Skibriller

5 Varer

Pas på øjnene, når du er ude i sneen på pisterne. Her finder du skibriller og goggles med forskellige linser til bjergenes vekslende vejr.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

SKIUDSTYR

Man må aldrig gå på kompromis med sit udstyr, og det gælder naturligvis også sit skiudstyr. Man kan efterhånden købe sig fattig i skiudstyr, og der er gået mode i det. Nu er funktionalitet og praktisk brug ikke længere det eneste, som tæller, for rigtig mange skientusiaster går næsten lige så højt op i design og farver. Hvadenten vi taler om skistøvler, skibriller eller andet skiudstyr, så skal det både være lækkert at bruge og lækkert at se på. Hvad skal man så kigge efter når man køber skiudstyr? Du skal kigge efter sikkerheden, pasform, justeringsmuligheder, holdbarhed og kvaliteten. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er det en rigtig god ide at kigge ned i én af vores mange butikker og få rådgivning.

 

Skibriller skal beskytte øjnene

Røde, ømme og trætte øjne = træt hjerne. Skibriller hjælper dig til at fungere ved at beskytte dine øjne mod lyset. Ikke bare mod det lys, du ser, men allervigtigst mod UV-stråling i bjerge, sne, sand eller på vand. Beskyt dit barn, det er især sårbart over for stråling - og så kigger det ofte opad... Stil altid krav til skibriller: Tjek, at de skærmer i alle vinkler og sidder fast og godt. Vi kender alle udfordringen med, at brillerne dugger, og vi skal have handsker af og på. Det er især irriterende for børnene, men man kan købe dugfri skibriller, som giver et sjovere skiløb.

Linsefarver

Skibriller fås med mange forskellige typer linser, og det er bestem ikke lige meget, hvad du tager på. En tommelfingerregel er, at jo lysere, glasset er, jo mere lys og UV-stråling trænger der igennem. En klar linse beskytter mod vind og sne i øjnene, men ikke mod lyset. En gul linse beskytter lidt mod lyset og er fremragende til tåget vejr, hvor det kan være meget svært at se konturerne i sneen. En orange kan bruges ret bredt, mens de brune, blå og grå er til dage med kraftigt lys.

Brillerne fra Cébé deles op i 4 kategorier med 1 som den med lavest beskyttelse. Sæt dig ind i brillernes data, før du tager afsted. Kører du meget på ski, må du have flere par eller en model med udskiftelige glas.

 

Skihjelme - Pas på hovedet

Alpint skiløb er ingen ufarlig sport, så det er klogt at tage sine forholdsregler. Optræning af fysikken er én ting, og beskyttelsesudstyr en anden. Skibriller/skimaske beskytter dine øjne mod flyvende sne og en overdosis af sollys, som reflekteres kraftig af sneen – for ikke at tale om spidserne på ukontrollerede skistave hos naboen. En anden meget vigtig ting er en skihjelm. Det giver næsten sig selv, at is på pisten, sten, træer, ski og mennesker slår ganske hårdt, når man støder ind i det med 50 km i timen eller mere. På på dit hovede og dit barns hovede med en godkendt skihjelm.

 

Altid gode tilbud på skiudstyr

Eventyrsport har et stort udvalg af skiudstyr, og du finder oftest et godt tilbud på webshoppen. Man må aldrig gå på kompromis med udstyret, og det gælder også. når man skal på den årlige skitur. Først og fremmest handler det om sikkerhed, men det rigtige skiudstyr kan også gøre turen både lettere og sjovere.