Skiundertøj Black Friday

Bliv varmet godt indefra med skiundertøj i høj kvalitet. Den 22. november til 29. november 2020 kan du gøre en ekstra god handel på skiundertøj til Black Friday, og vi har skiundertøj til damer, herrer og børn.

Få varmen indefra: Skiundertøj til Black Friday

Skal du på ski, eller mangler du blot et varmt sæt undertøj til de kolde vinterdage, så bliv godt varmet indefra med skiundertøj til Black Friday-priser, når vi d. 22. november - 29. november 2020 har ekstra gode tilbud på undertøjet.

Vi har bl.a. skiundertøj fra Icebreaker, Helly Hansen og Odlo.


Tyvstart Black Friday med os: En Black Friday med plads til alle!

Vi kan ikke holde Black Friday, som vi plejer. Vi ville være for mange for tæt sammen. Derfor tyvstarter vi med masser af nye Black Friday tilbud hver uge op til selve Black Friday. Det kalder vi Black Week Tyvstart.

Du kan tyvstarte på de gode tilbyd allerede fra 1. november og helt indtil Black Friday - Både online og i vores butikker. Vi udvider vores prisgaranti, så du i hele november kan få prismatchet dine køb og kan være sikker på, du har fået den allerbedste pris på dit nye yndlingsudstyr.

Skru op for varmen og ned for priserne

I vores udvalg af skiundertøj finder du modeller til både voksne og børn, og vi har både undertøj i lækker merinould og i kunstmaterialer, så der er nok at vælge imellem, når vores skiundertøj får suveræne Black Friday-priser.

Se alt skiundertøjet på Black Friday-tilbud her.