Anorakker til damer

22 Varer

Her finder du vores store udvalg af anorakker, den urgamle jakketype med lukket front, lomme på maven og måske en pelskant på kraven.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Smarte og funktionelle anorakker til damer

Leder du efter en jakke, der både kan bruges til hverdags- og outdooraktiviteter? Så er en klassisk anorak muligvis svaret for dig! En anorak er nemlig en alsidig jakke, der både kan være smart og moderigtig, men samtidig også enormt praktisk. 

En anorak er god til overgangsperioderne, hvor vinden har godt fat, men du kan også sagtens bruge en anorak, når termometeret slår over i minusgrader.

Lyder det som noget for dig? Så tag et kig her på siden, hvor du kan gå på opdagelse i vores anorakker til damer. Du finder langt flest modeller her i kategorien fra Fjällräven, men der er også enkelte andre mærker repræsenteret - selvfølgelig alle sammen i høj kvalitet og med funktionaliteten helt i top.

Hvor kommer anorakken fra?

En anorak er en type af jakke, der har rigtig mange år på bagen. Anorakker stammer nemlig helt tilbage fra eskimoerne, der dog lavede deres anorakker af pels, så de var godt varme. Formen på denne type jakke har holdt helt frem til i dag, hvilket vidner om, at en anorak altså er en jakke, der virkelig kan stå distancen, når du er udendørs.

En anorak har en lille lynlås foran, en hætte og typisk også en stor brystlomme. Udformningen på anorakken med den korte lynlås sørger for, at der ikke er nogle unødvendige åbninger på fronten af jakken, som kan lade vinden slippe igennem. Hætten yder ekstra beskyttelse mod vinden til hovedet og halsen. Det er rigtig praktisk i klimaer, der byder på kolde vinde, og netop denne udformning gør også anorakken til en meget alsidig jakke.

Siden eskimoerne fandt på anorakken, er denne type jakke blevet langt mere almindelig over hele verden. Op gennem 1950’erne begyndte man at se anorakker blive brugt som skijakker både i Europa og USA, og derefter er den blevet populær at bruge som jakke til hverdag også.

I dag er vindtætte anorakker meget udbredte i skiløb især i Skandinavien, og særligt indenfor snowboard og freestyle ses mange unge trendsættere med netop denne type jakke på.

Vindtætte og vandtætte anorakker til damer? Vi har det hele 

Anorakker er næsten selvskrevne som velegnede jakker til blæsevejr, men der er alligevel andre anvendelsesmuligheder til denne alsidige type jakke. I vores udvalg af anorakker til damer finder du også vandtætte anorakker med vandsøjletryk helt op til 15.000 mm. Det giver dig god beskyttelse mod regnvejret i flere timer, også selvom du møder et langvarigt og kraftigt regnvejr. En sådan anorak kan let foldes sammen og passe ned i en dametaske, så du altid er beredt på, hvad end vejret bringer med sig.

Vindtætte anorakker har vi også masser af, så du kan finde en model, der stilmæssigt passer til dig, samtidig med, at du får maksimal beskyttelse mod kolde vindsus, hvad end du vandrer gennem Harzens bjergtoppe eller Hernings hovedgade. Skal du ud i rigtig koldt vejr, kan du bruge en vindtæt anorak, der har en hætte med pelskant, så du får ekstra beskyttelse mod blæsten.

Fjällräven er stærke i anorakker til damer

Kan du forestille dig at gå rundt klædt i et telt? Nej vel? Ikke desto mindre er det - næsten - det du gør, hvis du vælger en anorak i Fjällrävens materiale G-1000®. Da Fjällrävens grundlægger udviklede materialet, var det med telte i baghovedet, men det viste sig at være for tungt. Han forsøgte i stedet at sy en jakke, og det blev en stor succes.

G-1000® er et tætvævet materiale, der dermed er næsten vindtæt. Det er utroligt robust og slidstærkt, så det kan klare outdooraktiviteter i virkelig hårde forhold, og bruger du en anorak af materialet i Fjällrävens hjemland Sverige i de lidt varmere måneder, vil du også få glæde af, at myg ikke kan stikke igennem det.

Mange af Fjällrävens anorakker til damer er lavet i G-1000®, og nogle af modellerne har rigtig mange år på bagen, men er altså stadig gangbare den dag i dag. Det er altså design og funktionalitet, der holder, og som gør Fjällräven og deres G-1000®-materiale til en af de stærkeste spillere indenfor vindtætte anorakker til damer.

Kvalitet og bæredygtighed til en god pris

Vil du gerne have en dameanorak, der ikke giver dig dårlig samvittighed, når du færdes i naturen? I vores udvalg af anorakker til damer finder du flere kvalitetsanorakker, der er lavet med bæredygtighed for øje. Og vi har gjort det nemt for dig at finde lige netop disse modeller - du skal blot benytte filteret ”Careful Choice” under bæredygtighed i kolonnen til venstre her på siden.

Du kan også bruge filteret ”Kun tilbud”, der med det samme giver dig alle de dameanorakker, der er sat ned i pris netop nu. Det behøver nemlig ikke at koste en formue at blive klædt ordentligt på til en vandretur i kraftig vind eller en snowboardferie.

Har du brug for at vide mere om vores anorakker, kan du klikke dig ind på de forskellige modeller. Du kan også besøge en af vores fysiske butikker, hvor vores personale står klar til at hjælpe dig med at finde den rette anorak.