Langærmet T-shirts til damer

25 Varer

På denne side finder du langærmede dame-T-shirts og bluser i bomuld, økologisk bomuld, merinould, hurtigtørrende kunstmaterialer - mulighederne er mange.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Langærmede T-shirts til damer: Flotte farver og høj kvalitet

Skal de klassiske T-shirts i klædeskabet suppleres med en langærmet T-shirt til kvinder?

Her hos Eventyrsport finder du T-shirts med lange ærmer til damer, og i vores udvælgelse af disse er der lagt stor vægt på kvalitet og komfort. Du finder T-shirts i flere forskellige design – lige fra T-shirten i friske farver eller mønstre til den basic, sorte langærmede T-shirt til damer.

Vores langærmede T-shirts til kvinder kommer fra gode mærker som Icebreaker, Royal Robbins og Fjällräven.

Svøb dig i alt det bløde

Du har sikkert allerede T-shirts i skabet eller skufferne derhjemme, men det kan også være rart med en T-shirt med lange ærmer.

Her på siden finder du langærmede T-shirts til kvinder i flotte farver, men der er også god mulighed for at finde en basic, sort langærmet T-shirt til damer, hvis du ønsker et mere klassisk eller diskret look. Du finder naturligvis T-shirts i både små og store størrelser.

Det er selvfølgelig vigtigt, at T-shirten har et pænt design, men alfa og omega er, at den er rar at have på. Der er heldigvis stor chance for at finde en komfortabel langærmet T-shirt til damer i vores udvalg – vi har bl.a. modeller i behagelig bomuld eller blød merinould.

 

Den bløde merinould har så tynde fibre, at de færreste vil opleve, at den kradser og klør.

Desuden er ulden temperaturregulerende, ligesom den stadig varmer, selvom den skulle blive våd. En ulden langærmet T-shirt til damer kan derfor være det helt rette valg, når du er på vandretur, cykeltur eller på anden måde er fysisk aktiv. En yderligere fed egenskab ved uld er, at den er naturligt antibakteriel og derfor hæmmer svedlugt.

 

Flere af vores T-shirts med lange ærmer til damer har solbeskyttelse (UPF), så du er lidt bedre beskyttet mod solens stråler.

Køb langærmet T-shirt til damer

Find flotte og praktiske langærmede T-shirts til kvinder her på web. Der er altid fri fragt og gratis retur, og hvis du benytter ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller blot trykker her, kan du se en samlet oversigt over tilbud på T-shirts med lange ærmer til damer.

Vær blandt de første, der får besked om gode tilbud og udsalg på langærmede T-shirts og andet tøj til kvinder ved at melde dig ind i Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis.

Du kan læse mere om kundeklubben her.

 

Se også:

Skjorter og trøjer til kvinder

Damebukser 

Dameshorts og skorts

Nederdele og kjoler

Jakker til damer