Skuldertasker

Her ser du vores udvalg af smarte og funktionelle skuldertasker til herrer og damer. Skuldertaskerne er velegnede til hverdag, og du finder både store og små skuldertasker.

  per side
  Sorter stigende

  Smarte skuldertasker til mænd og kvinder

  Vil du finde dig en ny skuldertaske? Tag et kig i vores sortiment her på siden, hvor vi har store og små skuldertasker til herrer og damer.

  Skuldertaskerne kommer bl.a. fra Fjällräven, Haglöfs og Osprey.

  God til hverdagen

  Er du til en afslappet stil, samtidig med at du ønsker funktionalitet, så kan en skuldertaske være et godt bud både til hverdag, arbejde og studie.

  Vi har et godt udvalg af skuldertasker, og der er flere forskellige varianter. Find f.eks. en stor skuldertaske, som har plads til sportstøjet eller kan tages med på weekendovernatning, eller gå efter en af de lidt mindre modeller, hvor der lige er plads til det mest nødvendige, når du er på farten.

  Flere af vores skuldertasker her på siden har både et stort rum og en eller flere mindre rum eller lommer. Taskerne findes i flere forskellige farver og design, så det er til at finde en skuldertaske til damer, herrer og børn.

  Flere af vores skuldertasker er lavet i vandafvisende materialer, og vi har også mange modeller, som er bluesign®-certificerede. Når et produkt er bluesign®-certificeret, er du garanteret et produkt, hvor miljø og bæredygtighed har været i fokus under fremstillingen. Du kan læse mere om bluesign® her.

  Hvis du har brug for mere plads og endnu mere funktionalitet end i skuldertaskerne, kan du også tage et kig på vores rygsække, f.eks. vores computerrygsække.

  Billige skuldertasker  

  Er du på udkig efter en skuldertaske til en ekstra god pris?

  Vi har mange skarpe priser her på siden, men hvis du leder efter en billig skuldertaske, kan du også klikke her og på den måde få en samlet oversigt over vores aktuelle tilbud på skuldertasker til mænd og kvinder.

   

  Se også:

  Sportstasker og dufflebags

  Rejsetasker og trolleys

  Skoletasker