Tynde trøjer

  per side
  Sorter stigende

  Bløde og lækre merino uldtrøjer er gode hele året rundt

  En merinouldtrøje er en lækker, tynd trøje. Merinould har en række gode egenskaber, som gør den oplagt at have i garderoben hele året rundt. Du kan finde lækre uldtrøjer til damer og til herrer her

  Trøjen kan bruges over en t-shirt eller en skjorte, og så er den perfekt som inderste lag på en kølig dag, da den giver god isolering og hjælper dig med at holde varmen. Den fungerer også super som den eneste trøje en lun dag, for den er blød og behagelig at have på, og så lugter den ikke, hvis du sveder en smule.

  Uld, der ikke kradser

  Uld. Bare ordet får det til at kradse alle steder hos mange mennesker. Men sådan behøver det ikke at være. Merinould er en type uld, som de færreste synes kradser.

  Merinould er superblødt. Sammenlignet med andre former for uld, består merinould af meget fine, tynde fibre. De tynde fibre stikker ikke i huden ligesom mange oplever, at andre typer uld gør. I en merinouldtrøje får du altså alle fordelene ved uld uden den kradsende sideeffekt.

  En perfekt trøje hele året rundt

  En merinouldtrøje er perfekt at bruge hele året rundt. Ja, du læste rigtigt -selv på en solskinsdag er en trøje i merinould et godt valg. Det er den, fordi ulden er temperaturregulerende, hvilket gør, at den holder kroppens temperatur nogenlunde konstant. Når du sveder i trøjen, så kan ulden optage en stor del af sveden, og trøjen føles derfor ikke våd som en bomuldstrøje vil gøre. Så hvis du vil undgå de ubehagelige svedringe under armene en varm sommerdag, så er en merinouldtrøje et godt valg.

  Om vinteren er en merinouldtrøje perfekt som det inderste lag. Ulden isolerer og holder derfor rigtig godt på varmen, også selvom du skulle svede en smule eller løbe ind i et sne- eller regnvejr.

  Spar på vand og sæbe

  Merinoulden kan ikke optage svedlugt i modsætning til meget andet materiale. Du kan bruge trøjen i adskillige dage uden en vask er nødvendig. Tit er det nok med en luftetur udenfor en fugtig regnvejrsdag under et halvtag. Eller lad trøjen hænge på badeværelset, imens du går i bad, så bliver trøjen næsten på magisk vis frisk og lækker igen.  

  Du sparer derfor lidt udgifter til vand, strøm og sæbe, samtidig med at trøjen ikke bliver slidt af alle turene i vaskemaskinen, så den holdes pæn i længere tid. 

  Læs mere

  Der er altså mange fordele ved at vælge en trøje, der indeholder merinould. Men hvis du stadig er i tvivl om, du kan finde en anden trøje eller jakke, der passer bedre til dine behov, så tag et kig rundt på de her sider:

  Fleecetrøjer

  Striktrøjer/sweatere

  Hættetrøjer og sweatshirts

  Uldtrøjer

  Hybridtrøjer/ -jakker

  Tøj