Tentree

Ten trees planted for every item sold

Tentree laver tøj og udstyr med en mission: At plante 1 milliard træer inden 2030. Målet nås ved at plante 10 træer, for hvert produkt Tentree sælger.

Tentree laver tøj og udstyr med en mission: At plante 1 milliard træer inden 2030. Målet skal nås ved at plante 10 træer, for hvert produkt Tentree sælger. Dermed bliver du som forbruger delagtiggjort i opgaven. Køb et Tentree produkt, og du har sørget for plantningen af ti træer et sted i verden.

Tentree vil gøre en forskel. En ægte positiv forskel for vores fælles miljø. Som medspiller i tøjindustrien har de erkendt, at vi skal omstille vores forbrug i en bæredygtig retning og som de miljøbevidste iværksættere de er, har de udviklet hele deres forretningsidé omkring dette. 
Tentree har en vision om at være det mest progressive mærke, når det kommer til miljøtænkning og beklædning. Det handler både om bæredygtige fremstillingsprocesser og materialer i tekstilindustrien, ligesom Tentree også stiller krav til forhold for arbejdere på fabrikkerne. Mest af alt handler det dog om at nå et meget ambitiøst mål.

I partnerskab med leverandører, detailhandlere og kunder, der alle deler værdierne som Tentree står for, bliver visionen om en milliard træer plantet inden 2030 bredt ud. For Tentree handler det ikke bare om at formindske miljøbelastningen, men rent faktisk også sørge for, at miljøregnskabet giver et positivt resultat.

En meget håndgribelig og målbar metode er den, som har lagt navn til firmaet: Ti træer. Det betyder kort fortalt, at for hvert eneste solgte produkt bliver der plantet mindst 10 træer et sted i verden. Træsorten udvælges nøje, så den passer til behovet og forholdene der, hvor træerne skal stå. Med i pakken følger undervisning af den lokale befolkning, så de kan tage vare på træerne på bedst mulig vis.

Socialt ansvar:
Tentree arbejder sammen med forskellige organisationer, der er specialiserede i plantning af træer i tredje verdenslande. F.eks. på Madagaskar, verdens fjerdestørste ø, hvor 90% af de oprindelige træer er fældet, ansætter Eden Reforestation landsbyboere, hvor områder er lagt øde hen bl.a. på grund af træfældning. Indtil videre er der plantet over 17 millioner træer på Madagaskar, fordi Tentree har doneret til projektet.

Antal plantede træer til dato:

 

 

Se alle produkter fra Tentree her >

Hvordan idéen om Tentree opstod:

Hvorfor Tentree vil støtte plantningen af træer:

Sammen kan vi gøre en forskel:

Blogartikler om Tentree

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price