Langærmet T-shirts

Her finder du langærmede T-shirts til damer, herrer og børn. Vi har masser af modeller i svedtransporterende polyester og blød merinould i et væld af farver - også altid et godt tilbud.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Træk en smart langærmet T-shirt på

  Leder du efter en smart og behagelig langærmet T-shirt, så tag et kig i vores udvalg her på siden.

  Hos Eventyrsport finder du trøjer med lange ærmer til hele familien, og de kan både bruges til hverdag og fritid.

  Vores T-shirts med lange ærmer kommer fra bl.a. Icebreaker, Royal Robbins, Fjällräven og Odlo.

  En lækker sag til hverdag og fritid

  Der er T-shirts i det klassiske snit, og så er der T-shirts med lange ærmer. Begge dele er virkelig gode at have liggende i tøjskuffen, for når sommeraftenen falder på, eller når de koldere måneder gør sin entré, er det både rart og praktisk at kunne skifte de korte ærmer ud med en bluse med lange ærmer.

  Her på siden finder du langærmede T-shirts til voksne og børn, og der er selvfølgelig lagt vægt på både komfort og kvalitet. Vi har T-shirts i flere forskellige flotte farver – f.eks. blå og rød – men du finder også nemt en grå eller sort T-shirt med lange ærmer.

  Mange af bluserne i vores udvalg er lavet i lækker merinould, som er en type uld med meget tynde fibre. De tynde fibre gør, at ulden føles blød, og langt de fleste vil opleve, at den kløen og kradsen, som uld ellers er berygtet for, ikke gør sig gældende her.

  Da uld bl.a. varmer, selvom den bliver våd, og desuden er naturligt antibakteriel, er en langærmet T-shirt i uld en oplagt makker, når du skal ud at løbe, køre på ski, vandre eller lignende. En ulden T-shirt kan dog også sagtens bruges til hverdag.

  Køb langærmede T-shirts online

  Mangler du en T-shirt med lange ærmer, er det nemt at finde den her på web – og der er altid fri fragt og gratis retur. Ønsker du kun at se tilbud på vores langærmede T-shirts, kan du benytte dig af ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side eller blot klikke lige her.

  Du er naturligvis også meget velkommen til at kigge ind i en af vores butikker og se vores udvalg af T-shirts med lange ærmer der. Vores personale hjælper altid gerne, så du finder lige det, du mangler.

   

  Se også:

  Skjorter

  Trøjer og strik

  Bukser og shorts

  Kjoler, nederdele og skorts

  Jakker