Softshells

Nedenfor finder du vores udvalg af softshelljakker til kvinder. De er vand- og vindafvisende, og vi har modeller, som er velegnede til alle årstider. De meget strækbare jakker er også velegnede til sport.

  per side
  Sorter stigende

  SOFTSHELLS TIL KVINDER
   

  Softshells er selvsagt 'bløde' jakker. De sidder tæt og rasler ikke, når du går. Softshells kan klare korte byger, men de er typisk ikke 100% vandtætte. Mange gange er det en fordel, for softshells ånder og transporterer sved mere effektivt end en vandtæt jakke. Den er nemlig tit for tæt, så du bliver våd indefra, når du bevæger dig, selv om diverse membraner hjælper godt på dette. Og hvornår er du egentlig ude i silende regn i lang tid? Så til de tidspunkter, hvor aktivitetsniveauet er højt eller nedbøren lav, så er softshells perfekte - det vil du hurtigt finde ud af, når du først har ejet én!

   

  Stort udvalg i softshells

  Her finder du tekniske softshells, men også enkle modeller til hverdagsbrug - oplagt til forårs- og efterårsbrug. Der er alt fra lette og tynde løbe- og cykeljakker til tungere og varme jakker, der kan tage hårdt brug og nogen nedbør.

   

  Se også:

   

  Vindjakker

  Sommerjakker

  Cykeltøj

  Løbetøj