Trangia brændere

Her ser du de klassiske stormkøkkener fra Trangia. Sættene fås i mange udgaver med varierende materialer og indhold, og du kan vælge mellem sprit- og gasbrænder. Selve brænderen kan skiftes ud.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Trangia sæt og Trangia med gasbrænder til hyggelige ture

  Er du til ture ud i naturen? Måske længere vandreture med overnatning i shelter eller telt? Eller til hyggelige ture i skoven eller på stranden med venner og familie? Så er det helt ideelt for dig at have et Trangia stormkøkken med dig på turen.

  Dit Trangiasæt kan nemlig bruges til at lave mad og drikke, når du er ude på tur. Der er et stort udvalg af udstyr til dit Trangia køkken. I Eventyrsports udvalg finder du både pande, potter og gryder - så det er altså næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvilke kulinariske oplevelser du kan få, når du er ude på tur.

  Hos Eventyrsport finder du også et udvalg af Trangia brændere. Der er både gasbrændere og spritbrændere med flydende brændstof. Der er de fordele ved gasbrændere, at det er nemt at regulere, tænde og slukke, samt en mere effektiv forbrænding end sprit.

  De forskellige Trangia sæt er lavet i forskellige materialer og med forskelligt indhold. Samtidig kan du selv vælge, om du er mest en Trangia gasbrænder eller spritbrænder.

  Lav lækker mad og drikke ude i det blå

  Trangia stormkøkkenet er næsten altid en god ide at have med sig på tur og de mange forskellige typer og sæt, som vi har her hos Eventyrsport, betyder, at der helt sikkert også er et, der passer til dig og dine behov.

  Med en Trangia med gasbrænder kan du både opvarme kakao og kaffe, og bage pandekager på turen i skoven med familien. Men yderligere så kan du også opvarme et måltid frysetørret mad, hvis du er ude på en længere vandretur eller ekspedition, hvor rygsækken skal være så let som muligt.

  Trangia sæt er kendt for den høje kvalitet. Kvaliteten gør, at du med sådan en Trangia med gasbrænder har et væld af gode måltider på dine mange spændende ture foran dig.

  Et Trangia sæt kan bruges til det hele - kort sagt. Og derfor er det også det helt rette valg til dig, som holder af at opholde dig i naturen.

  Her hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af Trangia sæt, Trangia gasbrændere og også spritbrændere. Du kan finde det, du har brug for her i vores webshop, men du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, hvor vores personale altid står klar til at hjælpe dig.