Outdoor bukser til damer

168 Varer

Her finder du damebukser med og uden zip-off i mange tykkelser og med varierende antal lommer og tekniske detaljer. Rejse, vandring, fritid, udendørsarbejde - vi har altid bukser, der passer til formålet.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Outdoorbukser og vandrebukser til damer

Et par bukser er ikke bare et par bukser. Der er forskellige længder, tykkelser, detaljer og meget mere. Her på siden har vi et stort udvalg af friluftsbukser, outdoorbukser og vandrebukser til damer. Rejse, vandring, fritid, udendørsarbejde - vi har masser af bukser, der passer til formålet.

Vandrebukser og outdoorbukser til damer er lavet specifikt til dig, der er aktiv udendørs, og derfor er der skruet op for både komfort og funktionalitet, så der ikke er noget, der står i vejen for dine eventyr. Du finder selvfølgelig et hav af forskellige modeller af vandrebukser til damer her på siden, så du kan finde et par, der passer til dig.

Vi har bukser og short til damer fra kendte kvalitetsmærker som FjällrävenHaglöfsLundhags og Helly Hansen.

Hold øje med pasformen på vandrebukser til damer

Uanset hvilken aktivitet du gerne vil bruge dine outdoorbukser til, så er der nogle ting, som du bør have ekstra øje for, når du er ude for at finde et nyt par. En af de ting er pasformen.

Det er yderst vigtigt, at dine outdoorbukser eller vandrebukser har en god pasform. Der findes nemlig næsten ikke noget værre end at gå rundt en hel vandretur eller en hel dag i skoven med vandrebukser til damer, der bare ikke sidder, som de skal.

Mange outdoorbukser og vandrebukser til damer er designet, så de passer specifikt til kvinder og kvindekroppen. Eksempelvis har mange kvindebukser en høj talje. En høj talje er praktisk, da den betyder, at du ikke risikerer at tabe bukserne, når du går med rygsæk.

Hvis de højtaljede bukser ikke lige er dit favorit-snit, så har vi selvfølgelig også outdoorbukser og vandrebukser til damer med lav talje. Og ellers er der jo heller ikke noget i vejen for at tage et kig på herrebukserne.

Hvilken type bukser, der passer bedst til dig, afhænger i høj grad af dine egne præferencer. Uanset om du er til høj- eller lavtaljede bukser, damebukser med og uden zip-off eller til outdoorbukser med mange eller få antal lommer og tekniske detaljer, så kan du finde et par, der passer perfekt til dig her hos Eventyrsport.

Hvilken type outdoorbukser til damer skal du vælge?

Der er en masse forskellige ting, at tage højde for, når du er på udkig efter et nyt par frilufts- eller vandrebukser til damer. Skal det være lange bukser, korte bukser eller midt derimellem med zip-off? Skal de være tykke eller tynde i stoffet? Skal de udelukkende bruges til vandring, eller ser du gerne, at du også kan få glæde af bukserne på andre tidspunkter?

Der er selvfølgelig en del af spørgsmålene, som er hurtige at besvare, men det kan stadig være svært at finde ud af hvilket par outdoor bukser til damer, der så passer til de svar. Heldigvis er der et par tips, du kan have med i dine overvejelser, når du er på udkig efter de helt rette frilufts- eller vandrebukser til damer.

Er du på udkig efter et par damebukser, som udelukkende skal bruges til vandring, så er det først og fremmest en god idé at overveje hvilket vejr, du formodentlig skal ud og vandre i.

Skal du ud på ture, hvor vejret kan blive lidt mere barskt med vind og regn, så bør du kigge efter et par mere robuste og vindtætte outdoorbukser. De vil eksempelvis passe glimrende til en tur i fjeldet.

Hvis du i stedet skal ud og gå under varmere himmelstrøg, så bør du måske i stedet vælge et par lette vandrebukser, der også tørrer hurtigt. Her er det også oplagt at vælge en zip-off model, da du så kan justere længden på dine vandrebukser til damer alt efter temperatur og tid på dagen.

