Softshelljakker til damer

Her finder du vores udvalg af softshelljakker til damer. Vores softshells er åndbare, vind- og vandafvisende og strækbare, hvilket gør dem perfekte til fysiske aktiviteter og til særligt forår og vinter.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Åndbare og praktiske: softshellsjakker til damer

  Mangler du en softshelljakke til damer? Hvis du godt kan lide behagelige og praktiske jakker, der kan bruges, når du er aktiv ude i naturen - så er svaret højst sandsynligt ja. For en softshelljakke er nemlig lige præcis det - behagelig, praktisk og i flot design.

  Her på siden finder du et stort udvalg af softshell jakker til damer. Vi har et væld af forskellige modeller i flotte farver, med gode detaljer og fra mærker som bl.a. FjällrävenHaglöfsPeak Performance og Icebreaker.

  Skal, skal ikke? Skal!

  Find tilbud på softshelljakker til damer

  Er du på udkig efter den perfekte jakke til forår og efterår, så kunne den meget vel være en blød skal.

  "En blød skal" lyder måske umiddelbart som en selvmodsigelse, men den er god nok: en softshell jakke er blød og komfortabel, men samtidig solid nok til at holde vinden ude. De fleste softshells er vind og vandafvisende og kan holde til en enkelt byge eller to, men er dog som udgangspunkt ikke vandtætte.

  Da softshellsjakker ikke er vandtætte, har de som regel en høj åndbarhed. En softshell jakke til damer er derfor et godt valg af overtøj, når aktivitetsniveauet er højt, f.eks. på cykel- eller løbeturen eller på skiløjperne. Jakkerne er ofte også meget strækbare, hvilket gør dem perfekte til diverse fysiske aktiviteter.

  Blandt vores softshell jakker finder du modeller i flotte farver, men hvis du ønsker et helt klassisk look, kan du også snildt finde en softshell jakke til damer i sort. Vi har softshells både med og uden hætte, og du finder såvel forede som ikke forede softshelljakker til damer.

  Mange af vores softshells her på siden er korte, men du kan også finde enkelte lange softshelljakker til damer. Med andre ord - du kan finde lige den model, der passer til dig og dine behov.

  I vores udvalg af softshell jakker til damer finder du også bluesign®-certificerede jakker. bluesign® er den mest strikse miljøstandard på markedet, så du kan være sikker på, at der er taget hensyn til både miljø og mennesker i fremstillingen af jakken.

  Spørgsmålet om, om du skal eller ikke skal købe en softshelljakke til dame, synes altså at være nogenlunde nemt at svare på. Det skal du nemlig, hvis du gerne vil have en behagelig, praktisk og rar jakke til foråret og efteråret.

  Kan du lide at være aktiv udenfor? Så vælg en softshelljakke

  Find kvalitets softshelljakker til damer

  Holder du af at være aktiv? Måske tage racer-cyklen med ud på landevejene eller mountain biken med ind i skovene? Eller er du mere til løbeture og gåture i højt tempo? Uanset hvilken slags udendørs aktiviteter, der hører til dine favoritter, så kan en softshelljakke meget vel blive dit bedste stykke overtøj - både en kort eller lang softshell jakke.

  En softshelljakke har som regel en rigtig høj åndbarhed. Dette gør dem helt perfekte til højt aktivitetsniveau, hvor man kan komme til at svede. Som eksempelvis på cykelturen, løbeturen eller en tur ned af pisterne med skiene på.

  Årsagen til softshelljakkernes høje åndbarhed er, at de ikke er 100% vandtætte. Det betyder nemlig, at dampen fra eventuelt sved kan forsvinde ud igennem jakken. Softshells er dog oftest også vandafvisende, så du behøver ikke at frygte, at du bliver gennemblødt, hvis du støder på en af de pludselige byger, som man ganske ofte kan ramme ind i i et land som Danmark.

  Yderligere er softshell jakker til damer oftest lavet i et meget strækbart materiale, hvilket kun gør dem endnu mere velegnede til fysiske aktiviteter udenfor. Softshell jakkerne kan nemlig, på grund af det strækbare materiale, sagtens klare, at komme med ud på mange ture, hvor du er i bevægelse.

  Hvis du eksempelvis ofte snører løbeskoene, trækker i dine løbetights og måske tænder sportsuret, så er en softshelljakke til dame en hel perfekt tilføjelse. I forårs- og efterårsmånederne kan de stå imod det friske vejr med deres vind- og vandafvisende overflade og klare de gentagende bevægelser, som man ofte laver, når man løber.

  Find den softshelljakke, der passer perfekt til dig

  En softshelljakke til damer er selvfølgelig ikke bare en softshelljakke. Der findes et væld af forskellige modeller. Hvilken model der passer bedst til dig, afhænger i høj grad af dine personlige præference, men selvfølgelig også af, hvad du vil bruge den til.

  Her hos Eventyrsport har vi både almindelige softshelljakker, men du kan også finde softshell-anorakker. Fjällräven har eksempelvis flere anorakmodeller, som denne 'High Coast Lite Anorak Women', som er nem at have med på farten - især på grund af den lette vægt.

  Ud over at kunne vælge i mellem forskellige designs, kan du selvfølgelig også vælge imellem forskellige farver. Hos Eventyrsport har vi blandt andet softshelljakker til damer i rød, grøn og blå, men du kan selvfølgelig også finde en i en helt klassisk sort, hvis det er mere din stil.

  Der er i det hele taget en masse forskellige finesser og funktioner, som du kan til eller fravælge, når du skal have en ny softshelljakke til dame. Du kan udover de allerede nævnte ting også vælge en softshell med eller uden hætte, en kort eller lang model og en softshell med eller uden for.

  Der er altså en masse muligheder, når det kommer til softshelljakker til damer. Så det er bare om, at finde den model, som du synes, er det bedste match.

  Det bæredygtige valg med bluedesign®

  Kigger du også gerne efter bæredygtige og miljørigtige produkter, når du skal købe nyt udstyr? Så kig efter de bluesign®-certificerede jakker i vores udvalg af softshelljakker til damer.

  Hvis din softshelljakke er mærket med bluesign®, så kan du være helt sikker på, at der i fremstillingen af jakken er taget hensyn til både miljø og mennesker. bluesign® er nemlige den mest strikse miljøstandard på markedet.

  bluesign® arbejder ud fra fem principper for at sikre miljøvenlighed og godt arbejdsmiljø. De fem principper er følgende: 1. Bæredygtig udnyttelse af energi og råvarer, 2. Ansvar for mennesker og miljø, 3. Mindre vandudledning, 4. Mindre luftforurening for bedre klima og 5. Forbedring af arbejdsforhold.

  Hele produktionsprocessen er altså overvåget, så du kan være helt sikker på, at din nye softshelljakke til damer er fremstillet efter bæredygtige og miljørigtige principper.

  Vil du gerne blive endnu klogere på softshells?

  Så læs vores blogindlæg "Hvad er en softshell? Og hvornår skal du bruge den?"