Sko

Trykker skoen? Det skal den ikke! Find et par velsiddende sko i vores store sortiment af flotte og funktionelle damesko til vandring, rejse, hverdag og træning.

per side
Sorter stigende

Damesko til vandring, hverdag, løb og klatring

 

Sko er ikke bare sko - spørg bare en hvilken som helst kvinde -, men det gælder også i Eventyrsport, hvor vi lægger stor vægt på, at man kan få de rigtige sko til de rigtige eventyr, i hvert fald inden for områderne vandresko, komfortable hverdagssko, sko til terrænløb samt klatresko.

 

Vandresko til damer

Disse sko er kraftigere og stivere i sålerne, end de fleste hverdagssko. Selv om stivheden i første omgang føles fremmed og måske ligefrem ubehagelig, bliver den hurtigt en god rejsekammerat, idet den i høj grad aflaster dine fødder, hvis du går i mange timer. Hvis underlaget er ujævnt, bliver det endnu mere udtalt, idet sålen så fungerer som et plant underlag, der ikke tvinger dine fødder til at reagere på alskens ujævnheder som sten og huller.

 

Vandresko er velegnede til vandring de steder, hvor man ikke føler behov for at have støvlernes skafter på, men gerne vil have funktionaliteten fra sålerne. De er også meget anvendelige på et arbejde, hvor man går og står mange timer eller færdes uden for den slagne vej.

 

Vandresko til damer er ikke bare mindre udgaver af herreskoene, de er tilpasset kvinders sædvanligvis smallere fødder og lidt anderledes vinkler i benene.

 

Eventyrsport fører vandresko fra Haglöfs, Hanwag, Salomon, ECCO, Keen m.fl

 

Hverdagssko til damer

Her er vægten lagt på både komfort og udseende. Bløde såler, smarte detaljer og høj slidstyrke er vigtige parametre, og så er stilen er spørgsmål om din smag og faconen et spørgsmål om dine fødders form. Der er meget modeprægede modeller og andre, der læner sig meget op ad vandreskoene.

Eventyrsport fører hverdagssko fra Haglöfs, Hanwag, Salomon, ECCO, Keen m.fl

 

Løbesko til kvinder

Løbeskoene i Eventyrsport er udelukkende til terrænløb og multisport, så traditionelle løbesko må du finde andre steder. Skoene har som regel lavere hæle end almindelige løbesko, hælen er lidt bredere, og mønstrene i sålerne er designet til grus og jord.

Eventyrsport fører løbesko fra Haglöfs, Salomon, Merrell, La Sportiva og Teva.

 

Se også:

Sokker og strømper

Tilbehør