Uldundertøj til herrer

97 Varer

Her finder du herreundertøj helt eller delvis i uld. Der bruges næsten udelukkende merinould, som er naturligt lugthæmmende og varmer, selv om det bliver vådt.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Herreundertøj i uld

Uldundertøj helt eller delvis i uld er noget af det lækreste, man kan forkæle sin krop med. Det er noget af det mest behagelige, man kan iføre sig.

Vores leverandører her hos Eventyrsport anvender hovedsagelig den meget tyndfibrede merinould, som sætter alle fordomme om væmmeligt kradsende uld til skamme. Du kan glemme alt om tykke, kluntede lange underbukser, trøjer og sokker.

Uldundertøj i merinould vil i stedet give dig en helt eminent oplevelse, hvad end du skal bruge det til sport eller hverdag. Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af gode mærker, såsom Ulvang, Artilect eller Icebreaker, der er eksperter på dette område.

Uldundertøj til alt slags vejr

Uld er et af naturens mange mesterværker, og dens mange gode egenskaber gør den velegnet til et utal af formål. Når du er på udkig efter kvalitetstøj og beklædning bør du derfor altid overveje om ikke, det bør være lavet i uld.

Uld er temperaturregulerende, hvilket betyder, at det kan bruges hele året rundt. En god undertrøje i merinould kan holde dig varm på en kold dag - men den kan også holds kroppen kølig på en varm dag. Selvom det måske virker underligt er uldent tøj derfor også yderst velegnet om sommeren.

Skal du ud på en vandretur i et koldt klima med eksempelvis sne eller bidende kulde, så bør du helt sikkert sørger for at have nok uldundertøj pakket ned i rygsækken. Gerne både lange underbukser, uldundertrøjer og uldsokker. Med uldundertøjet i orden så har du givet dig selv det bedste udgangspunkt for en god tur, selv når temperaturen er under frysepunktet og sneen falder.

Men som nævnt er uldtøj også yderst brugbart og behageligt om sommeren. I modsætning til f.eks. bomuld bliver uld nemlig ikke koldt og klamt, når den bliver våd.

Så selv om sveden løber ned af din ryg, når du er på vandretur i juli måned eller på strøgtur i Thailand, så vil det ikke føles koldt og ubehagelig. Ulden vil nemlig stadig isolere, selv om den bliver våd af sved.

Uldtøj til hverdagsbrug

Uldent herreundertøj er skønt til hverdag, hvis du ikke lige sidder på et voldsomt varmt kontor. Hvis du har meget udendørsarbejde, er det i høj grad optimalt med noget godt uldundertøj. Så hvis du eksempelvis arbejder med håndværk, geo-, bio- og arkæologi, gartneri eller en anden ofte udendørs profession, så kalder det i den grad på godt uldundertøj.

En god merinouldtrøje kan også være helt optimal til en tur rundt i byen eller på gåturen i skoven med familien. Med merinould behøver du først og fremmest ikke at være nervøs for, at du skal gå rundt med en kradsene sweater. Merinould er nemlig helt utrolig blødt og stoffet er ret elastisk og gemmer på en masse isolerende luft.

Dette er blot nogle af de mange gode egenskaber, som du kan få glæde af med tøj i merinould. Det er også derfor, at du altid bør have et par stykker uldtøj liggende klar i skabet - også til hverdagsbrug.

Uldtøj til sport

Uldtøj til træning og sport lyder i manges ører som en sær idé, men det er det på ingen måde. Hvis din træning eller sportsgren ikke er en af dem, der nødvendigvis får sveden til at hagle af kroppen, er det tvært imod en rigtig god idé. Uldtøjs temperaturregulerende egenskab er nemlig rigtig smart i de trænings- eller sportssituationer, der hører til den mindre svedfremkaldende slags.

Men forudser du, at du vil komme til at dryppe af sved i spinningsalen eller til volleyball kampen, så er det smartest at være iført noget meget svedtransporterende kunststof inderst. Vi har et stort udvalg af praktisk svedtransporterende sportstøj - bl.a. løbe-t-shirts som du finder i både syntetisk kvalitet til helt tynd merinould.

Den bløde merinould er som nævnt temperaturregulerende, og derfor giver en sports-t-shirt, eller andet sportstøj i uld, rigtig god mening hele året. Oveni det, så er merinould, som alt andet uld, naturligt lugthæmmende og kan isolere, selv om tøjet bliver vådt. Det betyder, at du kan bruge merinould sportstøjet flere gange, uden at være nervøs for om den svedige lugt hænger ved.

Uldundertøj til skituren og outdoor brug

Uld har en masse gode naturlige egenskaber, der betyder, at uldundertøj, såsom lange underbukser eller uldundertrøjer, samt uldtøj i det hele taget er yderst velegnet til rejsebrug.

Disse egenskaber inkluderer, som nævnt, temperaturregulering, lugthæmmende egenskaber og isolering, selv hvis tøjet bliver vådt. Det betyder, at uldundertøjet ikke vil føles koldt, selv om det bliver vådt, som bomuldstøj f.eks. vil gøre.

Uldundertøj i eksempelvis merinould er derfor særdeles velegnet til vinteraktiviteter, hvor man skifter mellem lav og høj intensitet, og derfor også sveder en del. Skal du på skiferie er det derfor helt oplagt at få pakket noget uldundertøj ned i rygsækken. Det kan være de lange underbukser til mænd til turen ned af løjperne eller uldundertøjet til langrendsturen.

I kraft af uldens naturlige egenskaber er uldundertøj og uldtøj i det hele taget yderst velegnet til rejsebrug. Man behøver ikke at have så meget med, og det er nemt at pakke det ned.

Så skal du på skiferie eller vandretur, så bør uldundertøjet være med på pakkelisten. Vi har en lang række af gode mærker, såsom Icebreaker, Smartwool og Helly Hansen, som alle har kvalitetsprodukter i både merinould og almindelig uld.

Merino uldundertøj til herrer

Merinould og uld generelt er et fantastisk materiale, som byder på en lang række af plusser og positive egenskaber.

En af fordelene ved merinould og uld er, at det ikke krøller. Derfor kan du hive din uldne trøje op af rygsækken og gå direkte ud i byen, uden at tænke på, om den krøller. Du vil samtidig opleve, at ulden bevarer sine farver mættede og flotte gennem hele tøjets levetid.

Merino har også en indbygget antibakteriel effekt. Det betyder, at uldent tøj kan bæres i dagevis, før det kommer til at lugte. Der er ingen kunstige tilsætningsstoffer, og du kan alligevel nøjes med ganske få dele i kufferten, hvis du forstår at kombinere dem.

Tøj i uld og merinould, såsom lange underbukser eller trøjer, sparer derfor vægt i bagagen, da du ikke behøver at have så meget med. Yderligere sparer du på udgiften til vaskemaskinens vand, sæbe, strøm mv. I sidste ende er dette naturligvis også en bonus for miljøet.

Hvis dit uldundertøj eller merinoulds-trøje trænger til en opfriskning, kan du hænge det op på badeværelset eller ude under et halvtag i fugtigt vejr, så vil fugten fra luften friske tøjet op. Nemt og billigt.

Mærker og tilbud på uldundertøj

I Eventyrsport finder du et stort udvalg af uldent herreundertøj bl.a. i merinould. Du kan bl.a. finde modeller fra Icebreaker, Helly Hansen, og Artilect, og du kan med garanti altid finde et eller flere gode tilbud på herreundertøj i uld.

Se også: