Kortærmet T-shirts til damer

196 Varer

Her finder du vores store udvalg af kortærmede T-shirts og bluser til kvinder. Klassisk bomuld, økologisk bomuld, hurtigttørrende kunstmaterialer, uld - der er meget at vælge imellem.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Flotte kortærmede T-shirts til kvinder

Er det blevet tid til at trække i en flot T-shirt med de klassiske korte ærmer? Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af kortærmede T-shirts til damer, og med forskellige snit, farver og mærker er der gode chancer for at finde den helt rette model.

Vores kortærmede T-shirts til kvinder kommer fra mærker som Icebreaker, Fjällräven, Royal Robins og Meru.

Kvalitet og komfort

Gå sommeren i møde i en flot og komfortabel kortærmet T-shirt til kvinder, eller brug T-shirten under en bluse, skjorte e.l., når efteråret og vinteren lægger sig over landet.

I vores udvalg af dame-T-shirts med korte ærmer finder du bl.a. T-shirts lavet i økologisk bomuld, og der er også mange modeller i merinould.

 

Måske tænker du, at uld kradser, klør og er for varmt et materiale til en T-shirt. Sådan behøver det dog langtfra at være.

Merinould er en meget fin type uld, og derfor vil langt de fleste opleve den som meget komfortabel at have på. Uld er desuden velegnet i både kulde og varmt vejr, da den tempererer kroppen, så du har det behageligt uanset temperatur og aktivitetsniveau.

Nogle ekstra fordele ved uld er, at uld varmer, selvom den bliver våd, og så er den naturligt resistent over for bakterier og kommer derfor ikke til at lugte i samme grad som andre materialer. En kortærmet T-shirt i uld kan derfor snildt bruges til fysisk hårde aktiviteter, f.eks. på vandreture, og du slipper for at vaske den helt så ofte. På den måde skåner du både T-shirten og miljøet.

 

I vores sortiment af dame-T-shirts med korte ærmer er der mange flotte farver at vælge imellem, og der er både T-shirts med og uden print. Der er også flere kortærmede T-shirts med solbeskyttelsesfaktor (UPF), så du er lidt ekstra sikret mod solens stråler.

Køb kortærmede T-shirts til damer

Find dame-T-shirts med korte ærmer her på web – vi har altid fri fragt og gratis retur. Hvis du kun ønsker at se tilbud på kortærmede T-shirts til damer, kan du benytte filteret længere oppe på siden eller trykke her.

Vil du være blandt de første, der får besked om gode tilbud og udsalg på T-shirts og andet tøj til kvinder, kan du blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis. Du kan læse om fordelene ved kundeklubben her.

 

Se også:

Skjorter og trøjer til kvinder

Damebukser 

Dameshorts og skorts

Nederdele og kjoler

Jakker til damer