Sneakers til damer

85 Varer

Vi har et stort udvalg af moderne sneakers til damer. Vores sneakers kommer fra mærker som Salomon, Woden og Merrell

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Fede sneakers til damer

Sneakers er blevet mere end blot en sports sko – i dag er de et modeikon og en del af enhver garderobe uanset hvilken stil, du har. De tidløse sko er kommet for at blive.

De fleksible gummisåler og det ofte åndbare materiale gør dem perfekte til hverdag, gåture og andre sportsaktiviteter. Sneakers til damer findes i mange modeller, farver og designs, så der er noget til enhver smag.
Hos Eventyrsport har vi valgt vores sneakers ud fra komfort, og du kan derfor være sikker på, at dine fødder vil takke dig – også efter mange kilometer i benene. Vores sneakers har fokus på støddæmpning, komfort, fleksibilitet og åndbarhed, så du er sikret et par gode kondisko.

Sneakers er både til dig med en aktiv hverdag, hvor du går mange skridt i løbet af dagen, men de er også til dig, der har et stillesiddende job, men ønsker glade fødder.

Køb de moderigtige sneakers

Outdoorstilen vinder mere og mere plads blandt danskernes stile – og sneakers er ikke en undtagelse. Vi ser i dag, at flere begynder at bruge de praktiske og komfortable sko som en del af deres hverdagsgarderobe og kombiner dem med både bukser, nederdele og kjoler. Det er kun fantasien eller din stil, der sætter grænser.

Er du mest til de klassiske sneakers? Eller er du mere til de farverige modeller, der kan peppe dit outfit op? Uanset hvad kan du finde dem her hos Eventyrsport. Vi har alt fra klassiske brune modeller, til smarte sneakers med fine detaljer og smæk på farverne eller sagt på en anden måde: vi har nogen til ethvert eventyr – både de store og små.  

Vores sneakers til damer kommer bl.a. fra mærker som Salomon, Woden, Merrell og mange flere…

Er du i tvivl om størrelsen?

Er du i tvivl om, hvilken størrelse der er den rette til dig? Vi ved, det ofte kan være en jungle at finde den rette størrelse, da der er forskel fra brand til brand. Men bare roligt, vi har gjort det nemmere for dig.

Inde på hvert produkt finder du en størrelsesguide til det enkelte mærke, så du er sikker på, at du får bestilt den rette størrelse hjem.
Skulle det alligevel vise sig at være den forkerte størrelse, så husk at vi altid har fri fragt og retur.

Er du stadig usikker på, hvilken sneakers du skal vælge? Så er du altid velkommen nede i en af vores butikker, hvor vores medarbejdere står klar til at rådgive og vejlede dig ud fra dine ønsker og behov. De hjælper også gerne med at bestille skoen hjem fra vores webshop, hvis det viser sig, at vi ikke har den på lager i butikken.