Shorts

I vores udvalg af shorts til kvinder finder du tynde og hurtigtørrende samt kraftige og slidstærke modeller. Der er sommershorts såvel som vandreshorts, og der er sikkert også et par til dig.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Smarte shorts til damer: Sommershorts og vandreshorts

  Luft benene i et par flotte og praktiske shorts til kvinder, når foråret og sommeren skyller ind over landet.

  Hos Eventyrsport fører vi et godt udvalg af dameshorts, og vi har både lange og korte shorts, der kan bruges som sommershorts eller vandreshorts.

  Vores shorts til damer kommer fra mærker som Fjällräven, Haglöfs, Royal Robbins og Peak Performance.

  Vis bare benene frem

  Frem med stængerne! Når kalenderen endelig lander på forår og sommer, er det bare med at nyde de varmere og lysere årstider udenfor iført behageligt sommertøj, f.eks. med et par pæne og praktiske shorts til damer.

  I vores udvalg af shorts til kvinder finder du shorts fra anerkendte mærker, der gør en dyd ud af at lave kvalitetstøj. Shorts skal dog selvfølgelig ikke kun være holdbare – de må også gerne se pæne ud, og her er der heldigvis også gode chancer for at finde et match.

  Vi har lange og korte dameshorts, og du finder løse shorts til kvinder, men også mere stramtsiddende modeller. Blandt vores shorts her på siden er der flere forskellige flotte farver og stilarter, bl.a. farverige sporty modeller og mere afdæmpede, klassiske shorts.

  Flere af vores dameshorts er med lommer og er derfor velegnede til såvel hverdag som fritid. Mange af shortsene er lavet i hurtigtørrende materialer, hvilket også gør dem velegnede som både vandreshorts og sommervandreshorts.

  Det slidstærke materiale G-1000® går igen i flere af vores shorts her på siden. Materialet er både åndbart, vandafvisende, vindtæt og formår desuden at holde irriterende myg ude. Du kan læse mere om G-1000® lige her.

  Du finder desuden også dameshorts lavet i bluesign®-godkendt materiale. bluesign®-systemet er den mest strikse miljøstandard på markedet og er din sikkerhed for, at både mennesker og miljø har været i fokus ved fremstillingen af produktet. Du kan læse mere om standarden her.

  Find shorts til kvinder

  Skal benene fejre sommeren i et par korte eller lange shorts til damer, så tjek vores udvalg af shorts her på web.

  Det er nemt at shoppe både via computer, tablet og smartphone, og der er ofte gode tilbud. Ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side, kan du få et samlet overblik over tilbuddene. Du kan også trykke her.

  Ønsker du at være blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på bl.a. shorts til damer, kan du tilmelde dig Eventyrsports Kundeklub. Det er gratis at være medlem og giver dig en række fordele.

   

  Se også:

  Skorts

  Nederdele

  Kjoler

  Knickers og kneepants til kvinder

  Bukser og zip-off bukser til kvinder

  T-shirts og toppe til damer

  Damesandaler