Ud over længder og tykkelser så er det også en god idé at overveje, hvor meget du gerne vil have, at dine friluftsbukser eller vandrebukser faktisk skal kunne.

Hvis du eksempelvis er på udkig efter dit første par friluftsbukser og stadig er lidt i tvivl om, hvorvidt outdoor-livet lige er dig, så behøver du måske ikke at gå ud og investere i de mest tekniske damebukser. Her kan en god og solid outdoor-buks i neutralt design være den perfekte start.

Er du en habil vandrer, og holder du af at opholde dig i naturen, så kan det i stedet være, at du skal have fat i et par af de mere tekniske vandrebukser til damer, som sidder godt og har lommer alle de rigtige steder.

Hvis du gerne vil have mere inspiration til, hvilke damebukser der kan være det rette valg for dig, så tag et kig på vores vandrestøvler eller vandresko, og kig også på, at din rygsæks størrelse stemmer overens med den mængde bagage, du skal have med på turen.

Men det er altså også bare vigtigt, at din beklædning passer til dig og det vejr, du skal ud og gå i. Skal du gå i koldere himmelstrøg, kræver det flere lag og mere vindbeskyttende tøj, som også kan holde på varmen, uden at åndbarheden forsvinder fuldstændigt.

Vandreture i varmere vejr kræver selvfølgelig mindre tøj, men det skal stadig være det rigtige tøj. Beskyttelse for solen, svedtransport og åndbarhed er nogle af de ting, du bør være opmærksom på her.

Det samme gælder for vandrebukserne. For vandrebukserne skal i høj grad også sidde helt perfekt og passe til forholdene. På den måde sikrer du dig, at du får de bedst mulige vandreture med dine damevandrebukser på.

Find dine vandrebukser til damer hos os

Outdoorbukser er ikke kun egnet som vandrebukser, de kan også være helt ideelle til hverdagen. De kan faktisk have mange funktioner - vandring, gåture med hunden, havearbejde og så videre. Det vigtigste er at vælge dén type bukser, som passer bedst til dig og det, du vil bruge dem til.

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af friluftsbukser og vandrebukser til damer. Vi fører blandt andet suveræne hverdags- og/eller rejsebukser fra Haglöfs og et stort udvalg af Fjällrävenbukser - både til hverdagsbrug, til rejsebuks og på fjeldet.

Hvis du vil have et par helt klassiske outdoorbukser eller vandrebukser, så kan du eksempelvis tage et kig på Fjällräven's Vidda Pro model. Det er et par gode outdoorbukser til damer i G-1000® Original, Fjällrävens legendariske bukse- og jakkemateriale, der består af en meget tætvævet blanding af 65% polyester og 35% bomuld. En helt eminent, klassisk vandrebuks til damer.

Er bæredygtighed og miljøbevidsthed vigtigt for dig, så kan du også overveje et par outdoorbukser fra Lundhags. Mange af Lundhags bukser har Careful Choice-mærket, hvor der er tænkt ekstra meget på naturen og miljøet i fremstillingen af et par eksemplariske friluftsbukser. Et bud på en model kunne være Lundhags Makke Pant Women. Det er et par lette, funktionelle og komfortable outdoorbukser til damer, som er egnet både til vandring, arbejde og andre udendørseventyr.

Dette er blot et par forslag på nogle fremragende modeller af friluftsbukser ud af et stort udvalg af gode outdoorbukser til damer i høj kvalitet. Du kan kigge igennem de mange muligheder på siden her, eller tage et kig på vores outlet og lade dig friste af vores gode tilbud.

Hvis du ønsker hjælp til at få valgt de helt rigtige outdoor- eller vandrebukser til damer, så er du også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Her står vi altid klar til at guide dig, så du kan få de helt rette damebukser med hjem.

Er du nysgerrig efter mere inspiration til vandrebukser til damer?

Hvis du mangler noget viden, eller hvis du vil have mere inspiration, så har vi samlet et par artikler til dig, hvor du kan læse mere om vandrebukser til damer: