Hvilket garmin ur passer dig? | Guide til Garmin

Henter data...
< Forrige artikel Næste artikel >
Hvilket garmin ur passer dig? | Guide til Garmin
Råd og vejledning
10 August 2023

Hvilket garmin ur passer dig? | Guide til Garmin

Går du og overvejer at anskaffe dig et nyt Garminur til din aktive hverdag, men har svært ved at finde ud af, hvilket ur der passer dine behov? Fortvivl ej! Vi har lavet en guide til dig, så du nemt og hurtigt kan spore dig ind på, hvilket ur der passer dig bedst.

Garmin er kendt for at lave ure med nogle rigtig gode funktioner, og det kan være en virkelig god investering at købe et ur der passer til dine behov. Nedenfor kan du se, vores bud på de forskellige Garmin typer, og finde inspiration til dit nye løbeur eller aktivitetsur.

Vi har beskrevet 5 typer nedenfor, hvor du hurtigt kan se, hvilken kategori du hører under, og få vores bud på, hvilket ur der er bedst til dig.

Kender du Garmin typen?

Den der træner alsidigt:

Du kan bare godt lide at være aktiv. Om det er lange gåture i skoven, en løbetur, yoga, at svømme eller styrketræning. Det er en livsstil.

Her kan det være fedt at have et ur der kan bruges i mange henseender, og ikke kun til træningen. Du vil gerne have et ur, der fungerer som et smartwatch.

Det betyder noget for dig at dit ur er personligt og kan anvendes til andet end en løbetur. Det er din træningsmakker, der både står for at indsamle data, styre musikken, og som kan betale for en kold vand når du er færdig. Derudover kan du tracke din restitution, BodyBattery og modtage beskeder.

Den nye løber:

Du er lige begyndt at løbe eller har løbet i noget tid og tænker at nu skal tiden være til at købe et løbeur. Måske er du i tvivl om, hvilke funktioner sådan et ur skal have, men her vil vi hjælpe dig igennem ur-junglen.

Ligegyldigt om du er helt nybegynder eller har løbet i en række år, så kan det være en rigtig god idé at kunne ”tracke” de basale parametre i dit løb: Distance, hastighed og puls.

Garmin Forerunner-serien er designet til løbere. Derfor har de også de forskellige funktioner der gør det nemt for dig, at analysere din løbetræning. Siden den første model af Garmin Forerunner, er der udviklet flere i denne kategori, og til dig som er relativt ny i løbeverden vil vi anbefale de nyere udgaver Forerunner 45 og 55.

Den garvede løber:

Du løber regelmæssigt, og træner for at blive hurtigere. Du har det bedst med at kunne holde styr på højdemeter, split-tider og puls-zoner, udover de basale parametre.

Måske dyrker du også andre sportsgrene, i så fald, vil du gerne kunne holde øje med, hvor længe, hvor langt og hvor hårdt du træner. Du nyder at sidde på Garmin Connect og evt. Strava og analysere din træning.

Garmin Fenix 7 er et robust og multifunktionelt ur, der har alt det bedste til den garvede løber. Her kan du finde en masse fede aktivitetsprofiler, analyseredskaber og kort, så du virkelig kan blive en bedre løber og opleve verden i løbeskoene.

Vandreren/outdoor-typen:

Du nyder oplevelser i naturen. At vandre, klatre, sove i telt, dyrke sport i naturen – det er lige dig. Derfor har du også nogle helt specifikke krav til, hvad dit ur skal kunne. Du har nok ikke et stort behov for at kunne tage omgangstider på dine intervaller, for dig er det langt mere relevant at se, hvordan vejrudsigten bliver, om der er stormvarsel og at kunne bruge et kort i uret.

Til dig der vil have hele pakken:

Er du en ægte grejnørd og elsker teknologi? Garmin Epix (Gen 2) er et topprodukt fra Garmin, og har alle de funktioner der udgør et super funktionelt og lækkert ur, i et flot design. Du får her et ur der både har Garmin Pay, Garmin Music, touchskærm, fantastisk batterilevetid, håndledsbaseret pulsmåler, urkrans i titanium, en masse aktivitetsindstillinger, og vi kunne blive ved. Her får du alt, hvad du skal bruge, hvad enten du er løber, du elsker at vandre, eller bare elsker Garmin. 

Generelt:

De fleste ure kommer i en Solar udgave. Her er der et indbygget solpanel i urskiven, som forlænger batteriets levetid, mens du bruger uret.

Her kan du læse mere om de forskellige funktioner på Garmins ure

Interesseret i at læse mere om løb? Her finder du alle vores artikler om løbetræning og løbesko.

Råd og vejledning
Posted: August 10, 2023
Categories: Vandring , Løb , Outdoor
Forfatter: Tine Thomsen