Yeti

37 Varer

Yeti er kendt for deres gode og robuste kvalitetsprodukter, som er skabt til ethvert outdoor eventyr. Herunder kan du se vores udvalg af Yeti kølebokse, termokrus og termoflasker.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Yeti - et mærke med robuste produkter i høj kvalitet

Yeti er et amerikansk mærke med base i Austin, Texas. Det er stiftet af brødrene Roy og Ryan Seiders i år 2006. De to brødres motivation for at stifte Yeti startede med deres frustration over manglen på gode kølebokse, til når de selv befandt sig i naturen.

Roy og Ryan Seiders har hele livet bevæget sig rundt i naturen og nydt at bruge tiden med blandt andet jagt og fiskeri. Men på disse ture ud i naturen manglede de hele tiden en god køleboks. En der kunne holde til alle de strabadser, som et outdoor-liv kan byde på.

Og det var sådan at Yeti blev til. Målet var at bygge en robust køleboks, som passede til den rigtige outdoor entusiast. Et produkt, der ikke gik i stykker.

Sidenhen er der kommet flere Yeti produkter til og her hos Eventyrsport, finder du både kølebokse og flere forskellige slags termokrus.

Alle Yeti produkter er designet med henblik på, at de skal kunne holde til outdoor-livet og alle de situationer, som det kan byde på. Samtidig er der fokus på praktiske funktioner, som alle gør Yeti produkterne helt ideelle til et liv i naturen.

Bliv klar til hyggelige eller krævende stunder i naturen med Yeti

Her hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af termokrus og kølebokse fra Yeti. Med sådan noget udstyr så er du helt klar til en hyggelig eller krævende tur ud i naturen.

Uanset hvilket vejr dagen byder på, så kan der altid være brug for en termokop eller køleboks.

På en kølig efterårs- eller vinterdag så er en god og robust termokop fra Yeti din allerbedste ven. En Yeti termokop kan nemlig fyldes med både kaffe, kakao eller måske noget varm suppe - og på den måde har du hyggen og varmen lige ved hånden til en pause i en shelter eller under træerne.

Hvis du skal ud på tur eller på en længere ekspedition i varmt vejr, så er det i stedet skønt at have noget køligt at drikke. Her er Yetis produkter også helt ideelle. Med en Yeti termoflaske kan du nemlig altid have køligt væske lige ved hånden.

Alt i alt har Yeti lige de produkter, du har brug for, når du skal ud i naturen. Du finder både kølebokse til at holde forskellig mad og drikkevarer kølige, samt termokrus og termokopper, som kan holde dine drikkevarer henholdsvis kolde eller varme.

Alle produkterne er fremstillet i den allerhøjeste kvalitet, og er helt perfekte til et outdoor-liv, som kan byde på alle slags situationer og vejrforhold.

Du kan finde Yeti produkter her i webshop eller kigge forbi en af vores butikker, hvor vores personale altid står klar til at hjælpe dig.