Oppustelige telte

5 Varer

Her finder du vores udvalg af nemme, oppustelige telte med luftkanaler i stedet for stænger. Du slipper for besværet med teltet og får mere tid til at nyde naturen.  

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Oppustelige telte – friluftsliv på ingen tid

Et oppusteligt telt er muligvis det helt rigtige valg for dig, hvis du elsker friluftsliv, men ikke er så meget til besværet med at slå et telt op.

Alt efter dit nye telts størrelse, kan man nogle gange bruge lang tid på at slå det op – tid, man kunne have brugt på at udforske det område, man har slået sig ned i eller lave et sandt festmåltid under åben himmel. 

Et oppusteligt telt har luftkanaler i stedet for de stænger, som typisk er lavet af stål, aluminium eller glasfiber. Det betyder, at der ikke skal bøvles med stænger på kryds og tværs – det er bare at tage den medfølgende pumpe i brug, og så har du tag over hovedet i løbet af ingen tid. 

Lufttelte er perfekte til alt fra camping til vandring

Det, at der ikke er brug for stænger, gør også, at oppustelige telte ofte er i den lette ende i forhold til mange konventionelle telte med stænger

Det betyder, at oppustelige telte er gode til en lang række friluftsaktiviteter; det gælder både de rolige køreferier og sceniske kanoture, hvor vægten måske er mindre vigtig, men også de smukke cykelferier og spændende, krævende vandreture, hvor man skal være opmærksom på, hvor meget vægt man slæber med sig rundt.  

Hos Eventyrsport har vi oppustelige telte i flere størrelser. Du finder de store af slagsen med flere kabiner, der er ideelle til, når hele familien skal ud på en spændende camping- eller vandretur. Du finder også de små, gode telte, som er perfekte til et eventyr for to personer, der bare skal have plads til sig selv og sine vandrerygsække

Hvis du er på udkig efter inspiration til din næste telttur, kan du læse om spændende friluftsrejser på vores blog. Du kan desuden også læse vores store teltguide og finde ud af, hvilken type, der bedst lever op til dine behov. 

Hvad er et lufttelt?

Som udgangspunkt er et lufttelt det samme som et almindeligt telt. Den eneste forskel her er, at stængerne er erstattet af luftkanaler, som det, der giver teltet struktur. Det betyder. at i stedet for stænger, så kræver det en pumpe.

Nogle af de store oppustelige telte kan være meget tunge, og de er derfor bedst egnet til glamping eller bilferier, hvor du ikke skal slæbe teltet i længere tid. 

Læs mere om hvorfor du skal vælge et lufttelt