Shorts til damer

62 Varer

I vores udvalg af shorts til kvinder finder du tynde og hurtigtørrende samt kraftige og slidstærke modeller. Der er sommershorts såvel som vandreshorts, og der er sikkert også et par til dig.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Smarte shorts til damer: Sommershorts og vandreshorts

Når solen for alvor får magt henover sommeren, og det udendørs liv kalder på dig, fordi vejret er for godt til at sidde inde, så er det også tid til at finde sommeroutfittet frem. Luft benene i et par flotte og praktiske shorts til kvinder, når foråret og sommeren skyller ind over landet, og temperaturen ryger i vejret.

Hos Eventyrsport fører vi et stort udvalg af dameshorts, og vi har både lange og korte shorts, der kan bruges som sommershorts eller vandreshorts. Vi har også både outdoorshorts og sportsshorts, så der er shorts til damer til alle typer af sommer- og outdooraktiviteter.

Vores shorts til damer kommer fra mærker som Fjällräven, Haglöfs, Royal Robbins og Peak Performance.

Vis bare benene frem i outdoorshorts til damer

Frem med stængerne! Når kalenderen endelig lander på forår og sommer, er det bare med at nyde de varmere og lysere årstider udenfor iført behageligt sommertøj, for eksempel med et par pæne og praktiske vandreshorts til damer.

I vores udvalg af shorts til kvinder finder du shorts fra anerkendte mærker, der gør en dyd ud af at lave kvalitetstøj. Dameshorts skal dog selvfølgelig ikke kun være holdbare – de må også gerne se pæne ud, og her er der heldigvis også gode chancer for at finde et match.

Vi har lange og korte dameshorts, og du finder i udvalget både løse shorts til kvinder, men også mere stramtsiddende modeller. Blandt vores dameshorts her på siden er der flere forskellige flotte farver og stilarter, blandt andet farverige sportsshorts til damer og mere afdæmpede, klassiske vandreshorts.

Flere af vores dameshorts er med lommer og er derfor velegnede til såvel hverdag som fritid. Shorts med lommer er praktiske, især hvis du bruger dem som vandreshorts, da lommerne gør, at du hurtigt kan komme til de vigtigste ting - for eksempel mobiltelefon, multitool, tændstikker eller lignende. Mange af shortsene er lavet i hurtigtørrende materialer, hvilket også gør dem velegnede som både vandreshorts og sommervandreshorts.

Det slidstærke materiale G-1000® fra Fjällräven går igen i flere af vores vandreshorts til damer her på siden. Materialet er både åndbart, vandafvisende og vindtæt, og det formår faktisk også at holde irriterende myg ude på de steder, hvor vandreshortsene dækker.

Her på siden finder du desuden også dameshorts lavet i bluesign®-godkendte materialer. bluesign®-systemet er den mest strikse miljøstandard på markedet og er din sikkerhed for, at både mennesker og miljø har været i fokus ved fremstillingen af produktet. Går du op i bæredygtighed, kan du derfor med fordel kigge efter outdoorshorts med denne certificering.

Vandreshorts til damer giver god komfort og funktionalitet

Skal du på vandretur i sommervarmen, så kan du næsten ikke undvære et par vandreshorts. Udover gode detaljer som lommer og slidstærke materialer, så er der også masser af andet, der gør vandreshorts til det praktiske valg, når du snører vandreskoene.

Vandreshorts til damer er formsyet til kvindekroppen for at give den bedste komfort. Derudover er de lavet til, at du kan bevæge dig uden at føle gener, når du for eksempel sætter dig ned for at holde pause, eller bøjer dig ned for at ordne skoene. Enkelte af vores vandreshorts har også UV-beskyttelse, så du får lidt ekstra beskyttelse mod solens hårde stråler.

Find vandreshorts til kvinder samt mange andre dameshorts hos Eventyrsport

Skal benene fejre sommeren i et par korte eller lange shorts til damer, så tjek vores udvalg af vandreshorts, sportsshorts og outdoorshorts her på webshoppen.

Det er nemt at shoppe både via computer, tablet og smartphone, og der er ofte gode tilbud. Ved at benytte filteret ”kun tilbud” længere oppe på denne side, kan du få et samlet overblik over tilbuddene.

Ønsker du at være blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på blandt andet shorts til damer, kan du tilmelde dig Eventyrsports Kundeklub. Det er gratis at være medlem og giver dig en række fordele.

Se også: