Privatlivs og persondatapolitik

beskyttelse af persondata

EU databeskyttelsesforordningen og Eventyrsport

D. 25. maj 2018 trådte EU Kommisionens databeskyttelsesforordning (eller GDPR- General Data Protection Regulation) i kraft. Det er en forordning som strammer op på, og ensretter hvordan virksomheder må indsamle, opbevare og behandle personoplysninger om borgere i EU. Forordningen er implementeret i hele EU- og EØS-området, og den gælder for alle virksomheder som sælger varer og/eller opbevarer data om borgere i Europa, inklusiv virksomheder fra andre kontinenter. Forordningen skal give borgere i EU større indsigt i hvordan og hvor deres persondata opbevares og behandles, og samtidig stiller den strenge krav til virksomhederne om at de skal oplyse borgerne om hvad deres data bruges til.

Her nedenunder kan du læse om hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Eventyrsport A/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Eventyrsport A/S
Sletvej 50S
8310 Tranbjerg J
CVR-nr.: 21425192
Telefon: 78789020
Åben: Man - fre: 10.00 - 17.30
Mail: kundeservice@eventyrsport.dk

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os

Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Formålet med vores behandling af dine personoplysninger er:

- at kunne levere dine varer når du handler ved os og at yde dig den bedste service ved efterfølgende henvendelser omkring dit køb.
- at kunne markedsføre os overfor dig når du giver os lov til det f.eks. ved tilmelding til nyhedsbrev.
- at kunne personalisere og tilpasse vores hjemmeside samt vores online markedsføring, til dig som kunde, så du får den bedst mulige oplevelse med Eventyrsport.
- at analysere på besøgsdata på hjemmesiden via statistisk analyse f.eks. ved brug af Google Analytics.

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler kun almindelige personoplysninger om dig jf.  persondataforordningen, dvs. oplysninger som navn, adresse, e-mail og telefonnummer.
Derudover behandler vi også oplysninger som f.eks. dit besøgsmønster på vores hjemmeside, din lokation samt oplysninger om hvilken computer eller enhed du besøger vores hjemmeside fra.
Når du opretter en konto ved os, har vi også oplysninger om dit brugernavn, samt din loginhistorik.

Modtagere eller kategorier af modtagere

I Eventyrsport A/S har vi nogle betroede samarbejdspartnere(”databehandlere”), som hjælper os med at tilpasse vores markedsføring, og yde en endnu bedre service i fremtiden.
Vi anvender f.eks. den uafhængige anmeldelsesplatform Trustpilot til at få jer kunders feedback når I har handlet ved os.

Derudover videregiver vi jeres oplysninger til samarbejdspartnere, som skal have dem for at kunne levere varer til dig f.eks. Postnord og GLS.

Eventyrsport A/S sælger ikke oplysninger om dig!

Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer

Nogle af vores samarbejdspartnere overfører personoplysninger til lande uden for EU og EØS, herunder bl.a. USA og Australien.
Når data overføres til modtagere i lande udenfor EU og EØS, er dine personoplysninger omfattet af en eller flere af de sikkerhedsforanstaltninger der er fremsat i databeskyttelsesforordningen. Eventyrsport indestår for at overførslen sker i henhold til databeskyttelsesforordningen, og at dine personoplysninger er sikre.

Alle modtagere er enten certificerede under en godkendt overførselsordning som f.eks. EU-US Privacy Shield ordningen, eller også har EU Kommissionen har truffet afgørelse om tilstrækkeligheden af beskyttelsesniveauet eller også anvendes Kommisionens stadardbestemmelser.

Hvor dine personoplysninger stammer fra

De personoplysninger vi har om dig, stammer alle fra egen oplysning fra kunderne. Vi hverken køber eller sælger personoplysninger til og fra tredjepart.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på de tekniske muligheder for at bortskaffe data, samt at vi skal kunne yde vores kunder en god service f.eks. i forbindelse med en reklamation eller henvendelse under garanti, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret.

Beskyttelse af dine personoplysninger

Eventyrsport tager beskyttelsen af dine personoplysninger seriøst. Dvs. vi opbevarer altid dine data krypterede hvor det er teknisk muligt. Og vi har høje krav til hvem der får adgang til personoplysninger i vores systemer. Al adgang til dine personoplysninger, både fysisk og elektronisk er beskyttet via adgangskontrol og rettighedsstyring.

Derudover garanterer vi, at vi aldrig vil bede dig om at oplyse dit kodeord, kreditkort eller bankoplysninger på mail.

Vi anbefaler at du følger disse gode råd for at holde dine personoplysninger sikre på internettet:

  • Kodeord er personlige, og skal ikke deles eller oplyses til andre end dig selv
  • Skift dine koder jævnligt
  • Benyt ikke det samme kodeord flere steder på internettet
  • Oplys aldrig dine bankoplysninger, kreditkort eller kodeord i en email eller efter at have fulgt et link i en e-mail

Retten til at trække samtykke tilbage

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Cookies

Eventyrsport anvender cookies. Se vores cookie politik her