Løbetoppe til herrer

15 Varer

En løbe-singlet er til de helt varme dage, når optimal udluftning og nedkøling er i fokus. Her får du et ultralet produkt med fuld bevægelsesfrihed. Se alle de smarte modeller her.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

LØBE-SINGLETTER TIL HERRER:
Singletter til løb skal have nogle helt basale, men vigtige egenskaber. Først og fremmest skal den være rar at have på, men den skal også kunne få fugten hurtigt væk fra kroppen. Der findes et hav af forskellige singletter til løb i forskellige materialer og med forskellige funktioner. Hos Eventyrsport dækker vi bredt og har modeller i klassisk syntetisk kvalitet, helt tynd merinould, enkle eller smart designede.

Udover personlige præferencer er vejret en vigtig faktor når man skal vælge løbetrøjer med korte ærmer. Temperauren afgør om man bruger trøjen med en undertrøje under eller en langærmet trøje / jakke over.

Materialet:
Når det drejer sig om løb, skal man enten vælge en singlet af syntetisk stof eller merinould. Udgaverne med merinould har ofte samtidig en vis mængde syntetisk materiale iblandet, da det er med til at holde på pasformen over tid.

Fordelene ved merionould, er uldens evne til at holde på varmen selv når trøjen bliver våd af sved. Derudover er uld fra naturens side selvrensende og kommer derfor ikke til at lugte lige så hurtigt som syntetisk stof.

Syntetisk stof leder sveden hurtigere og bedre væk fra kroppen, men kan føles klamt og koldt når materialet er vådt og vinden er imod dig. Syntetisk stof er ofte lettere og fornemmelsen mere luftig på de varmeste dage.

Hvis du er aktiv med med høj puls og derved en høj produktion af sved, skal du aldrig bruge en t-shirt eller singlet af ren bomuld. Bomuld suger sveden til sig og tørrer meget langsomt igen. Du vil derfor opleve af trøjen bliver tung og forbliver våd længe.

T-shirt eller singlet?
T-shirten er den varmeste af de to og kan bruges alene eller med en undertrøje under. Nogle modeller kommer med andre funktioner end der findes i en singlet: små lommer til din nøgle eller lynlås i halsen, så man kan lufte ud undervejs. Der findes også t-shirts med indbygget solfaktor og generelt er en t-shirt mere beskyttende mod solen på især skulderne end en singlet. Løber man med rygsæk eller løbevest er en t-shirt klart at foretrække for at undgå slitage fra stropperne.

En singlet er til de varmest dage eller hvis du ønsker det letteste stykke tøj og den letteste fornemmelse. En singlet til løb giver dig, en fremragende komfort – særligt i de varme måneder og når det skal gå stærkt. Du har fremragende ventilation og fuld bevægelighed.

Men der er også forskel på enkelte typer:
En ”singlet” er mest atletisk og sidder derfor mere til hen over brystet.
En ”Tank Top” er ofte mere løstsiddende og egner sig derfor godt til personen som ikke vil have det for tætsiddende generelt. Den er derfor også bedst til en tur i fitness eller crossfit. En ”Sleevless” er en singlet med bredere stropper – en t-shirt uden ærmer.

Vi fører singletter til herrer fra bl.a.: Adidas, Fusion, Craft, Salomon, New Balance, Saysky, DOXA, Inov8, Montane.