Tynde trøjer

101 Varer

Perfekte trøjer til lag-på-lag. De tynde trøjer er også velegnet til at have på under T-shirts og skjorter. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Tynde trøjer til herrer og damer: Ideelle til lag-på-lag

En langærmet undertrøje, et varmt inderlag, en afslappet trøje til et par cowboybukser, en let trøje med lynlås - ja, tynde trøjer kan faktisk bruges til det meste. Tynde trøjer er nemlig virkelig alsidige, og der findes så mange forskellige slags, at uanset hvad du skal bruge din tynde trøje til, så tør vi næsten garantere, at der findes en perfekt model til dig.

Hos os finder du tynde trøjer i mange forskellige materialer og modeller. Vi har tynde trøjer i bomuld, genanvendt polyester, lækker merinould samt blandingsmaterialer. Derudover finder du også tynde trøjer med lang og kort lynlås, tynde trøjer med høj hals, lange tynde trøjer, ponchoer og meget andet her i kategorien.

Vi har tynde trøjer fra mærker som Fjällräven, Helly Hansen, Lundhags og mange andre. Der er både tynde trøjer til både mænd og kvinder.

Hvad er lag-på-lag princippet?

Som nævnt er en tynd trøje perfekt, hvis du skal i gang med lag-på-lag-beklædning. Men kender du ikke til lag-på-lag princippet, kan vi fortælle dig, at det ikke er så besværligt eller komplekst.

Lag-på-lag princippet er, at du bygger din beklædning op med lag. På den måde kan du altid tilføje eller fjerne et lag, hvis temperaturen ændrer sig, hvis det begynder at blæse, eller hvis det begynder at regne.

Typisk har du tre lag - et inderlag, et mellemlag og et yderlag - og derfor kaldes princippet også 3-lagsprincippet. En tynd trøje kan med fordel bruges som for eksempel et isolerende mellemlag, der hjælper til at holde på varmen. En tynd trøje i uld eller et syntetisk materiale kan dog også bruges som et ekstra varmt inderlag i stil med skiundertøj.

Bløde og lækre merino uldtrøjer er gode hele året rundt

Uld. Bare ordet får det til at kradse alle steder hos mange mennesker. Men sådan behøver det ikke at være. Merinould er en type uld, som de færreste synes kradser, og en merinouldtrøje er en lækker, tynd trøje. Merinould har en række gode egenskaber, som gør den oplagt at have i garderoben hele året rundt.

Merinould er superblødt. Sammenlignet med andre former for uld, består merinould af meget fine, tynde fibre. De tynde fibre stikker ikke i huden ligesom mange oplever, at andre typer uld gør. I en merinouldtrøje får du altså alle fordelene ved uld uden den kradsende sideeffekt.

Find en tynd trøje hos Eventyrsport, der passer til dig

I vores udvalg af tynde trøjer har vi noget for enhver smag. Vi har tynde trøjer i mange forskellige størrelser, så du kan helt sikkert finde et udvalg, der passer til dig. Du kan nemt søge din størrelse frem ved at bruge filteret i venstre kolonne længere oppe på siden.

Dér kan du også finde tilbudsfilteret ”kun tilbud”, der giver dig et overblik over vores skarpeste priser på tynde trøjer lige nu. På den måde kan du finde en perfekt tynd trøje til lag-på-lag, en arbejdsdag eller vandreturen og samtidig spare din pengepung for de helt store udskejelser.