Prisvindende Nordisk-telt slår alle rekorder

< Forrige artikel Næste artikel >
Prisvindende Nordisk-telt slår alle rekorder
Inspiration
02 October 2017

Prisvindende Nordisk-telt slår alle rekorder

Silkeborg-virksomheden Nordisk har slået alle rekorder med ultraletvægtsteltet Lofoten, der kan klemmes ned under et halvt kilo selv i 2-personers udgaven!

Den hollandske webside Gearlimits uddeler hvert år deres Great Gear Award til de produkter, som de glæder sig allermest til at se på hylderne i det kommende år. Og i år er Danmark med, da Nordisks nye telt Lofoten står på den hollandske ønskeseddel.

Gearlimits fortæller, at de allerede ved sidste Outdoor Show i Friedrichshafen havde fingrene i enkeltmands-versionen af Lofoten, og her imponerede ultra-letvægtsteltet, der blot fylder 11x22 centimeter i sammenpakket udgave – cirka det samme som to halvliters sodavandsflasker, og med en vægt på blot 490 gram, når det overflødige efterlades derhjemme, kan det ikke gøres meget lettere. Og det kan det så faktisk alligevel, for hvis vejret tillader det, kan man nøjes med inderteltet!

Ud over de rosende ord fra Gearlimits, så er Lofoten også med i kampen om ekstra hæder og ære hos Danish Design Award, og ved European Product Design Award tog Lofoten-teltet guld i kategorien "Outdoors, trekking and camping".

I den fulde version med pakkepose og ekstra stang kører vægten kun op på imponerende 575 gram, og hvis man har brug for lidt ekstra plads, er det værd at bemærke, at vægten på topersonersudgaven blot er 500 gram + 75 gram for ekstraudstyret.

Dette imponerende ultralette telt er netop kommet på hylderne i Eventyrsport - du kan finde det lige her:

Nordisk Lofoten

Du kan  læse mere om teltet og materialerne på Nordisks website

Se vores aktuelle telte og tarps fra Nordisk her

Se alle vores 1- og 2-personerstelte hér

Inspiration
Posted: October 02, 2017
Forfatter: Eventyrsport Blogger