Striktrøjer til herrer

41 Varer

Her finder du vores lune udvalg af striktrøjer og sweatere til herrer. Her er masser af uld, men også bomuld og diverse materialeblandinger. Ensfarvede, mønstrede - noget for enhver smag.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Striktrøjer og sweatre til mænd

Striktrøjer og sweaters er klassisk vintertøj til herrer, og i Eventyrsport kan du finde et stort udvalg i denne kategori. Her har vi samlet de produkter, der er strikkede, har en vis tykkelse og næsten uden undtagelse indeholder uld - det sidste er dog ikke helt konsekvent. Et dominerende mærke i de klassiske herretrøjer er Fjällräven, men Icebreaker fylder også en del med deres Realfleece og de lidt tykkere af deres produkter, som dog hører til i den tynde ende af denne kategori sammenlignet med uldtrøjerne fra Fjällräven.

Kombinerer du en flot trøje med en vest, kan du klare dig gennem mange temperaturer, og arme uden jakkeærmer har bare end bedre bevægelsesfrihed end dem med.

Hos os i Eventyrsport kan du finde fede striktrøjer og sweaters fra mærker som FjällrävenIcebreakerSherpa og Haglöfs, som alle er kendte og velansete outdoormærker med høj kvalitet som et af kendetegnene.

Striktrøjer til mænd er lig med uld

Der forekommer en del uld i denne kategori, selv om den ofte er blandet med andre materialer. Og der er god grund til at bruge uld i tøj. En af de vigtigste er uldens temperaturregulerende egenskaber. Den er nemlig i stand til at isolere mod både kulde og varme, så selv om det i manges ører lyder helt fjollet, er det faktisk usædvanligt behageligt at gå i uld, når det er varmt. Uld isolerer også, selv om den bliver våd i modsætning til for eksempel bomuld, der bare kommer til at virke som en klam klud.

Uld er også naturligt antibakteriel, så uldtøj behøver ikke at vaskes ret tit. Det kan som regel friskes lidt op ved at blive hængt i badeværelset, mens nogen bader, eller under et halvtag i fugtigt vejr. Det sparer slitage på tøjet og vand, sæbe og strøm til vaskemaskinen.

Et par gode ting mere er uldens evne til at holde på farverne. Du ser aldrig en træt, grålig uldtrøje, hvis den var sort fra starten. Og så krøller strikket uld ikke, det kan bare høvles i kufferten eller rygsækken og er lige så fint, når du tager det op igen.

Brug din striktrøje til lag på lag

Skal du på skitur i bidende kulde, eller har du planlagt en vandretur i det omskiftelige efterårsvejr? Så er lag på lag måske svaret på, hvad du skal iklæde dig, når du skal færdes udendørs. Lag på lag (eller 3-lagsprincippet) er nemlig en smart måde at bygge din beklædning op, uanset hvad du skal, og det giver dig mulighed for at være fleksibel i løbet af dagen afhængigt af vejr og aktiviteter.

Tætsiddende uldtrøjer er velegnede til lag-på-lag-beklædning, og vælger man to tynde trøjer i stedet for én tyk, har man bedre muligheder for at justere mængden af isoleringsmateriale. Du kan også vælge en ordentlig, tyk striktrøje til mænd at sidde og hygge dig i ved bålet eller en kølig aften i haven eller sommerhuset. Vælger du en striktrøje med lynlås, vil du nemt kunne bruge den som yderlag. Husk, at jo mere luft, der er i ulden, jo bedre isolerer den.

Eventyrsport har striktrøjer og sweatre til alle slags mænd

Mangler du en virkelig fed striktrøje, fordi den kan give lidt ekstra krydderi til din garderobe, vil det være det mest praktiske for dig med en striktrøje med lynlås, eller har du brug for en tyk striktrøje, der kan hjælpe dig med at holde varmen på en frostfyldt vinterdag, så har vi det hele her hos Eventyrsport.

I vores udvalg af striktrøjer og sweatre til mænd er der nemlig rigtig mange forskellige modeller, så uanset hvilken type mand du er, har vi en striktrøje eller sweater til dig. Vi har casual striktrøjer og stilede sweatre til herrer, så du kan finde en lækker trøje, uanset hvad du skal bruge den til.

Derudover har vi også striktrøjer og sweatre til herrer i størrelser helt fra XS til 3XL. Der er altså modeller, der passer alle typer af mænd.

Tilbud på striktrøjer og sweatre til herrer

Vi byder altid på et eller flere gode tilbud på herrestrik i Eventyrsport. Kig ind i en af butikkerne, eller handl her på siden. Du kan bruge filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden til hurtigt at danne dig et overblik over, hvilke striktrøjer og sweatre til herrer, der har den skarpeste pris lige nu. Husk, at vi har fri fragt med GLS, fri retur og prisgaranti. Vi har også hele 365 dages bytteservice.

Vil du være sikker på at få besked, når der er gode tilbud på striktrøjer og sweatre til mænd, så meld dig ind i Eventyrsports Kundeklub. Her får du en masse fordele ved at være medlem, blandt andet sørger vi for, at du får en mail, når der er nye gode tilbud til dig.