Elektronik

Her finder du elektronik og lignende til rejsebrug - det vil sige solcelleopladere og batterier men også de uundværlige adaptere, der kan få din oplader, hårtørrer eller lygte til at virke udenlands. Fra mærker som Brunton, Lifeventure og Silva.

  per side
  Sorter stigende

  Aldrig gå ned på udstyr

  Hele dagen har du vandret gennem et smukt bjerglandskab. Der har ikke været et øje i sigte, og alt har åndet fred. Pludselig står du det smukkeste sted, du nogen sinde har været. Du finder kameraet frem, men HOV, VENT! Der er ikke mere strøm på batteriet.

  Under normale omstændigheder ville man slukøret måtte pakke kameraet sammen og dermed gå glip af resten af udflugtens billedøjeblikke. Det sker dog ikke, hvis du eksempelvis har en af de smarte opladere med, som vi forhandler. Uden adgang til en stikkontakt vil du nemlig kunne klare en opladning blot ved hjælp af solen.

  Sådan en lille hjælper kan være dejlig at have med, og den er blot en af de mange små, gode dimser, vi forhandler. Alle vores modeller kommer fra nogle af de bedste mærker på markedet, f.eks. Brunton. De er kompakte og smarte og blander gode funktioner med lækkert design. De er robuste og derfor geniale til outdoorture.

   

  I sol og på travetur

  Når du skal til at have gang i benene og begynde af gå flere ture og mere på arbejdet, er en skridttæller en uvurderlig, optimistisk hjælper. Den er let op kompakt, og du kan nemt sætte den fast i eksempelvis bukselinningen. Skridttællerne måler både antal skridt og den samlede distance.

  Vores transportable opladere er eksempelvis solcelleanlæg, og de vejer ofte ikke særlig meget. De er simple og består eksempelvis af en gummimåtte på 23 x 63,5 cm. Her er der printet et solcelleanlæg med CIGS solceller.