Huer og pandebånd

Vores store udvalg af huer rummer både tekniske, superfunktionelle huer og lækre, moderigtige huer til hverdagen eller pisterne. Fra mærker som Haglöfs, Odlo, The North Face, Fjällräven og Icebreaker. Hold hovedet varmt - med stil!

  per side
  Sorter stigende

  HUER OG PANDEBÅND

  Uden hjerne dur helten ikke! Med andre ord: Tag hue på og hjælp kroppen med at holde hjernen varm - ellers henter hjernen selv varme fra resten af kroppen, og kropstemperaturen kan derfor falde, uden du opdager det. Situationen bliver hurtigt kritisk: Ved 10°C forsvinder 25% af den varme, en krop i hvile producerer, via hovedet. Huen skal altså med på tur. Men husk også løbehuen, når du træner og det er koldt. Og husk at også hænder, fingre og tæer er meget udsat, når det er koldt.

   

  Husk skihuen

  Især på skiferien, hvor temperaturen er lavere end vanligt, vil du have brug for en god og varm skihue eller et pandebånd, for at undgå underafkøling af hoved og krop. Skal du på ski hvor vejret er omskifteligt, så overvej også at medbringe en balaclava (elefanthue), så du kan dække det meste af ansigtet, hvis det begynder at fyge kraftigt - det kan betyde, at du undgår forfryninger i den tynde ansigtshud.

   

  Huer fra de fedeste mærker

  Vi fører et stort udvalg i kvalitetshuer fra nogle af mærkeets stærkeste mærker f.eks. Sätila, Odlo, Icebreaker, Haglöfs og Vaude - både tekniske og meget funktionelle huer og smarte modehuer til hverdagsbrug.

   

  Se også:


  Hatte og kasketter
  Handsker
  Luffer
  Sokker