Pacsafe

Pacsafe leverer helt geniale produkter, der gør det sikrere at rejse rundt i verden. Alle mulige smarte detaljer er bygget ind i tasker, rygsække mv. for at forhindre tyveri af dine værdigenstande.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Pacsafe: Slip for tyveri på rejsen

  Har du brug for at sikre bagagen ekstra godt, når du begiver dig ud i verden? Så er Pacsafe et oplagt valg.

  Hos Eventyrsport finder du bl.a. rygsække, tasker, pengebælter og låse fra Pacsafe. Produkterne kommer med indbyggede sikkerhedsforanstaltninger mod tyveri, så din bagage kan være i fred for lidt for lange fingre.

  Sikkerhed på rejsen

  Pacsafe er skabt af Rob Schlipper og Magnus McGlashan, som er nogle yderst rejselystne herrer. Så længe de nærmest kan huske, har de rejst rundt i verden på jagt efter nye oplevelser og landskaber.

  Derfor ved de også, hvor vigtigt det er, at bagagen er godt sikret på både de store og små ture.

  På en tur med nattog forsøgte en ung Rob at sove ovenpå sin rygsæk i et forsøg på at beskytte den bedst muligt mod eventuelle tyve. Forståeligt nok resulterede det i en mildest talt mangelfuld nattesøvn, og det satte gang i de første tanker til det, der skulle blive Pacsafe.

  I 1998 landede de første Pacsafe-produkter på hylderne i forretninger, og siden har Pacsafe været med til at sikre, at lidt for langfingrede personer har måttet gå forgæves i deres forsøg på at stjæle fra rygsække, tasker og lignende.

  Blandt vores sortiment fra Pacsafe finder du rygsække, tasker og pengebælter, som bl.a. har kraftige wires og net indbygget for at besværliggøre tyveri, ligesom flere af produkterne har låsbare lynlåse. På den måde slipper du for konstant at skulle se dig over skulderen for at tjekke til rygsækken eller for at måtte sove i ske med bagagen på vandrehjemmet eller i toget.

  Som sikring mod identitetstyveri fra mikrochips har mange af produkterne desuden den smarte RFIDsafe® Blocking.

  På pas, hævekort m.m. findes der små mikrochips, som indeholder vigtig og privat information om os, som helst ikke skal falde i de forkerte hænder. Med RFIDsafe® Blocking indbygget i rygsækken, tasken eller pungen er du beskyttet mod tyves brug af elektroniske genstande, som kan opsnappe disse informationer.

   

  Se også:

  Alle rygsække

  Alle tasker

  Tilbehør til rygsæk

  Rejsetilbehør