Striktrøjer til herrer

Her finder du vores lune udvalg af striktrøjer og sweatere til herrer. Her er masser af uld, men også bomuld og diverse materialeblandinger. Ensfarvede, mønstrede - noget for enhver smag.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  STRIK OG TRØJER TIL MÆND

  Striktrøjer og sweaters er klassisk vintertøj til herrer, og i Eventyrsport kan du finde et stort udvalg i denne kategori. Her har vi samlet de produkter, der er strikkede, har en vis tykkelse og næsten uden undtagelse indeholder uld - det sidste er dog ikke helt konsekvent. Et dominerende mærke i de klassiske herretrøjer er Fjällräven, men Icebreaker fylder også en del med deres Realfleece og de lidt tykkere af deres produkter, som dog hører til i den tynde ende af denne kategori sammenlignet med uldtrøjerne fra Fjällräven.

  Kombinerer du en flot trøje med en vest, kan du klare dig gennem mange temperaturer, og arme uden jakkeærmer har bare end bedre bevægelsesfrihed en dem med.

  Uld

  Der forekommer en del uld i denne kategori, selv om den ofte er blandet med andre materialer. Og der er god grund til at bruge uld i tøj. En af de vigtigste er uldens temperaturregulerende egenskaber. Den er nemlig i stand til at isolere mod både kulde og varme, så selv om det i manges ører lyder helt fjollet, er det fatisk usædvanligt behageligt at gå i uld, når det er varmt. Uld isolerer også, selv om den bliver våd i modsætning til f.eks. bomuld, der bare kommer til at virke som en klam klud.

  Uld er også naturligt antibakteriel, så uldtøj behøver ikke at vaskes ret tit. Det kan som regel friskes lidt op ved at bliver hængt i badeværelset, mens nogen bader, eller under et halvtag i fugtigt vejr. Det sparer slitage på tøjet og vand, sæbe og strøm til vaskemaskinen.

  Et par gode ting mere er uldens evne til at holde på farverne. Du ser aldrig en træt, grålig uldtrøje, hvis den var sort fra starten. Og så krøller strikket uld ikke, det kan bare høvles i kuffert eller rygsæk og er lige så fint, når du tager det op igen.

  Lag på lag

  Tætsiddende uldtrøjer er velegnede til lag-på-lag-beklædning, og vælger man to tynde i stedet for én tyk, har man bedre muligheder for at justere mængden af isoleringsmateriale. Du kan også vælge en ordentlig, tyk vams at sidde og hygge dig i ved bålet eller en kølig aften i haven eller sommerhuset. Jo mere luft, der er i ulden, jo bedre isolerer den.

   

  Mærker

  I Eventyrsport kan du finde herrestrik, sweaters og trøjer fra en mærker som Fjällräven, Icebreaker, Sherpa og Haglöfs, som alle er kendte og velansete outdoor mærker med høj kvalitet som et af kendetegnene.

   

  Tilbud på fleece til herrer

  Vi byder altid på et eller flere gode tilbud på herrestrik i Eventyrsport. Kig ind i en af butikkerne, eller handl her på siden. Husk, at vi har fri fragt med GLS, fri retur og prisgaranti.

   

  Se også:

  Fleece til herrer

  Vinterjakker til herrer

  Dunjakker til herrer

  Veste til herrer