Kortærmet T-shirts

432 Varer

Se vores store udvalg af kortærmede T-shirts her, både til damer, herrer og børn. Skønne naturmaterialer, f.eks. merinould, eller hurtigtørrende kunststoffer, ensfarvede, med print - vi har det hele.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Smarte kortærmede T-shirts til hele familien

Er det blevet tid til at købe en ny kortærmet T-shirt?

Tag et kig her på siden, hvor du finder et stort udvalg af flotte og praktiske T-shirts med korte ærmer til hele familien – til herrer, damer og børn

Vores kortærmede T-shirts kommer fra gode mærker som Fjällräven, Icebreaker, Haglöfs, Royal Robbins og LEGO Wear.

Til sol, regn, varme og kulde

Varme dage, hvor tøjet skal være let og luftigt, eller kolde dage, hvor det er rart med flere lag tøj – uanset om vejrudsigten byder på det ene eller andet, kan du nemt få brug for en kortærmet T-shirt.

I vores store udvalg af T-shirts med korte ærmer til voksne og børn er der rigeligt med T-shirts at vælge mellem. Der er mange flotte farver, modeller med smarte print såvel som helt klassiske og enkle varianter og kortærmede T-shirts med og uden lommer.

Uanset om du ønsker en kortærmet T-shirt i bomuld, merinould eller kunststof, så finder du det her på siden. Mange af vores T-shirts med korte ærmer er desuden lavet i hurtigtørrende materialer, hvilket gør dem oplagte til brug ved udendørsaktiviteter og fysiske aktiviteter, f.eks. til vandring eller cykling, eller bare når der er risiko for en hurtig sommerbyge. Der er også modeller med solbeskyttelse (UPF) og i krølfrit materiale, hvilket gør disse T-shirts oplagte at have med i kufferten til solrige egne.

Køb kortærmet T-shirt online

Er du på udkig efter den helt rette kortærmede T-shirt? Det er nemt og bekvemt at shoppe online her hos Eventyrsport, og der er altid fri fragt og gratis retur.

Kig også gerne forbi en af vores butikker og se vores udvalg af T-shirts med korte ærmer her. Vores personale står altid klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig med at finde frem til det helt rette produkt – f.eks. en kortærmet T-shirt til hverdag eller fritid.

 

Se også:

Skjorter

Trøjer og strik

Bukser og shorts

Kjoler, nederdele og skorts

Jakker