Pop-up telte

1 Vare

Et pop-up telt sparer dig for besværet og slår sig selv op. Få sekunder efter ankomst er du klar til at sikre det med pløkker og ellers blot nyde naturen.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Pop-up telte – de nemmeste på lejrpladsen

Måske har du trasket gennem landskabet hele dagen. Eller siddet i en varm bil i flere timer. Eller måske er du lige løbet ind på en festivalplads, for at få det bedste sted til din camp.

Med et lille, smart pop-up telt går der kun få sekunder fra tom græsplæne til fuldkomment overnatningssted. Du skal nemlig hverken bøvle med stænger, oversejl, footprints eller andre tekniske detaljer. Det eneste, du skal gøre, er at tage teltet med, pakke det ud af posen – og så sikre det med pløkker, når det har foldet sig ud, så det ikke blæser væk. Så kan du i løbet af ingen tid blive klar til at sove, gå til koncert eller nyde medbragt mad og drikke uden besvær.

Ubesværet friluftsliv på ingen tid

En pop-up model er et godt telt til festivaler, men også til mange former for friluftsliv – det gælder både let og kort vandring, køreferier, cykelture og hverdagseventyr ude i haven. Det er desuden også nemt at have med i mere alternative transportmidler, og er et godt valg til en kanotur i Sverige i de milde måneder. Skal teenageren med på campingturen, er et pop-up telt også et ideelt valg som ekstra soveplads.

Pakket sammen er teltet oftest i en rund og flad pose, som er nem at tage med videre. Da et pop-up telt ofte er i den lette ende, er det oplagt til rigtig mange friluftsaktiviteter.

Den runde tallerkenform fylder dog noget mere end mange telte, som normalt bliver til en pølse-form sammenrullet – så det skal man skrive sig bag øret, inden man planlægger at tage den med ud på tur.

Til ture i mildt vejr, kan pop-up løsningen være rigtig smart og dejligt tidsbesparende. Men eftersom der hverken er stænger eller et beskyttende oversejl, er de ikke lavet til at være ude i alt for voldsomt vejr – der kan det være en idé at anskaffe sig et lidt mere solidt telt.

Et nemt telt for hele familien

Når man slipper for at finde rundt i stænger, kabiner og forskellige sejl, kan hele familien være med til at sætte teltet op, og man kan fokusere på andre, sjovere aspekter af friluftslivet. Du kan finde inspiration til at gøre jeres camp lidt federe på bloggen.

Pop-up telte har ofte en kapacitet på to personer, og er man flere med på tur, kan man lave en lille hyggelig lejr ud af det. Når det er tid til at bryde op igen, er det blot om at vride teltet tilbage til sin runde form, så det passer i posen. Med en lille smule øvelse, er det lige så nemt som at pakke det ud.

Hvis du er i tvivl om, hvilket telt, der er det helt rigtige for dig, kan du læse vores store guide.