Regnslag og ponchoer

10 Varer

Her kan du finde ponchoer/regnslag. Vi har gode modeller til cykel- og vandrebrug og nogen, der kan det hele. En god løsning, hvis du ikke gider at trække i regntøj - hurtig lige at trække over hovedet.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Regnslagets og ponchoens oprindelse og historie

Ponchoen er en almindelig beklædningsgenstand i Sydamerika, for eksempel Andesbjergene, Chile og Peru. Ponchoen er i sin oprindelige form, blot et tæppe med et hul i midten, man tager over hovedet, og er ofte udstyret med et hættelignende stykke stof, der bruges til beskyttelse af hovedet. Funktionen er at holde kroppen varm, og hvis tæppet eller stoffet gjort vandtæt, kan det også bruges som regnslag.

I 1850’erne tog det amerikanske militær også ponchoen til sig. Man coatede stoffet med latex, og gjorde det på den måde vandtæt.

Under den amerikanske borgerkrig (1861-1865) udviklede militæret regnslag beklædt med indisk gummi. Det ydede beskyttelse mod regn, og kunne også bruges som liggeunderlag, når soldaterne skulle hvile sig.

Under 1. Verdenskrig tog den franske marine regnslaget til sig. Man foretrak det fremfor regntøj, der ikke kunne holde rygsække og anden oppakning tørt. 2. Verdenskrig bød på en forbedring af den traditionelle poncho, idet stoffet blev gjort lettere og stærkere. Det regnslag vi kender i dag, har altså en lang historie bag sig.

I dag fås regnslaget i åndbare versioner, og bruges blandt andet af jægere, campister og redningsfolk.

Alsidige regnslag og ponchoer i høj kvalitet

Poncho eller regnslag; du kan kalde det lige det, du har lyst til, for det er i bund det samme. Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af regnslag til damer og herrer.

Når man siger vandtæt overtøj, tænker de fleste ofte på regntøj, som det første. Men der er nogle gange, hvor et regnslag også vil være et rigtig godt valg. Det foretrækkes eksempelvis af en del cyklister og vandrere, da det er nemmere at smide en poncho over hovedet, end at skulle trække i et komplet regnsæt, når der kommer en byge. 

Der er visse modeller, som er designet med henblik på brug på cyklen. Her er der indvendige stropper til hænderne og effektive reflekser og plads til en større eller mindre rygsæk.

Generelt er det, der er smart ved et regnslag, at det kan dække over tasker og rygsække. Det er her, det adskiller sig meget fra en klassisk regnjakke. Hvis du har en god poncho med på farten, er både du og din rygsæk helgarderet mod eventuelle byger.

Hos Eventyrsport har vi ponchoer fra flere kendte kvalitetsmærker som Vaude, Fjällräven , Travelsafe og Trespass. Det er blot om, at tage et kig på udvalget og finde den helt rette model.

Find den helt rette model

Det er ganske forskelligt, hvad man godt kan lide. Det gælder også, når det kommer til ens beklædning og dermed også ens regnslag. Men bare rolig, der er en masse forskellige farver og modeller at vælge i mellem.

Hvis du er til en mere neutral farve, kan du vælge et sort regnslag, en tidløs grå model eller den evigt populære olivengrønne. Vil du gerne vil have lidt ekstra knald på farverne, så kan du også vælge mellem blå, rød og limefarvet. Mulighederne er mange.

Vores regnslag kommer også i mange forskellige designs. Vi har de mere kraftige regnslag og poncho jakker, som kan holde til det, når vejret byder på godt med regn. Samtidig har vi også tyndere modeller, der kan pakkes i sin egen lomme. De fylder ikke meget og kan tages let med i tasken, så de er lige ved hånden, når regnen pludselig vælter ned.

Uanset hvilken type regnslag der er tale om, så skal de nok klare jobbet og holde dig tør, når du bevæger dig rundt i regnvejret.

Hvis du er på udkig efter en miljøvenlig og bæredygtig poncho, kan du altid kigge efter vores eget ’careful choice’-mærkat. På vores blog finder du også vores store guide til at vælge bæredygtig beklædning, som du kan læse, hvis du gerne vil finde det 'grønneste' regnslag.

Tag dit regnslag med på tur

Skal du ud på eventyr, så er det ikke nogen dårlig ide, at have et regnslag med på turen. Skal du på vandretur, så kan regnen jo pludselig vælte ned, og så er det rart at kunne holde t-shirt, trøjer og bukser tørre.

vores store blog kan du finde en masse inspiration til eventyr. Der er eksempelvis en masse gode forslag til vandreture, både i og udenfor Danmark.

Hvis du er til jagt, så bør du også tilføje et regnslag til dit jagtudstyr. Så er du parat til en lang jagt, selv hvis himlen skulle byde på vådt vejr.

Find din poncho hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af ponchoer til damer og herrer. Du kan kigge udvalget igennem her i vores webshop, og under de enkelte ponchoer kan du læse om deres specifikationer, anvendelsesområder og eventuelle certificeringer. 

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker, som ligger placeret i stort set hele Danmark. Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med gode råd og kyndig vejledning, så du kan få det helt rette regnslag med hjem.

Regnslag på tilbud

Kvalitet koster tit - også når det kommer til regnslag. Hos os behøver det dog langt fra at koste dig en formue, blot fordi du gerne vil have god kvalitet. Vi har nemlig løbende gode tilbud, som du kan se ved at benytte dig af sorteringsfilteret øverst til venstre på denne side, hvor du kan klikke ’kun tilbud’.

Samtidig kan du i vores store outlet også altid finde alt det grej og beklædning, som vi lige nu sælger til ekstra skarpe priser. 

Hvis du gerne vil være blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på bl.a. regnslag, kan du med fordel blive medlem af Eventyrsports Kundeklub - det er ganske gratis.