Skuldertasker

Her ser du vores udvalg af smarte og funktionelle skuldertasker til herrer og damer. Skuldertaskerne er velegnede til hverdag, og du finder både store og små skuldertasker.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Smarte skuldertasker til mænd og kvinder

  En skuldertaske er god i mange forskellige situationer. Til at have styr på alle varerne, når du er ude og handle ind. Til at opbevare madvarerne i når du er på tur. Til at stoppe soveposen og puden ned i, når det lige skal pakkes lidt let.

  Med andre ord - der er mange gode grunde til at finde sig en god skuldertaske.

  Her hos Eventyrsport har vi et væld af flotte modeller til både herrer og damer. Taskerne kommer i mange forskellige størrelser, farver og designs. Så der er helt sikkert noget, der passer perfekt til dig og dine behov.

  I vores sortiment finder du fine skuldertasker fra gode kvalitetsmærker såsom Fjällräven, Haglöfs og Osprey.

  God til hverdagen

  Er du til en afslappet stil, samtidig med at du ønsker funktionalitet, så kan en skuldertaske være et godt bud både til hverdag, arbejde og studie.

  I vores store udvalg er der flere forskellige varianter og størrelser, så der er sikkert også noget for dig. Find f.eks. en stor skuldertaske, som har plads til sportstøjet eller kan tages med på weekendovernatning, eller gå efter en af de lidt mindre modeller, hvor der lige er plads til det mest nødvendige, når du er på farten.

  Flere af vores skuldertasker her på siden har både et stort rum og en eller flere mindre rum eller lommer. Taskerne findes i flere forskellige farver og design, så det er til at finde en skuldertaske til kvinder, herrer og børn.

  Flere af vores skuldertasker er lavet i vandafvisende materialer, og vi har også mange modeller, som er bluesign®-certificerede. Når et produkt er bluesign®-certificeret, er du garanteret et produkt, hvor miljø og bæredygtighed har været i fokus under fremstillingen. Du kan læse mere om bluesign® her.

  Hvis du har brug for mere plads og endnu mere funktionalitet end i skuldertaskerne, kan du også tage et kig på vores rygsække, f.eks. vores computerrygsække.

  Kvalitet til ethvert formål

  Vi har allerede været omkring det, men det er værd at nævne igen, at en skuldertaske altså bare er god til et væld af forskellige formål.

  De mange forskellige modeller, som du kan finde her hos Eventyrsport, giver dig muligheden for at vælge en model, som passer helt ideelt til det, som du skal bruge den til. Og alle modeller er selvfølgelig i den allerbedste kvalitet fra gode og kendte mærker.

  Hvis du gerne vil have din skuldertaske med på cyklen på en nem og bekvem måde, kan du for eksempel tage et kig på Fjällrävens smarte S/F Cave Tote skuldertaske, som passer perfekt ned i cykeltasken Cool Cave. Samtidig kan den naturligvis også bruges alene.

  En skuldertaske er også smart, hvis du skal afsted til fitness eller anden sportsaktivitet. Hvis der er tale om en sport, som kræver meget udstyr, kan det dog godt være, at du i stedet bør tage et kig på vores udvalg af sportstasker og dufflebags, hvor der er plads til en masse grej.

  En skuldertaske fungerer yderligere også som en perfekt sidemakker til rejsetasker og trolleys, når du lige skal have bog, vandflaske og sweater nemt tilgængeligt på turen. Det samme gælder for skoletasker, hvor en skuldertaske er perfekt til sportstøjet og sportskoene.

  Find din skuldertaske på tilbud

  Er du på udkig efter en skuldertaske til en ekstra god pris?

  Vi har mange skarpe priser her på siden, men hvis du leder efter en billig skuldertaske, kan du også klikke her og på den måde få en samlet oversigt over vores aktuelle tilbud i udvalget af skuldertasker til mænd og kvinder.

  Du kan altid tage et kig på alle vores modeller her på siden, men du er selvfølgelig også meget velkommen til at tage et kig forbi en af vores butikker, hvor vores medarbejdere altid står klar til at hjælpe og rådgive dig. Du kan finde ud af, hvilken Eventyrsport butik der er tættest på dig her.