Lommelygter

Her finder du små og store lommelygter i mange kvaliteter, alt fra store, avancerede kraftkarle med rigtig meget lys og til de helt små, der lige gør det muligt at finde rundt i teltet. 

  per side
  Sorter stigende

  Lys verden op: Små og store lommelygter fra kvalitetsmærker

  Lad os få noget lys! 

  Med en god lommelygte slipper du for at snuble i mørket, når du er på vandretur, ude at gå tur med hunden, eller når strømmen pludselig går i sommerhuset.

  Du finder kvalitetslommelygter her hos Eventyrsport, og der er en lommelygte til ethvert temperament – lige fra de små, simple lommelygter til de store, kraftige lommelygter, der absolut ikke sætter deres eget lys under en skæppe!

  Lommelygterne kommer fra mærker af høj standard, bl.a. Ledlenser og Maglite.  

  Lommelygter til friluftsliv og hverdagsbrug 

  Lys omgivelserne op, uanset hvor du er, og hvad du skal!

  En god lommelygte er uundværlig at have med på vandreturene, spejderturene og andre dejlige udflugter i det fri.

  Når huset bliver til en kulsort forhindringsbane på grund af strømsvigt, eller når hunden skal luftes inden sengetid, er det dog også rigtig rart med en lommelygte, der lyser godt op. 

   

  Blandt vores lommelygter finder du forskellige modeller, hvoraf nogle er perfekte til hverdagssituationer, mens andre kan være den helt rette følgesvend i situationer, der kræver lidt mere lys over land. 

  Mange af lommelygterne er med LED, og flere af lygterne er genopladelige, så du ikke skal have et helt lager af batterier liggende. 

  Hvad er lumen? 

  Man kan støde på mange begreber, når man har med lys og lygter at gøre. Her på siden vil du f.eks. støde på ordet ’lumen’, men hvad er det egentlig?

  Lumen er en måleenhed, som bruges om den mængde lys, der kommer fra pæren. Når en lygtes lumen nævnes, handler det derfor om, hvilken mængde lys der kommer fra lygten. Jo højere tallet er, des mere lys udsender lygten også.

   

  Skal du købe en lommelygte, eller en anden lygte, skal du derfor overveje, hvad den primært skal bruges til, og hvor stort antallet af lumen skal være.

  Skal lommelygten f.eks. mest bruges fra tid til anden i hjemmet, så du kan nøjes med en mindre avanceret lygte, eller skal du på tur i ødemarken, hvor der er brug for stærkere lyskræfter, når mørket falder på? 

   

  Se også:

  Pandelygter

  Andre lygter

  Campingmøbler

  Telte

  Soveposer og liggeunderlag