Pak løberygsækken

28 Varer

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Pak løberygsækken

- oplevelserne venter derude

Skal du ud på længere løbeture, er det godt at være velforsynet undervejs. Mad, drikke, energi og lidt ekstra tøj er sammen med førstehjælpsudstyr vigtige ting at komme i løberygsækken. Så er du klar på både vejr, vind og hvis uheldet skulle være ude. Tag en pause undervejs, nyd udsigten og tank depoterne op.

Læs mere og find inspiration herunder

  

Find den rigtige størrelse

En rygsæk til løb er let og har ofte mange justeringsmuligheder, så du kan få den til at sidde optimalt. I modsætning til en vandrerygsæk, er der ikke noget hoftebælte på en løberygsæk og al vægt ligger på overkroppen og især skuldrene. Et hoftebælte vil ikke kunne blive sidde fast på hoften under den hoppende løbebevægelse og vil efter kort tid ende over hoften og presse rygsækken op om ørerne.
Nogle modeller er så minimalistiske og sidder så tæt til kroppen, at de kaldes en løbevest. Her er ofte kun plads til lidt energi og et par vandflasker.

Det er vigtigt at finde den korrekte størrelse og pasform til netop dig. En løberygsæk eller løbevest der er for stor, vil ikke kunne strammes tilstrækkeligt og vil komme til at hoppe, mens du løber. En model der er for lille, vil derimod ende for langt ude på siden af kroppen og dine arme vil støde imod.

Se alle løberygsække

     
Førstehjælp

Være beredt hvis uheldet er ude. Det giver en vis tryghed at medbringe sit eget førstehjælpssæt, så du kan behandle sår, hudafskrabninger, vabler og andre mindre skader på stedet og undgå infektioner.

Vi kan anbefale at du prioriterer. Vableplaster - plaster – pincet – gaze – sikkerhedsnål - vinylhandsker – sår rensevæske og vandtæt opbevaring så indholdet ikke trækker fugt.

Se alt førstehjælpsudstyr

   
Gode godbidder

Snacks i forskellige udformninger kan være en dejlig ting at have med på tur. De kan både fungere som selvforkælelse og som et energi-boost, hvis du trænger til det. Det er kun fantasien og din egen appetit der sætter grænser for, hvilke snacks du kan have med på turen. Det er dog tit rart at have noget med som ikke kræver tilberedelse og som kan spises uden for meget forberedelse. Det kan f.eks. være chokolade, müslibarer, frugt, en kold Cola, proteinpulver eller nødder – listen er jo uendelig. Hvis du er afsted med en makker, så kan det være en sjov idé at lave en aftale om, at I hver især skal have en snack-overraskelse med til den anden.

Har du prøvet en Soft Flaske? Eller skal du gøre det.
Fordelen ved dem er, at de trækker sig sammen efterhånden som du drikker og du undgår herved, at løbe med en halvtom dunk, hvor vandet skvulper op og ned. 
Salomon har ovenikøbet lavet en udgave med indbygget filter, der kan lave vand i søer, bække og åer om til drikkevand, da filtret fjerner 99,9% af bakterier mm.

   
Pandelampe

En pandelampe er rar at have med når du løber i skoven eller i vintermånederne hvor solen går tidligt ned. Når du pakker rygsækken så tjek batterikapaciteten på lampen og er du i tvivl så skift batterierne inden du pakker lampen. I perioder hvor du ikke bruger din lampe kan er det en rigtig god ide at tage batterierne ud så du ikke risikerer batterierne irrer i perioder hvor du ikke bruger din pandelampe.

Se alt energi og drikke Se alle pandelygter

 

 

 

  

Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price