Kjoler

98 Varer

Her finder du vores udvalg af flotte kjoler i god kvalitet, og der er lidt for enhver smag. Vi har bl.a. hverdagskjoler, sommerkjoler, samt kjoler med og uden ærmer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Feminine og flotte kjoler: Sommerkjoler og hverdagskjoler i høj kvalitet

Leder du efter den helt rette kjole til sommerdagene herhjemme eller til en nært forestående ferie?

Hos Eventyrsport har vi både sommerkjoler og hverdagskjoler til kvinder, og med de mange forskellige modeller og stilarter er der rigtig god chance for, at du også finder en for dig - uanset om du ønsker en kjole med eller uden ærmer.

Kjolerne kommer bl.a. fra gode mærker som Royal Robbins, Fjällräven, Holebrook og Sherpa.

Klædt på til dejlige solskinsdage

Skinner solen fra en skyfri himmel, er det en fornøjelse at få det luftige sommertøj på. Her er kjolen helt perfekt med sit lette og luftige design.

Her på siden finder du et godt udvalg af pæne sommerkjoler og hverdagskjoler til damer, så du kan finde noget, uanset om du er til stramme kjoler eller til de mere løstsiddende modeller, og vi har både kjoler med lange ærmer og korte ærmer. I vores sortiment finder du også sommerkjoler uden ærmer til de ekstra varme dage.

Der er lette kjoler til ferie sydpå og til dejlige sommerdage herhjemme, men du finder også strikkjoler til de koldere dage. Med et par strømpebukser og en god trøje til kan samtlige kjoler dog snildt bruges uanset årstid.

Find din kjole online eller i butik

Står en ny kjole på indkøbslisten, så tag et kig her på web, hvor du kan shoppe kjoler online med fri fragt og gratis retur.

Vi har løbende gode tilbud på kjoler, som du kan se ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her.

Du er også meget velkommen til at komme forbi en af vores butikker og se vores udvalg af kjoler her. Vores dedikerede personale står altid klar til at hjælpe, så du kommer hjem med det helt rigtige.

 

Som medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du være én af de første, der får besked om udsalg og tilbud på bl.a. sommer- og hverdagskjoler, samt andet tøj til kvinder.

Det er ganske gratis at blive medlem, og du kan læse om alle fordelene her.

 

Se også:

Nederdele til kvinder

Skorts

Shorts til damer

T-shirts og toppe til damer

Sandaler til kvinder