Shorts

181 Varer

Shorts og dejligt vejr er en skøn kombination. Se vores store udvalg af shorts til børn og voksne her - vi har både lange og korte shorts og såvel sommershorts som vandreshorts.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Shorts: Lange og korte shorts til voksne og børn

Sommeren er en fantastisk tid, og når solen rigtig får magt, og du kan mærke både varmen og D-vitaminerne få gang i kroppen, så er det tid til at komme op af sofaen og ud i naturen - og der kan det være rart at have noget lettere og mere sommervenligt tøj på, end du har på resten af året.

Er du på udkig efter noget mere sommerligt end de lange bukser? Tag et kig i vores store udvalg af vandreshorts og sommershorts – der er lange og korte shorts til damerherrer og børn.

Vores shorts kommer fra gode mærker som Fjällräven, Haglöfs, Helly Hansen og The North Face. Vi har shorts i alle størrelser, farver og udformninger, så der er noget for enhver smag her på siden.

På med shortsene, så benene kan få luft

Sommeren er forhåbentlig rigtig lang, men det behøver dine bukser ikke at være. Få frisk luft og sol til benene med et par fede sommershorts eller vandreshorts.

I vores udvalg af shorts er der lidt af hvert, så du har god mulighed for at finde det helt rigtige par til foråret og sommeren. Du finder lange og korte shorts, og der er flere forskellige snit og farver at vælge imellem.

På de allervarmeste sommerdage kan et par shorts virkelig gøre underværker. De korte ben giver mulighed for, at dine ben får luft, så du ikke overopheder. Det gør også, at du får langt større komfort, når du er ude at vandre eller på anden måde opholder dig i naturen.

Praktiske og slidstærke shorts til outdoorlivet

Vores shorts er lavet i slidstærke materialer, blandt andet er der flere outdoorshorts i G-1000®, som ikke bare har en overlegen holdbarhed, men også er vandafvisende, næsten vindtæt og ofte også myggesikkert. Så slipper du i hvert fald for irriterende myggestik på de steder, hvor dine shorts dækker.

De slidstærke materialer gør shortsene velegnede som vandreshorts. Flere af vores shorts er med lommer, for eksempel sidelommer, hvilket også gør dem velegnede som netop vandreshorts. Du kan selvfølgelig også sagtens bruge dem som almindelige sommershorts.

Mange af vores shorts her på siden er lavet i hurtigtørrende materialer, så du ikke behøver være våd hele dagen, hvis du skulle blive fanget i en omgang sommerregn – eller hvis vandkampen i haven bliver en anelse mere intens end ventet. Et par outdoorshorts i hurtigtørrende materialer er også smart, hvis du er virkelig aktiv på vandreturen og måske sveder lidt mere end først forventet, for så bliver du ikke nedkølet mere end højst nødvendigt.

Shorts, der matcher din personlige stil

Er du til de klassiske vandreshorts i grøn eller blå, eller leder du efter outdoorshorts i andre farver? Måske du er til et mere sporty look med et par løse outdoorshorts eller et par deciderede sportsshorts?

Et par vandreshorts, outdoorshorts eller andre shorts kan være super stilede på en varm sommerdag, og de giver et casual look, der sagtens kan krydres lidt ekstra med en kortærmet skjorte, en lækker t-shirt eller lignende.

Hos os har vi vandreshorts og outdoorshorts i alle udformninger, farver og størrelser - og vi har som tidligere nævnt shorts til både herrer, damer og børn. Du har altså god mulighed for at finde et par shorts, der passer til din personlige stil, og de aktiviteter du gerne vil lave. Og så kan du selvfølgelig også købe shorts med til resten af familien, hvis de også mangler.

Shorts med bæredygtighed for øje

Er du hoppet i et par shorts og på vej ud i naturen, så kan det være rart at vide, at netop dine outdoorshorts er produceret med tanke på bæredygtighed. Du kan nemt finde de produkter her på siden, hvor der er tænkt på miljøet i produktionen, ved at bruge filteret ”Careful Choice” i venstre kolonne længere oppe på siden.

I vores udvalg finder du også flere shorts lavet i bluesign®-godkendte materialer. bluesign® er en meget striks miljøstandard for leverandører og producenter af tekstiler. Standarden er dermed din sikring for, at der både er taget hensyn til mennesker og miljø i fremstillingen af produktet.

Se også: