lynlås også et godt valg. Den kan nemt tages udover, hvad tøj du nu engang har på, så du ikke behøver tage den over hovedet, og så kan du altid lyne op eller ned afhængigt af temperaturen og dine behov.

Hvordan opbevarer du din striktrøje korrekt?

Når du pakker din striktrøje væk for sæsonen, er det vigtigt, at du folder den forsigtigt, så du undgår at strække og deformere den unødvendigt. Sørg for dit strik ligger et tørt og rent sted uden direkte sollys, og hvor det har masser af plads, så det ikke ligger presset sammen.

Vask af strik

Hvis vaskeanvisningen tillader det, kan du vaske din striktrøje i vaskemaskinen på et skånsomt program uden for høj varme. Det er dog vigtigt ikke at fylde maskinen med for meget tøj ad gangen, da det kan skade strikken. Har du en striktrøje med lynlås, så husk at lyne den op inden vask.

Stoler du ikke helt på vaskemaskinen, kan du vaske striktrøjer i hånden i koldt vand. Skyl forsigtigt trøjen i vandet og undgå vrid og stræk. Press forsigtigt overskydende vand ud af striktrøjen efter skylning uden at vride eller strække trøjen.

Lad den efterfølgende lufttørre på et fladt og rent underlag – enten tørrestativet eller på et håndklæde, der absorberer. Læg din trøje i den ønskede form og lad den tørre fuldstændig inden brug.

For at undgå den hårde maskinvask og din trøje ikke er beskidt, kan du blot fryse den ned, så fjerner du bakterier og dårlig lugt.

Hvordan forhindrer du din strik i at fnugge?

Har du samtidig problemer med at dine striktrøjer ofte fnugger pga. din taske gnider mod trøjen, kan du også med fordel proppe din strik i fryseren. Kulden sikrer det vamsede look beholdes samtidig med, den holder på fibrene i tøjet.

Har du allerede fået fnuller på trøjen, kan du bruge en elektrisk fnugrulle til at fjerne de små klumper. Vær dog forsigtigt så du ikke kommer til at rive i de små tråde.

Find din striktrøje eller sweater hos Eventyrsport

Som tidligere nævnt har vi et kæmpe udvalg af striktrøjer og sweatere; alt fra striktrøjer med lynlås, sweatere i masser af forskellige farver, tykke og tynde striktrøjer og meget andet til både herrer, damer, drenge og piger.

Husk også, at du hos os altid får gratis fragt og retur, så du ikke skal bekymre dig om ekstra udgifter for at få din nye striktrøje eller sweater hjem. Derudover har vi også 365 dages bytteservice, så du har god tid til at sende din sweater eller striktrøje tilbage, hvis den for eksempel ikke passer alligevel.