Outdoor bukser til damer

Her finder du damebukser med og uden zip-off i mange tykkelser og med varierende antal lommer og tekniske detaljer. Rejse, vandring, fritid, udendørsarbejde - vi har altid bukser, der passer til formålet.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Outdoor bukser og vandrebukser til damer

  Et par bukser er ikke bare et par bukser. Der er forskellige længder, tykkelser, detaljer m.m. Her på siden har vi et stort udvalg af friluftsbukser, outdoor bukser og vandrebukser til damer. Rejse, vandring, fritid, udendørsarbejde - vi har altid bukser, der passer til formålet.

  Uanset hvilken aktivitet du gerne vil bruge dine bukser til, så er der nogle ting, som du bør have ekstra øje for, når du er ude for at finde et nyt par. En af de ting er pasformen.

  Det er yderst vigtigt, at dine bukser har en god pasform. Der findes nemlig næsten ikke noget værre end at gå rundt en hel vandretur eller en hel dag i skoven med bukser, der bare ikke sidder, som de skal.

  Mange outdoor bukser og vandrebukser til damer er designet, så de passer specifikt til kvinder og kvindekroppen. Eksempelvis har mange kvindebukser en høj talje. En høj talje er praktisk, da den betyder, at du ikke risikerer at tabe bukserne, når du går med rygsæk.

  Hvis de højtaljede bukser ikke lige er dit favorit-snit, så har vi selvfølgelig også outdoor bukser og vandrebukser til damer med lav talje. Og ellers er der jo heller ikke noget i vejen for at tage et kig på herrebukserne.

  Hvilken type bukser der passer bedst til dig, afhænger i høj grad af dine egne præferencer. Uanset om du er til høj- eller lavtaljede bukser, damebukser med og uden zip-off eller til bukser med mange eller få antal lommer og tekniske detaljer, så kan du finde et par, der passer perfekt til dig her hos Eventyrsport.

  Vi har bukser og shorts til damer fra kendte kvalitetsmærker som Fjällräven, Haglöfs, Lundhags og Helly Hansen.

  Hvilken type outdoor bukser skal du vælge?

  Der er en masse forskellige ting, at tage højde for når du er på udkig efter et nyt par frilufts- eller vandrebukser. Skal det være lange bukser, korte bukser eller midt derimellem med zip-off? Skal de være tykke eller tynde i stoffet? Skal de udelukkende bruges til vandring, eller så du gerne, at du også kunne få glæde af bukserne på andre tidspunkter?

  Der er selvfølgelig en del af spørgsmålene, som er hurtige at besvare, men det kan stadig være svært at finde ud af hvilket par outdoor bukser til damer, der så passer til de svar. Heldigvis er der et par tips, du kan have med i dine overvejelser, når du er på udkig efter de helt rette frilufts- eller vandrebukser dame.

  Er du på udkig efter et par damebukser, som udelukkende skal bruges til vandring, så er det først og fremmest en god ide at overveje hvilket vejr, du formodentlig skal ud og vandre i.

  Skal du ud på ture, hvor vejret kan blive lidt mere barskt med vind og regn, så bør du kigge efter et par mere robuste og vindtætte bukser. De vil eksempelvis passe glimrende til en tur i fjeldet.

  Hvis du i stedet skal ud og gå under varmere himmelstrøg, så bør du måske i stedet vælge et par lette bukser, der også tørrer hurtigt. Her er det også oplagt at vælge en zip-off model, da du så kan justere længden på dine vandrebukser dame alt efter temperatur og tid på dagen.

  Ud over længder og tykkelser så er det også en god ide, at overveje hvor meget du gerne vil have, at dine friluftsbukser eller vandrebukser faktisk skal kunne.

  Hvis du eksempelvis er på udkig efter dit første par friluftsbukser og stadig er lidt i tvivl om, hvorvidt outdoor-livet er lige dig, så behøver du måske ikke at gå ud og investere i de mest tekniske damebukser. Her kan en god og solid outdoor-buks i neutralt design være den perfekte start.

  Er du en habil vandre, og holder du af at opholde dig i naturen, så kan det i stedet være, at du skal have fat i et par af de mere tekniske vandrebukser dame, som sidder godt og og har lommer alle de rigtige steder.

  Hvis du gerne vil have mere inspiration til, hvilke damebukser der kan være det rette valg for dig, så tag et kig ind på vores vandrestøvler eller vandresko og at din rygsæks størrelse, skal stemme overens med den mængde bagage, du skal have med på turen.

  Men det er altså også bare vigtigt, at din beklædning passer til dig og det vejr, du skal ud og gå i. Skal du gå i koldere himmelstrøg, kræver det flere lag og mere vindbeskyttende tøj, som også kan holde på varmen, uden at åndbarheden forsvinder fuldstændigt.

  Vandreture i varmere vejr kræver selvfølgelig mindre tøj, men det skal stadig være det rigtige tøj. Beskyttelse for solen, svedtransporterende og åndbarhed er nogle af de ting, man bør være opmærksom på her.

  Det samme gælder for vandrebukserne. For vandrebukserne skal i høj grad også sidde helt perfekt og passe til forholdene. På den måde sikrer du dig, at du får de bedst mulige vandreture med dine damevandrebukser på.

  Find dine vandrebukser til damer hos os

  Outdoor bukser er ikke kun egnet som vandrebukser, de kan også være helt ideelle til hverdagen. De kan faktisk have mange funktioner - vandring, gåture med hunden, havearbejde osv. Det vigtigste er at vælge den type bukser, som passer bedst til dig og det, du vil bruge dem til.

  Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af friluftsbukser og vandrebukser dame. Vi fører bl.a. suveræne hverdags- og/eller rejsebukser fra Haglöfs og et stort udvalg af Fjällrävenbukser - både til hverdagsbrug, til rejsebuks og på fjeldet.

  Hvis du vil have en hel klassisk udendørs-/vandrebuks, så kan du eksempelvis tage et kig på Fjällräven's Vidda Pro model. Det er en god damefjeldbuks i G-1000® Original, Fjällrävens legendariske bukse- og jakkemateriale, der består af en meget tætvævet blanding af 65% polyester og 35% bomuld. En helt eminent, klassisk vandrebuks til damer.

  Er bæredygtighed og miljøbevidsthed vigtigt for dig, så kan du også overveje et par outdoor bukser fra Lundhags. Mange af Lundhags bukser har Careful Choice-mærket, hvor der er tænkt ekstra meget på naturen og miljøet i fremstillingen af et par eksemplariske friluftsbukser. Et bud på en model kunne være Lundhags Makke Pant Women. Det er et par lette, funktionelle og komfortable outdoor bukser, som er egnet både til vandring, arbejde og andre udendørseventyr.

  Dette er blot et par forslag på nogle fremragende modeller af friluftsbukser ud af et stort udvalg af gode outdoor bukser til damer i høj kvalitet. Du kan kigge igennem de mange muligheder på siden her eller tag et kig på vores outlet og lade dig friste af vores gode tilbud.

  Hvis du ønsker hjælp til at få valgt de helt rigtige outdoor- eller vandrebukser til damer, så er du også meget velkommen til at kigge en af vores butikker. Her står vi altid klar til at guide dig, så du kan få de helt rette damebukser med hjem.