Lommelygter

4 Varer

Her finder du LED og genopladelige lommelygter. Vi har lygter i flere størrelser - fra store, avancerede kraftkarle med rigtig meget lys og til de helt små, der lige gør det muligt at finde rundt i teltet. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Lys verden op med LED og genopladelige lommelygter

Lad os få noget lys! 

Med en god lommelygte slipper du for at snuble i mørket, når du er på vandretur, ude at gå tur med hunden, eller når strømmen pludselig går i sommerhuset.

Hos Eventyrsport finder du lommelygter af høj kvalitet, og der er en lommelygte til ethvert temperament. Der er bl.a. LED-lygter, genopladelige lommelygter og både den helt lille lommelygte og den store superkraftige lommelygte, der absolut ikke sætter sit eget lys under en skæppe.

Lommelygterne kommer fra mærker af høj standard, bl.a. Ledlenser og Maglite.  

Lys til friluftsliv og hverdagsbrug 

Lys omgivelserne op, uanset hvor du er, og hvad du skal, f.eks. med stærk LED.

En god lommelygte er uundværlig at have med på vandreturene, spejderturene og andre dejlige udflugter i det fri.

Når huset bliver til en kulsort forhindringsbane på grund af strømsvigt, eller når hunden skal luftes inden sengetid, er det dog også rigtig rart med en lommelygte, der lyser ordenligt op. 

Blandt vores lommelygter finder du LED-lommelygter, hvoraf flere er genopladelige. I sortimentet er der lygter i forskellige størrelser - du finder både den lille lommelygte, som er perfekt at have liggende i f.eks. bryggerset eller bilens handskerum, men også de større og superkraftige lommelygter til situationer, der kræver lidt mere lys over land.

Hvad er lumen? 

Man kan støde på mange begreber, når man har med lys og lygter at gøre. Her på siden vil du f.eks. støde på ordet ’lumen’, men hvad er det egentlig?

Lumen er en måleenhed, som bruges om den mængde lys, der kommer fra pæren. Når en lygtes lumen nævnes, handler det derfor om, hvilken mængde lys der kommer fra lygten. Jo højere tallet er, des mere lys udsender lygten også.

Skal du købe en lommelygte, eller en anden lygte, skal du derfor overveje, hvad den primært skal bruges til, og hvor stort antallet af lumen skal være.

Skal lommelygten f.eks. mest bruges fra tid til anden i hjemmet, så du kan nøjes med en mindre avanceret lygte, eller skal den bruges i situationer, hvor der er brug for virkelig stærke lyskræfter, når mørket falder på? 

Husk at tænke på, at en lille lygte ofte kan være nok. I vores udvalg af lommelygter kan du sagtens finde en lille kraftig lommelygte, som trods sin størrelse sørger for, at du kan navigere sikkert gennem mørket. Skal du på ture eller ferier, hvor du gerne vil holde bagagens vægt nede, kan det f.eks. være værd at overveje en lidt mindre, men god lommelygte.

 

Se også:

Pandelygter

Olielamper, lanterner og andre lygter

Campingmøbler

Telte

Soveposer og liggeunderlag