Tentree

45 Varer

Ten trees planted for every item sold

Giv en bæredygtige gave denne jul. For hvert solgt produkt plantes til træer. Sammen har vi plantet over 105 millioner træer, og vi er på vej mod vores mål om 1 milliard træer inden 2030. Vi benytter kun de mest bæredygtige tekstiler på markedet, fordi vi sætter mennesker og planet først og tror på, at fremtiden for forretning er genoprettende.

Tentree fremstiller tøj og udstyr med en mission: At plante 1 milliard træer inden år 2030. Målet opnås ved at plante 10 træer for hvert produkt, som Tentree sælger. Således deltager du som forbruger også i opgaven. Køb et Tentree-produkt, så har du hjulpet med at plante 10 træer hvor som helst i verden.

Tentree ønsker at gøre en forskel. En reel positiv forskel for vores fælles miljø. Som partnere i tøjindustrien har de indset, at vi er nødt til at flytte vores forbrug i en bæredygtig retning og miljøbevidste ledere, som de er, de har udviklet hele deres forretningskoncept omkring dette. Tentree har en vision om at være det mest progressive brand, når det kommer til miljøtænkning og tøj. Det handler om både bæredygtige fremstillingsprocesser og materialer i tekstilindustrien, ligesom Tentree også stiller krav til arbejdernes forhold i fabrikkerne. Mest af alt handler det dog om at nå et meget ambitiøst mål.

I samarbejde med leverandører, detailhandlere og kunder, der alle deler de værdier, som Tentree står for, plantes visionen om en milliard træer i høj grad inden 2030. For Tentree handler reducerer det ikke kun miljøpåvirkningen, men sikrer faktisk også, at det giver et positivt resultat.

En meget konkret og målbar metode er den, der har givet virksomheden sit navn: Ti træer. Kort sagt, for hvert solgt produkt plantes mindst ti træer et eller andet sted i verden. Trætypen er nøje udvalgt for at passe til behovet og forholdene, hvor træerne står. Pakken inkluderer træning af de lokale, så de kan tage sig af træerne på den bedst mulige måde.

Socialt ansvar:

Tentree arbejder med forskellige organisationer, der specialiserer sig i plantning af træer i tredjelande. For eksempel. på Madagaskar, verdens fjerde største ø, hvor 90% af de originale træer er blevet fældet, beskæftiger Eden Reforestation landsbyboere, hvor områder er blevet ødelagt på grund af træfældning blandt andet. Til dato er der plantet over 17 millioner træer på Madagaskar, siden Tentree har doneret til projektet.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hvordan ideen til Tentree opstod:

Hvorfor lige plante?

Sammen kan vi gøre en forskel:

Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price