5-6 personers telte

32 Varer

Her finder du vores udvalg af 6-personers telte til både små og store familier. Perfekte at tage med ud på eventyr, på camping eller til at slå op ude i haven.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Telt til 5 eller 6 personer

De store, rummelige telte til 5 personer eller telte til 6 personer er perfekte til, når hele familien skal med ud at nyde naturen og alle de spændende eventyr, den har at byde på. 

Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af funktionelle telte med plads til fem og seks personer, som vil elske at komme med på ferie, campingture eller bo et par dage på en livlig og smuk lejrplads. 

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af 5-personers telte og 6-personers telte fra populære mærker som OutwellRobensEasy CampNordisk og Vaude

Et rummeligt og funktionelt telt til 5 og 6 personer er det perfekte familietelt, men det er også super velegnet til en stor gruppe venner eller spejdere på lejr, da de store telte ofte er delt op i flere kabiner, som kan bruges eller fjernes efter behov. Det vigtigste er dog det fællesareal, der binder teltets indretning sammen, og som giver plads til familiehygge, ludospil og andre former for underholdning.

Den gode plads gør teltene oplagte til en lang række friluftsaktiviteter, hvilket giver dig en enorm frihed til at tage på lige den tur, du har allermest lyst til. Du kan finde inspiration til det næste spændende eventyr på bloggen. 

Store telte med smart design

De rummelige og smarte 5- og 6-personers telte med plads til både små og store familier er designet til at møde alle de behov, man har brug for i et hjem-udenfor-hjemmet. 

De fleste store telte er udstyret med store vinduer, fast bund i opholdsarealerne og et bredt indgangsparti til opbevaring af lækkert grej eller måske madlavning og ophold, hvis vejret viser sig fra sin våde side. 

Store vinduer, gardiner, ventilation, lommer og en mængde andre detaljer er med til at sikre en god ferie. Du skal altså blot koncentrere dig om at nyde naturen i området, lege en spændende leg og gå på opdagelse ud af snoede skovstier, eller lave et sandt festmåltid under åben himmel

Et rummeligt 5-6-mandstelt er et godt telt til hele familien, som har brug for en masse plads til at sove og opholde sig på, men man kan også sagtens være færre i et stort telt – så er der bare ekstra god plads til grej, ophold og oppakning. Hvis du er på udkig efter et lidt mindre telt, kan du f.eks. tjekke vores udvalg af alsidige og rummelige 4-personers telte

Hvis du er nysgerrig på, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger dit telt, kan du læse mere i vores store teltguide

Se også