Sådan laver du rent drikkevand i den vilde natur

Inspiration til eventyr
< Forrige artikel Næste artikel >
Sådan laver du rent drikkevand i den vilde natur
Råd og vejledning
10 November 2017

Sådan laver du rent drikkevand i den vilde natur

En tommelfingerregel siger, at et menneske kan klare sig 3 timer uden læ, 3 dage uden vand og 3 uger uden mad. Vand er altså helt nødvendigt for at kunne overleve i den vilde natur. Men hvad gør du, hvis du ikke har adgang til at tappe rent drikkevand fra en vandpost?

 

I denne video viser Jon Lindberg, hvordan du kan producere rent drikkevand i naturen blot med hjælp fra en kop og en plastikpose!

 

Find drikkedunke, vandrensningsmidler og meget mere på webshoppen lige her

 

 

Vinderen af DR3-programmet ”Alene i Vildmarken”, Jon Lindberg, har i samarbejde med Eventyrsport og Forlaget Turbine udgivet en bog spækket med gode tips og tricks til at klare sig i naturen med ganske få redskaber.

 

Lad bogen ”Med Jon i vildmarken” inspirere dig til den gode outdooroplevelse, hvad enten du skal på en hyggelig familietur med shelterovernatning i det fri eller på en decideret overlevelsestur ene mand i den vilde natur.

 

Lær f.eks. hvad der er godt at pakke i rygsækken, og hvordan du finder mad og rent drikkevand i det fri. Du bliver også instrueret i livreddende førstehjælp samt basal navigation.

 

Bogen er letlæst og fint illustreret med billeder og tegninger. Køb den i din lokale Eventysport-butik eller på vores webshop, hvor du også finder alt det relevante tøj, fodtøj og grej til turen.

 

God fornøjelse!

Råd og vejledning
Posted: November 10, 2017
Categories: Vejledninger
Forfatter: Eventyrsport Blogger