Skuldertasker

22 Varer

Her ser du vores udvalg af smarte og funktionelle skuldertasker til herrer og damer. Skuldertaskerne er velegnede til hverdag, og du finder både store og små skuldertasker.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Smarte skuldertasker til mænd og kvinder

En skuldertaske kan næsten altid bruges, da den simpelthen har så mange forskellige anvendelsesmuligheder. En stor skuldertaske kan bruges til at have dagligvarer i, når du lige har været nede at handle, eller den kan bruges på outdoorturen til at holde styr på madvarerne. Du kan også bruge en skuldertaske til at stoppe en sovepose eller en hovedpude ned i, hvis det hurtigt og let skal pakkes ned.

Med andre ord - der er mange gode grunde til at finde sig en god skuldertaske.

Her hos Eventyrsport har vi et væld af flotte modeller til både herrer og damer. Taskerne kommer i mange forskellige størrelser, farver og designs. Så der er helt sikkert noget, der passer perfekt til dig og dine behov.

I vores sortiment finder du fine skuldertasker fra gode kvalitetsmærker såsom Fjällräven og Haglöfs. 

Hvad er en skuldertaske?

En skuldertaske er en taske, der har en strop, så tasken kan bæres på skulderen. Nogle skuldertasker kan også kaldes en crossbodytaske eller en crossover-skuldertaske, da den ligesom ”krydser” ved at hænge på den ene skulder og hvile på siden eller hoften på den modsatte side.

Ofte ser man skuldertasker til damer, da der kan være et modestatement i at gå med den rette skuldertaske, eller man går med en bestemt taske for at udtrykke sin personlige stil, udover at tasken selvfølgelig også har et funktionelt formål. Men der findes altså også masser af skuldertasker til mænd, der både kan være smarte og have en praktisk funktion.

En skuldertaske kan også være en shoppertaske, altså en taske der minder lidt om de populære muleposer. Det er en rummelig skuldertaske, hvor der er plads til lidt af hvert, og der er ikke nødvendigvis den helt store opdeling med rum, så du har muligheden for at pakke større ting ned i tasken.

God til hverdagen

Er du til en afslappet stil, samtidig med at du ønsker funktionalitet, så kan en skuldertaske være et godt bud både til hverdag, arbejde og studie. Udtrykket i mange af vores tasker er nemlig lidt mere laid back, så de passer til outdoorbrug og hverdagsbrug.

I vores store udvalg er der flere forskellige varianter og størrelser, så der er sikkert også noget for dig. Find for eksempel en stor skuldertaske, som har plads til sportstøjet eller kan tages med på weekendovernatning, eller gå efter en af de lidt mindre modeller, hvor der lige er plads til det mest nødvendige, når du er på farten.

Enkelte af vores skuldertasker kan også sættes på cyklen, så de er lette at have med, hvis du skal cykle til arbejde, eller hvis du er på en længere cykeltur. Vi har også et udvalg af cykeltasker, hvis du har behov for en taske, der er lavet kun til brug på cyklen.

Flere af vores skuldertasker er lavet i vandafvisende materialer, så du ikke skal være bekymret for dine ejendele, hvis det smådrypper lidt. Skal du ud i voldsomt regnvejr, er det dog en god idé at kigge på vores regnslag og tilbehør eller dry bags, som beskytter dine ejendele mod al slags vejr.

Vi har også mange modeller, som er bluesign®-certificerede. Når et produkt er bluesign®-certificeret, er du garanteret et produkt, hvor miljø og bæredygtighed har været i fokus under fremstillingen, så både mennesker og natur behandles ordentligt.

Hvis du har brug for mere plads og endnu mere funktionalitet end i skuldertaskerne, kan du også tage et kig på vores rygsække, for eksempel vores computerrygsække.

Skuldertasker i robuste materialer

I vores udvalg af skuldertasker finder du mange forskellige modeller især fra mærket Fjällräven. Det svenske mærke har i mange år udmærket sig ved at lave både tøj og udstyr til outdoorbrug, der både er i lækker kvalitet og meget funktionelt.

Særligt er Fjällräven dygtige til at lave slidstærke materialer. For efterhånden mange år siden udviklede grundlæggeren af Fjällräven et materiale, der skulle bruges til et telt, men som viste sig at være for tungt. I stedet blev der syet et par bukser, og materialet viste sig at indeholde alle de egenskaber, som grundlæggeren havde brug for i outdoorbukser. Materialet kaldte han G-1000®.

Mange af skuldertaskerne i denne kategori er netop lavet i G-1000®-materialet, men de fleste er lavet af en ekstra robust og slidstærk version, nemlig G-1000® Heavy Duty Eco, der både er lavet til at skulle modstå de fleste prøvelser og samtidig er lavet af genanvendte og økologiske materialer.

Skuldertasker kan blive udsat for lidt af hvert, fordi de hænger yderligt på kroppen og kan ramle ind i alt muligt, du kommer forbi på din vej. Men med en skuldertaske fra Fjällräven får du en taske, der kan klare langt de fleste strabadser.