Didriksons jakker

106 Varer

Vores udvalg af jakker fra Didrisons til børn og voksne spænder fra enkle regnjakker over lette sommerjakker til tykke, vandtætte parkaer med pelskant, for og masse af detaljer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Didriksons forskellige varme jakker

En jakke fra svenske Didriksons er kendetegnet ved at være funktionel, smart og slidstærk. Udvalget af Didriksons 1913 er stort hos Eventyrsport. Vi har forede vinterjakker, smarte parkaer til damer og herrer, regnjakker eller hvad med en lækker softshell? Få dig en Didriksons jakke, hvis du søger en solid og alsidig jakke til hverdagens små og store eventyr.

Didriksons startede da grundlæggerne Hanna og Julius Didrikson begyndte at fremstille tøj til fiskerne i deres lokalsamfund i Sverige. I dag producerer Didriksons et væld af forskellige produkter med fokus på komfortabelt og funktionelt tøj, der passer til det nordiske vejr. Derudover er der i dag kommet et større fokus på bæredygtighed, blandt andet via deres Solution Dye-Teknologi, der mindsker vandforbruget ved farvning af tøj med op mod 80%.

Vil du have en som er vandtæt, vindtæt og åndbar, så finder du den hos Eventyrsport. Vi har et stort udvalg af parkaer til damer og parkaer til herrer. Hætte eller ej, med tovejs lynlås, eller hvad med reflekserne? Parkaerne indeholder et væld af detaljer, og fås med forskellige grader af isolering. Du kan derfor bruge den som overgangs- eller vinterjakke, og vælge den model, der passer dig bedst.

Læder, ægte pels eller dun bruges ikke til fremstilling af en jakke fra det svenske mærke... Til gengæld bruger de materialer som fiberfor, som holder dig varm, selvom vejret raser. Find din Didriksons jakke her på webshoppen eller kig forbi vores mange butikker

Didriksons tænker på miljøet

Det svenske mærke arbejder målrettet med miljøforbedringer. Der er høje krav til hvad tøjet fremstilles af, og de har kontorer i Kina og Sverige, der løbende kontrollerer og forbedrer arbejdsforholdene hos leverandører og fabrikker. Didriksons ejer ingen fabrikker selv, men ved hjælp af deres Code of Conduct, sørger de for, at samarbejdspartnerne lever op til lovmæssige krav og rettigheder. Didriksons er desuden blandt andet medlem af Kemikaliegruppen for konstant at være oplyste om aktuelle lovkrav samt kemi- og miljøspørgsmål.  

Didriksons eller Didrikson?

Der hersker lidt forvirring om hvordan mærket staves. Nogle skriver Didriksons hvilket er korrekt, mens andre skriver det uden S - altså Didrikson.