5-6 personers telte

Her finder du de rigtig store telte, der oftest egner sig bedst til at stå samme sted i flere dage. De er en nem og billig løsing på en familieferie og har masser af plads, flere sovekabiner og masser af campingfinesser, som især Outwell er garant for.

  per side
  Sorter stigende

  Store telte til hele familien

  Eventyrsport forhandler et bredt udvalg af 5-6 personers telte fra populære mærker som Outwell, Robens, Easy Camp, Nordisk og Vaude. Køb dit 5-6 personers telt her i webshoppen og få det leveret direkte til døren.

   

  Teltferie med hele familien

  Skal du på teltferie med hele familien og har brug for plads til hygge og afslapning, vil et 5-6 personers telt fra Eventyrsport være den oplagte ramme om en god ferie. Med et 5-6 personers til vil du have plads til børn/børnebørn eller eventyrligt god plads til jer selv. Eventyrsport forhandler et stort udvalg af forskellige slags telte med plads til hele familien. De fleste af disse store telte indeholder flere sovekabiner, som ofte kan bruges eller fjernes efter behov. Det vigtigste er dog det fællesareal, der binder teltets indretning sammen, og som giver plads til familiehygge, ludospil og andre former for underholdning.

   

  Teltene har som regel fast bund i opholdsarealerne, måske kombineret med et stort og praktisk indgangsparti med aftagelig bund, hvor fodtøj og legesager kan finde plads. Store vinduer, gardiner, ventilation, lommer og en mængde andre detaljer, som især Outwell er garant for, er med til at sikre en god ferie.

   

  Se også:

  Familietelte

  Campingmøbler

  Telttilbehør

  1-2 personers telte

  3-4 personers telte