1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Løbetøj til hele familien

Vidste du godt, at Eventyrsport er meget mere end blot outdoortøj og -udstyr? Hos os finder du også et stort udvalg af løbetøj og løbesko fra nogle af de førende brands indenfor løb. Vi har løbetøj til både damer, herrer og børn - med andre ord til hele familien. 

Køb løbetøj fra bl.a. Artilect, Craft, Fusion, Kari Traa, Montane, Newline, Salomon og mange flere. 

Har du brug for hjælp til at finde det rette løbetøj? Så er du landet det rigtige sted. Hos Eventyrsport har vi flere kompetente medarbejdere med en stor passion for løb, og de står alle klar til at hjælpe dig. Så er du i tvivl om, hvilket løbetøj du skal have til foråret? Hvordan du sikrer, at du bliver set i mørket, når du løber om vinteren? Eller vil du bare gerne have hjælp til at vælge den rette størrelse, så tag et smut ned i en af vores butikker med løbesortiment, så hjælper vi dig gerne. 

Hvilket løbetøj skal du vælge? 

Skal du ud og købe nyt løbetøj, er det vigtigt at det rent faktisk er løbetøj du køber. Det skal være lavet af et syntetisk materiale, da dette transporterer sveden væk fra kroppen og du dermed forholder dig tør. Dette kan også have en positiv påvirkning på din temperatur, så du ikke bliver for kold. Det, du ellers skal være opmærksom på, er, at det skal sidde behageligt og tillade dig at bevæge dig frit.

Når du vælger løbetøj, er det vigtigt at huske, at det er bedre med flere lag fremfor ét tykt lag. Tag derfor gerne udgangspunkt i lag-på-lag princippet, når du køber løbetøj, så du bare har et basis lag, et mellem lag og det yderste lag. På den måde kan du nemt tage tøj af og på afhængig af, om du sveder eller fryser under løbeturen.

Bliv meget klogere på lag-på-lag princippet.

Hvordan fjerner man svedlugt fra løbetøj? 

Der er næsten ikke noget mere træls, end når du lige har vasket dit løbetøj, men det stadig lugter af sved efter sidste løbetur. Hvis du gerne vil fjerne svedlugt fra løbetøj, og en almindelig maskinvask ikke hjælper, så kan det være en god idé at anvende specifikt vaskemiddel eller rodalon til sportstøj. Denne type vaskemiddel neutraliserer og fjerner nemlig de lugtmolekyler, der sidder i tøjet efter, du har været aktiv og svedt. 

Hvordan skal man vaske løbetøj?

Løbetøj skal ikke vaskes for varmt, selvom man måske har lyst til at give det en kogevask for at fjerne lugten. Faktisk har træningstøj bedst af at blive vasket ved 30 grader. For at fjerne lugten bedst muligt, er det en god idé at bruge et vaskemiddel specielt til træningstøj, da det bedst fjerner lugtmolekylerne. Et ekstra godt råd til, hvordan du passer bedst muligt på dit løbetøj, er at tørre dit tøj lige efter, du har brugt det, så tøjet ikke ligger i vasketøjskurven og er fugtigt, da dette er et fantastisk sted for bakterier.

Hvor ofte skal man vaske løbetøj?

Som udgangspunkt bestemmer du selv, hvor tit dit løbetøj skal vaskes. Kan du leve med at lufttørre det, så fugten forsvinder og lugten mindskes, så kan du sagtens løbe med det et par gange. Dog skal du være opmærksom på, at der kan komme bakterier i tøjet, hvis du gør dette for mange gange, så det er en god idé at vaske dit løbetøj med jævne mellemrum, gerne efter max to ganges brug.

Læs mere om løbetøj