Asics løbesko

22 Varer

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Asics løbesko til ethvert formål

Er du til trailløb, hurtigt tempo eller mængde træning på asfalt? Uanset hvad så har Asics et bredt udvalg af løbesko til alle formål. Asicis er et anerkendt mærke indenfor løb, og deres sortiment består både af gode løbesko og fantastisk løbetøj.

Gider du ikke have våde fødder, når du løber, så har Asics også designet løbesko med gore-tex, der sikrer, at skoene er vandafvisende men stadig åndbare, så du trygt kan løbe på de våde stier i skoven eller igennem byens gader i regnvejr.  

Asics løbesko er generelt kendte for at være holdbare og af høj kvalitet med fokus på innovation og teknologi. Især det med teknologierne kan nogle gange være en jungle at finde rundt i, men vi vil gerne prøve at gøre dig lidt klogere

De forskellige Asics teknologier

GEL er silikone, som du finder i de fleste Asics løbesko. Silikone gelen ligger i hælen, og det er støddæmpende, så du undgår for meget belastning på kroppen, når du lander.

DYNAMIC DUOMAX ligger på indersiden af mellemsålen og er en kile af skum. Det findes i de løbesko med pronationsstøtte og hjælper med at rette fodstillingen, så du undgår overpronation, når du løber.

Blive klogere på pronation

FLYTEFOAM er også et skum materiale, der ligger i mellemsålen. FLYTEFOAM sikrer den rette bouncy og afsæt uden at gå på kompromis med komforten.

SOLYTE er endnu et skummateriale, der ligger i mellemsålen og sikrer en god dæmpning og holdbarhed

GUIDANCE TRUSSTIC skaber stabilitet og forhindrer vrid. Materialet findes i den midterste del af sålen, så du undgår vrid både til den ene og anden side

AHAR ligger i ydersålen. Det er et gummimateriale, der sikrer, at du har et godt greb, og at løbeskoene er skridsikre, når du løber i vådt vejr eller på ujævnt terræn.

P.H.F er genkendelsesskum i hælen, der former sig efter din hæl og dens form

Hvilket Asics løbesko skal du vælge?

Det afhænger fuldt ud af dit formål samt hvilken pasform, der er bedst til dig. Da vi alle er forskellige, er det en god ide at prøve nogle forskellige modeller. Asics har et stort udvalg, men de har også nogle klassiske modeller, der er meget populære og løbende bliver udviklet og optimeret. Det kan være, du allerede kender:

Er du ny indenfor løb? Kan det være en god ide at få foretaget en løbetest, inden du køber et par løbesko, så du kan finde ud af, om du har brug for løbesko med pronation eller neutrale løbesko.
I vores butikker med løbesortiment kan du få foretaget en gratis løbetest samt få prøvet nogle af vores mange Asics løbesko (eller nogle af vores andre løbesko) under kyndig vejledning af vores personale, der kan hjælpe med at finde ud af, om skoen sidder korrekt på din fod og støtter, der hvor den skal.