Regnovertræk til sko

4 Varer

Beskyt dine sko mod vand og snavs. Vælger du et overtræk i en kraftig farve, bliver du ovenikøbet mere synlig i trafikken.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Vandtætte overtræk til sko 

Der er ikke noget som en regnvejrsdag, der kan sætte en stopper for cykelturen til og fra arbejde. De fleste vil nemlig gerne nå frem til arbejdspladsen eller hjem igen uden at have fået vådt tøj eller våde sko.

Du kan selvfølgelig let trække i regnsættet og dermed holde dig tør på kroppen. Men hvad med skoene, når det bliver lidt for tungt og upraktisk at slæbe gummistøvlerne med på arbejde? Der er vandtætte overtræk til sko svaret på dine udfordringer.

Vi har flere overtræk til sko her på siden, så du kan finde et sæt, der matcher dine behov. Tag et kig på siden, og find dine nye vandtætte overtræk til sko! Vi har overtræk fra de velkendte mærker Vaude og Black Diamond.

Hold både ben og sko tørre med vandtætte overtræk til sko

Når vejret er lidt utilregneligt, og det er det jo ofte i Danmark, kan du med fordel have et par vandtætte overtræk til sko med dig i arbejdstasken, rygsækken eller anden form for taske. Overtræk til sko kan nemlig foldes sammen, så de ikke fylder særligt meget.

Overtræk til sko er lette lige at få op over fødder og ankler, så du hurtigt kan omstille dig fra tørvejr til regnvejr - hvad end du er på vej hjemmefra til arbejde, eller om du er ude og cykle landevejene tynde.

Flere af vores overtræk til sko er lavet til, at de også beskytter hele underbenet mod vand. Der kan nemlig nemt komme vand op fra vejen, når du cykler, og med et par lange overtræk til sko, kan du kan nemt holde mere end bare dine fødder og dine ankler tørre, så du også slipper for våde bukser.

Overtræk til sko er lettere end gummistøvler

Et par gummistøvler vejer typisk en del, og det gør som regel ikke noget, når du skal have dem på hjemmefra, for eksempel når du går tur med hunden, skal i gang med noget havearbejde eller lignende.

Men på en cykeltur, hvad end den er kort eller lang, er det rart ikke at skulle bøvle med tunge gummistøvler, når du træder i pedalerne. Skal du være forberedt på det meste, er det også upraktisk at skulle slæbe gummistøvler med frem og tilbage, og det er især irriterende, hvis du så alligevel ikke får brug for dem.

Et sæt overtræk til sko vejer ikke særligt meget, så du kan let bare have dem med dig altid uden at mærke den store forskel i vægt. Så er du altid forberedt, hvis himlens sluser skulle åbne sig.

Find dine overtræk til sko hos Eventyrsport

Når du køber overtræk til sko hos os, får du altid fri fragt. Oplever du, at du har valgt en forkert model, eller at størrelsen ikke er helt som den skal være, har du hele 365 dage til at sende dine overtræk til sko retur, så længe du ikke har taget dem i brug.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi en af vores Eventyrsport butikker. Der kan du både finde overtræk til sko samt masser af andet lækkert tøj og udstyr, til når du skal cykle, vandre eller lavet andre udendørs aktiviteter.