Toppe til damer

31 Varer

Her ser du vores udvalg af toppe til kvinder. Der er fokus på pænt design og gode materialer, og du finder bl.a. toppe i blød bomuld og lækker merinould. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Behagelige og flotte toppe til kvinder

Mangler du en dametop? Tag et kig i vores sortiment af toppe til damer – her er der fokus på kvalitet og komfort, men der er selvfølgelig også taget højde for designet.

Vores dametoppe kommer fra gode mærker som Icebreaker og Royal Robbins.

Altid på toppen

Det er aldrig spildt at have en god og pæn top i klædeskabet. På varme dage er de helt perfekte, som de er, og når koldere vinde sætter ind, fungerer de rigtig fint under en trøje eller skjorte – og så giver de ikke mindst lidt ekstra varme.

Her på siden kan du se vores udvalg af toppe til damer. Dametoppene findes i forskellige gode materialer, bl.a. i blød bomuld og hurtigtørrende stof. Du finder også toppe lavet i lækker merinould.

 

Uld i tøj kan ofte være lidt af et sats, fordi nogen oplever, at det klør og kradser. Med merinould er der dog virkelig gode chancer for at slippe for dette, da denne type uld er meget fin og derfor føles mere behagelig.

Der er flere gode grunde til at vælge en dametop i merinould. Uld tempererer kroppen og fungerer derfor både i varmt og koldt vejr, og så er uld et naturligt antibakterielt materiale, hvorfor ulden ikke i samme grad begynder at lugte.

Desuden varmer ulden, selvom den bliver våd, så en top i uld kan snildt bruges til vandreture, cykelture og andre aktiviteter, hvor der kommer sved på panden.

 

Blandt vores toppe til kvinder er der toppe helt uden ærmer og med antydningen af et ærme. Du finder dametoppene i flere forskellige farver og størrelser.

Køb toppe til kvinder online

Skal klædeskabet opgraderes med en top til damer? Det er nemt og bekvemt at shoppe online hos os, uanset om du benytter computer, tablet eller smartphone, og vi har altid fri fragt og gratis retur.

Er du på udkig efter billige toppe til kvinder, så hold øje her på siden, hvor vi løbende har gode tilbud. Du kan vælge kun at se dametoppe til nedsat pris ved at benytte ”tilbudsfilteret” her på siden eller ved at trykke lige her.

 

Se også:

Skjorter og trøjer til kvinder

Damebukser 

Dameshorts og skorts

Nederdele og kjoler

Jakker til damer